DUdudududuuuuuuuduuuuuuduuuuu

Anonym förmodligen Josefine eller Sanna sa lugg! Jag säger ja okej. Men när? När ska jag ha tid att klippa mig? När ska jag ha tid att leva med den här jävla skolan? Det är därför jag har bestämt mig att byta till Globala efter året. Det känns rätt bra.

DJÄVULEN MED SVANSEN ÄR NOG MED I ALLIANSEN
JAG
HATAR
NYA
SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG VILL DÖ JAG KOMMER BARA LÄSA TRÅKIGA KURSER ÅHHHHHHHHHJ AG VILL LÄSA NÅGOT KUL. HEJ DÅ BILD JAG HAR 200 POÄNG ATT VÄLJA, ALLTSÅ SPANSKA FYRA OCH FEM OCH FYSIK B?? VARFÖR? VARFÖR VILL NI DÖDA MIG? ALLIANSEN VARFÖR VILL NI DÖDA OSS ELEVER? JAG TYCKER ATT DET ÄR ETT HELVETE NU, JAG GÅR PÅ KG JAG HAR RÄTT ATT SÄGA ATT DET ÄR ETT HELVETE, SKA NI GÖRA DET ÄNNU VÄRRE? JA. FUCK YOU ALL. FUCK YOU HARD. NI KOMMER FÖRGÖRA MIG JAG SKA FAN INTE BO KVAR HÄR EFTER GYMNASIET OM MAN MÅSTE VARA SÅ HÄR JÄVLA SERIÖS. JAG ÄR EN BILDARE I SJÄLEN. INSE JAG TÄNKER INTE LEVA PÅ GATAN. JAG VILL... JAG VET INTE VAD JAG VILL JAG VILL BARA........ JAG VILL BARA DÖ. hatar Sverige. Hatar alla röstberättigade. HAr jag någon rätt att göra det när jag propagerat för det här forever? Nej. Varför vill ni döda oss? Varför fattar jag ingenting? Det finns seriöst 5-6 kurser att läsa till tvåan på globala. Jag kommer nog börja gråta. Känner tårarna bränna bakom ögonlocken jag hatar att vara svensk att få en seriös utbildning när jag bara vill flumma och rädda världen. Chill soft att jag aldrig kommer göra det.

Yyyyyyyyyyyyyyyyytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Är irriterad på mig själv heartlessly helping maselft. NE jag hjälper ingen annan. Eller mig själv. Känner mig självdestruktiv fast det är bara på skämt. Goodbye Johnny. En cool kille @ KG har infört vegetariska måndagar Meat free Monday. Jag älskar honom. Fast det gjorde jag redan innan. Fniss fast inte som en annan. Stalkar folk som en äkta stalker! Och så röker jag också! Som en RIKTIGT rökare! Chill. Livet festar vidare jag stannar kvar håller utkik efter livets gåtors svar. Eller bara efter gåtorna. Somliga tårar glöms kvar i efterhand göms under kudden fast läcker ändå. JAg gråter inte. Inte nu. Det finns ingen anledning att gråta. Jag lyssnar på Olivia Bergdahl och önskar att jag också var litterärt begåvad. Feministaktivistmor, det är min mor det. TIll och med Bamse är genomnormativ. Tänk om alla levde alliansen inte prioterar sånt här kul. Tänk om jag gjorde det tänk om jag stöder alliansen. Tänk om jag inte gör det. Tanken är inte en utan splittad i tusen. Jag är oense med min själ. Nu lyssnar jag på Laura Wihlborg. Hon är cool. Ögon att drunkna i fanns inga sånna. Nej det finns inga sånna. Jag ser inte någon glöd alls. S T E N D Ö D A  bara. Är trött på repetition. Aja ska till doktorn imorgon. Nu ska jag knarka. Amanda ska bazz. Alla ska bazz. Jag ska dö. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet så himla lite och jag vet inte varför jag inte vet att jag vet. Istället för musik: förvirring. Lalalalauhla. Fast det är inget liv utan livet och det är inget liv utan dig utan mig utan ett annat liv att leva fast vi lever inte adra liv så livet är ingenting. Ska sluta skriva självmordstexter som jag inte menar. Och alvedon. En alvedon ett pencillin ett litet jävla svin. I morse tänktes alla mina tankar  i rim. Kul. Fast det var lite av en lögn. Mitt finger ser missbildat ut. Det är defekt. Du är.

Låtsas yra omkring i känslokonfetti för att hamra in mig själv. Eller så var det du som gjorde det. Varför är alla så jäkla egoistiska? Varför är jag också det? Gud kan alla bara sluta tycka så jävla synd om sig? Gud kan inte jag bara sluta göra det? Borde irl sluta klaga. Oh sweet nuthin'. Aja, jag är i-ländare. Funderar på att flytta till ett u-land och få malaria eller AIDS och inte kunna räddas. Skulle vara sämst på att behandla mig själv. Suger på att vara sjuk. Lemme hear ya? Nej ok svara inte då. Call someone you love. Who is on the other and talking am I even home? Oh my and what shall we wear? Är ytligt taggad på en kamrat fast ännu mer taggad på min egna kamrat, mig själv. Jag undrar hur min egen värld ser ut. Det är säkert en skog. Om jag hade levt för 200 år sedan hade jag nog varit ett troll. Jag hade alltså varit påhittad. Tror att jag är det nu också.  Sajk jag är inte konstig. Jag är normal. Alla vill vara konstiga fast jag tror att jag är normal. Synd. Alla independentkids därute är ni verkligen oberoende? Är någon verkligen oberoende? Skulle inte svara ja om jag inte visste bättre. JAg hatar att generalisera för jag hatar när andra gör det. Jag hatar allt. Fy för världen e deppig 14-årig emotjej.

katt

The Jean Genie. Venne har tagit kattiga bilder på mig själv i camen. Överväger lugg. Shit vad söt jag är. SEr ut som en hora men aja. Venne natti kanske.


shaii woha

Ingenting i min kalender idag inga vänner kvar. Jobbig dag. Slår i Fingret med stort f ni vet det som är cuttat när jag simmar och spelar volleyvoll på gympan = ännu mer cuttat. Hate ma life. Röker fyra cigaretter i rad inget gör mig glad. Ytliga skurar av er förstummar oss andra. Usch. Är äcklad av människor. Men är i upplösningstillstånd alternativt på gränsen till nedlag. fare the well. herrå

Utkast: Mars 28, 2011

Josefine den horan har tvingat mig att uppdatera min top 3 records. Eller så var det inte alls så utan jag som ändrade mig. SÅ THIS IS THA UPDATE FOLKS
1. Velvet Underground - Peel slowly and see
2. Jens Lekman - Oh, you're so silent Jens
3. Bob Dylan - Blonde on blonde

NU VET NI.

sssssssssskofeokgegokeogOKGokpsGDKOSDGOPkgosakdgokDOGKokgkgokgo

BREAKAR SOM EN LITEN GIRL. Jag orkar inte vara hemma. Det är så jäkla tråkigt. Baby can't be blessed. Jag tror att det är tid för oss att sluta. Jag tror det. Okej nu ska jag på riktigt läsa idrottsboken. Vet ni vad jag inte tycker om? Photoshop CS2. Jag hade 3an förut. Nu har jag 2an. Det suger. Varför? Jo, de har en annan konstrastgrej som gör den mycket mycket skarpare och jag vill inte ha den så!!!1111!!!!! Vet inte vad jag ska göra. En kommunist är i närheten.


I come following you.

Våren citerar Dylan och säger "I couldn't believe after all these years, you didn't know me any better than that" om snöfallet igår. Det kommer aldrig bli vår, chill. Insåg att jag är jätteful i videon men aja, orkar inte bry mig. Det är synd att poeterna är döda. Det är synd att bra är feminister eller i ett aktivt motstånd mot alliansen eller både och. Det är synd att man måste göra motsatsen för att sticka ut. Vi har inga mellanting. Venne orkar inte bry mig. Mitt finger har iallafall övergått från att vara ett rött klot till en gul/grön - röd asteroid. I'm not sleepy and there is no place I'm going to. Vill seriöst åka till den amerikanska södern och jobba i ett rasistkafé marry the first boy who makes you laugh och sen inte tänka på en karriär överhuvudtaget. Eller så vill jag bo på Jamaica. http://www.projects-abroad.se/volontarresor-lander/jamaica/
Let me forget about today until tomorrow. Även om vi inte kan lösa alla de sociala problem som finns på det moderna Jamaica, gör vårt arbete skillnad för ett stort antal av dessa barn. Men detta arbete vore inte möjligt utan våra volontärer. Jag vill åka hit. Futuristiska skyskrapor, hippa nattklubbar och en modern infrastruktur vittnar om en stark framtidstro. Under ytan finns dock Kinas traditioner och kultur kvar, såväl som en desperat fattigdom. Herrå Sverige!!!!!!!!!!!!

I would not feel so all alone, everybody must get stoned. Aa alla måstere. MEn nu ska jag läsa lite mer om uthållighet och anaerob och aerob och sånt där kul. Natti.


i won't let you down

HEJ JAG HAR GJORT MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG.

Love will tear us apart again

Hej. Min kamera är inställd på mörker så det är mörka bilder. Acceptera eller dra.
Fuck yah slynor. Hate ya... but I need yah.




GE MIG LITE LOVE PEACE OCH FÖRSTÅING

Det är fest hos mig. Jag har en film om Dylan, fem bananer (tre uppätna), otvättat hår och kropp, ett pissvullet finger, snart fiskpudding (...), en ny awesome spellista med inspiration Control samt en systemkamera för att dokumentera hela ståhejet. Nu lyssnar jag på Veronica Maggios nya låt/inspelade stön. Så kom om ni är sugna!

Gammal honung möter hård trottoar, för glaslätt och ljus vår väcker trötta nyanser av liv.

Texten har ingenting med filmen att göra men den här tjejen är så jäkla cool.



I'm helpless like a rich man's child

Standing on your window honey, yes I've been here before. Igår var vi asiater. Det var mysigt. Chill nu ska jag köpa kläder för jaghittade 500 kronor i min väska. Lskar livet. Med l och inte ä. En förmultnande känsla i själen dödar oss. Och en ilsken smärta i fingret håller oss vakna på natten. Med andra ord har jag sovit gott i natt. Heh. You know I want your lovin' honey but you're so hard. BAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBMA DUDUDUDUUUDUDUDUDUDUDUUDU RADIO LIVE TRANSMISSION. LISTEN TO THE SILENCE. Jag har tittat på Control hela natten på Youtube för jag hittade inte filmen.





Killamangiro

Tänker att ikväll borde jag ta med mig kameran till vår asian night. Det ska jag. Jag älskar mina spontanvänner. Ringer säger hej ska vi vara asians? Jag älskar asians. Jag vill vara asiat. vET FAN INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG SATAN VAD SVÅRT DET VAR OM 57 MIN GÅR TUBEN. SKA NOG TA DEN INNAN SÅ BLIRE FÄST PÅ PERRONGEN XD HATAR ATT KLÄ UT MIG. NEJ SKOJA MEN JAG HAR INGA ASIAN CLOTHES. DÖ ALLT DÖ- N

Nu hittade jag en tröja. Känns lite bättre nu. Taggar till med orientalisk musik. Inte så spårat som det låter. E taggad på att åka. Venne om jag ska ha bxor eller inte. Nu har jag det. ORkar inte ta av mig dem nu. Shit det var länge sen jag hade på mig dessa.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hur min kropp kan vara överbefolkad av röster, samtidigt som min själ detonerar av ensamhet. Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig, men det gör jag, tror jag.

Välkommen in och upptäck riktigt schyssta sneakers

Asså seriöst. Skaffa mig ett liv. Låt mig inte hänga här längre. Fattar inte varför ni läser. Sri. Min mamma är jättekonstig och morfar kom hem packad. Kul. Faktiskt. Mitt finger är alldeles svullet. Venne riktigt vad jag ska göra men det får väl gå över. Åh gud idag var en jobbig dag. Do you ever wonder? Katherine kiss me, flick your cigarette then kiss me. Nej jag undrar aldrig. Eller så undrar jag dag ut och dag in. Dagen börjar ut. Gud kan ingen bara fatta att det stavas schysst? Herregud. Hate ya. JAG HAR GOOGLE PÅ MIN SIDA. Låt mig vara. Sluta tro att jag är dum i huvudet. Mår så jäkla dåligt och uh allt är bara så jäkla jäkla jobbigt. Jag hatar att vara sjuk. Now I'm drunk as hell. Jag, hela mitt medvetande, befinner sig i frontalloben på vänster sida (och jag kunde ordet omg??) där en ettrig liten jävla demon har flyttat in och förpestar området med en stickande smärta som hamrar bakom det vänstra ögat. Sitter seriöst här och gråter för att det gör så jävla ont. Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar mig själv. Ja, gå hem. Lyssnar på kent och mår ännu sämre av det. Imorgon har jag två lektioner fast jag tror inte att jag ska gå alls. Eller? Jo, jag borde. Men sen så orkar jag inte. Och mitt huvud!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Vet inte vad jag ska göra för att slippa denna helvetiska känsla. Hej då.

eapdlgpgkos

I gave her my heart but she wanted my soul. Vi diskuterade top 3 records igår. Det var studiedag hos Albert. Mina händer är iskalla förutom toppen på långfingret som är alldeles svullet och kokhett. Undrar vad som har hänt med det. Jaja. Jag tänkte på top 3 records. VILL GÄRNA LISTA DEM TILL ER
1. The Velvet Underground - Peel slowly and see
2. Bob Dylan - Blonde on blonde
3. Bright Eyes - I'm wide awake it's morning

Hej. IT AIN'T ME BABE. ÄR PIGG PÅ DYLAN. ASSÅ KAN SRI FORTFARANDE INTE FÖRSTÅ ATT HAN KOMMER TILL PEACE&LOVE. ÄR SÅ JÄKLA JÄKLA GLAD VILL BARA GRÅTA AV LYCKA. Har egentligen ingenting att säga för idag var bara en riktigt jävla jobbig dag då jag är sjuk som satan men ändå är i skolan. Imorgon är det fredag iallafall och vi slutar 11.10. Azum, simma. Jag är så jävla jävla dålig på att vara sjuk men jag tycker om att lyssna på Bob.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EN GÅNG TILL:

BOB DYLAN KOMMER TILL PEACE & LOVE JAG SKA KURSIVERA, STRYKA UNDER OCH FETSTILA DENNA TEXT SÅ DET VERKLIGEN SKAPAS ETT AWESOME UNDERTRYCK. BOB DYLAN KOMMER TILL PEACE & LOVE JAG SKA OCKSÅ DIT

BOB DYLAN!!!!!

b to the ob to the dylan

DET ÄR TISDAG
JAG ÄR VAKEN HALV ETT
IMORGON ÄR DET STUDIEDAG
JAG SPÅRAR
SAJK
BOB

DYLAN

KOMMER

TILL


PEACE&LOVE

JAG
VENNE
VAD
JAG
SKA
SÄGA
MER.

Utkast: Mars 21, 2011

Nu är han tillbaka, min kära Sundström. Har 30 minuter på mig att bestämma mig hur det blir med yogan. Tror det blir nada. Läser bloggar om optimister och kärleksgifar. Allt ni skriver om är kärlek. Var är den egentliga kärleken? Gud har glömt bort all kärlek. Jag är så jävla cynisk. Nej skoja. Ska sluta tro att jag är nån. Shit.

och du måste va sjuk sjuk sjuk (ha ha ha)

You're the prettiest little girl I've ever seen. Från ett okänt avstånd hör jag min mobil ringa. Kul. Orkar inte gå och svara. Orkar inte göra nånting. Livet är en plåga. Skoja, men jag är jättesjuk(...). Jag tror att jag har gått och skaffat mig bihåleinflammation. En gång för ett års sedan eller en tidpunkt nära då drabbades jag av denna förfärliga sjukdom. Det var en mycket miserabel tid i mitt liv. Varje gång jag böjde huvudet bakåt kändes det som, för att citera mig själv "om någon slet isär mina hjärnhalvor och hamrade däremellan". Eller ja, nåt sånt. Så känns det nu också. Jag kan inte titta åt höger inte vänster inte ner inte upp utan att det spänner i ögonmusklerna. Hatar att vara sjuk. Och nu! Imorgon ska vi simma med klassen. Kul. Ska jag komma dit som ett äckligt monster med rinnande näsa och en ofantlig smärta i huvudet? Ja. Jag är tvungen. Är astaggad på yoga fast jag vet inte om det blir nåt med det. I may have broke your heart. Hehehe lyssnar på okänd artist som sjunger till lite pling plong. Ok ni bryr er. Nu NAncy Sinatra. Hon är rätt cool. Jag tror att jag överreagerar på min s.k. sjukdom. Tror ni det blir bättre om jag sover en timme eller två? Då kanske jag orkar yoga sen. Sri måste träna. Venne varför. Fanny har gjort en version 2 av Tim och den är så jäkla fin. Det var allt jag hade att säga. Hej då.

HEhe skämt. Är aldrig klar här. Har övervägt tanken att ge upp frukten för nånting annat, men vart skulle jag ta vägen då? Alla är så jäkla mobbade. Famous blue raincoat will play after the commercial message. Ok tack då vet jag. I boken jag läser... fel tempus kanske... venne har inte läst den på ett tag nu... pratar de i alla fall (!!!!!!!!!!!) om den. Den är bra. Hej. Alltså vet inte var mina ord är men jag finner ingenting i oändliga ord längre. Vad är ett oändligt ord? Du. Jane came by with a lock of your hair. Jag hittar hur som helst ingenting i det jag skriver längre. Jag vet inte vad jag skulle leta efter. HON KÄNNER INTE IGEN MIG. Jag känner inte igen mig. Genomlider en tid av självförakt men det är inget farligare än en förkylning. Ifrågasätter människans naturliga instinkt till tröst så som Moberg en gång gjorde "måste man jämra sig för att folk ska begripa att man plågas?". Nej jag vet inte varför jag skriver så här. Jag plågas inte av några ångestandar förutom mina egna och de skjuts (skuts <3) lätt ner med lite sömn. Jag skjuts lätt ner med lite sömn. Ok nu ska jag skjuta ner mig själv. Hej då.

BTW jag är 1. fascinerad av Ku Klux Klan och 2. rosenrasande (!) pga deras handlingar, 3. förundrad över dagens rasister och hur de tänker 4. satans arg på SD. Som många andra tidigare sagt sa Mrs. Pell i filmen att man föds inte med hat, man lär sig att hata. SD lär oss att inte acceptera människan själv. Oförstående människor inser inte att Sverige är inget Sverige utan sin mångkulturella... kultur. Gud hatar verkligen SDs äckliga politik. HAtar politik överhuvudtaget. Är anarkist. OK skoja. Inte ens ett ok skämt. Shut me up, oh come down. Saknar P&L. Och allmänt sommarn och festivaler. Blir chill på Siesta. HEj då nu ska jag sova. Säger hej då för tredje gången gillt.

I find it hard to love you girl when you're far away

Albert säger attjag ska haffa hans lillebro.r Äckligt. Ok tack till anonym gå in på miljöpartiet. Jag gjorde det nu. Det var kul där, man mår bra. Fast! Jag gillar inte Maria. Hon är inte fräsch, chillar på flyget till Helsingfors varje vecka. Man ba HALLÅ?!?!?! Nej så reagerar man inte fast det är inte så kul att höra. O M G miljöpartiet har en paragraf för vart djur! Älskar er. Fast nej, så gör man inte det. Blir glad av att läsa det som står där, men sen så ba nej. Inga betyg... Venne nu när de är ensamma utan vänstern så kan jag ej säga nåt mer som jag inte gillar. Nej. JAG HATAR POLITIK. Hatar freakin åsikter. Hole in stomach. Hatar facebook. Mår jätteilla är jättemätt har simmat jättelångt.
Det här är min bror.





Luktar bikram vad luktar du

Hej jag hatar att uppaatera. Idag har jag fått en ny dator. ASnajs. Chill ska nu sova klockan är tre. Hängde med Josefine hos Izabelle med Z ikväll. Fääääääääääääst XDXDXD skoja. Fnissigt. Ok Spenderar vi våra liv på sånt som vi aldrig mer kommer att se igen, ja. Varför? Jag älskar att vara ensam. Tror att jag ska sluta umgås med adra människor... skoja. hehehe XD venne varför jag skriver det jag skriver. Har tråkigt, e packad. Skoja. Var på bikram idag. Värt. Tog kattiga bilder på mig själv. Plz bry er.


Why not take all of me?

Tjo katter. Lolzor här skriver en novell eller är klar. VEnne. Sanna läser den men säger ingenting om den...?????? Ska kanske lämna in den på fronter nu. Jag är så jäkla trött att mitt huvud håller på att spricka. Tror jag ska bada. och läsa naturkunskap. Hatar skolan. Skoja, älskar skolan. Lyssnar på Sinatra svänger i svängarna. Take my lips, I wanna lose them. ASså man fattar ju inte varför den är kopplad till myten. Satan vad jobbigt.

Man är bara blå för att man inte vill vara sosse.

Jag är bara jag för att jag inte vill vara du. Venne är jätttestressad. Gud mina ögon. Mår seriöst jättedåligt men okej måsteeee gå imorong. HErrå

wake me up

Fear is the heart of love. Nja. Jag har inget hjärta av kärlek har inget hjärta av nåt. Kärnkraft hela dagen, mysigt. Make sure she goes. Vill inte ha kärnkraften här. Vill inte ha världsproblem överhuvudtaget. Liksom lilla Japan, stackarna.

Hur vill ni göra arbetslöshetsförsäkringen bättre?
Vi vill först att man ska få 80 procent av lönen
och i framtiden vill vi
att man ska få 90 procent av lönen
om man blir arbetslös.

O
M
G

Jag vet inte vad jag ska säga. Herregud, Vänsterpartiet alltså. O m g varför jobba om man kan få 90 % av lönen om man blir av med jobbet? Shit nu minns jag varför jag inte är vänster. ÅH gud känner seriöst hjärtat pumpa i halsgropen av detta.

Djuromsorg

Djuromsorg handlar om att djuren ska må bra och få bete sig så naturligt som möjligt. Verksamheten inom djurskydds- och djurhälsoområdet syftar till att upprätthålla ett gott hälsotillstånd.

Såväl lantbruksdjur, sällskapsdjur som vilda djur omfattas av reglerna. Användningen av försöksdjur i forskning ska föregås av stränga prövningar. Vi vill också förfina, minska och ersätta användningen av försöksdjur. I EU driver vi på för att djurtransporterna ska bli kortare.

Det här är varför jag tvekar. Satans moderater. Man blir mycket bättre till mods av att läsa detta:


Djur
Vad tycker ni om uppfödning av pälsdjur?
Vi vill förbjuda uppfödning av pälsdjur.

Vad tycker ni om djurförsök?
Det bästa är om djurförsöken försvinner helt.
Men det här är en svår fråga
och nu arbetar vi för att djurförsöken ska minska.
Vi tycker också att alla produkter
som är testade på djur ska märkas.
Då kan du välja att inte köpa de produkterna.

Vill ni förbjuda sex med djur?
Ja, vi vill förbjuda sex med djur.

Vad tycker ni om långa transporter till slakt?
Det är inte bra med långa transporter till slakt.
Transporterna får inte vara längre
än 8 timmar.



Okej jag venne vart ag vill komma. Ville bara visa på min tveksamhet. Visa vägskälet jag står inför lix.

Hate ma life bitches

STEFAN

FUCKING

SUNDSTRÖM

KOMMER

TILL

FUCKING

HULTSFRED,

JAG
SKA
INTE
GÅ,
JAG
HAR
INTE
BÖRJAT

MIN
NOVELL,
ELLER
SO-ARBETET,
ELLER
NK-PLUGG,
VI
HAR
INGEN
MAT
HEMMA
OCH
STEFAN
SUNDSTRÖM
KOMMER
TILL
HULTSFRED!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm glad I didn't died before I met you

Think I was blind before I met you. Jag undrar hur många gånger jag skrivit den där rubriken här. Satans massa gånger iallafall. Öh otaggad tjej. Bra låt är det iallafall. Iallafall ska jag skriva några gånger till tror jag. Egentligen heter det nog i alla fall men venne pallar inte trycka på den där knappen. Kommer inte ihåg namnet. Ska duscha för jag luktar fisk. Nee det gör jag inte men jag luktar då inte gott. No place like home. NÄ så sant så sant.

I will follow you into the dark. Jag har så tråkigt och därför utforskar jag min egen värld bakom mina ögon. Där behöver vi inte pengar och där kan vi göra nåt vettigt istället för att vältra oss i självömkan. Tror ni folk var lyckligare när jorden inte stod vid gränsen till undergång? Allt det där som har med miljön och räddandet av regnskogar ligger och gnager i mig och jag undrar varför jag inte gör nånting. Jag undrar varför jag sitter här och skriver en massa skit som säkert egentligen ointresserade människor läser när hela havet går under. Är det mitt fel? Vilka miljöskador har jag orsakat? ÅH jag blir bara så jäkla irriterad på mig själv. Och på min omgivning. Venne varför. Är nog bara trött. HAr egentligen ingen rätt att ha åsikter om deras tänkande. Lix gyllene regeln hej hej hallå. Ja jag har i alla fall (!) kommit på vad jag ska skriva i min novell. Sen har jag inte kommit längre. Satan vad jag är dålig. Får ångest av mina egna tankar. Får ångest av mitt eget leverne.

HAr jätteont i armbågarna. Har jätteont i huvudet. Tänker för mycket på oviktiga saker och de ockuperar hela min satans tanketid. Vad är viktigt att tänka på? Vad är viktigt att skövla bort från tankarna? Varför har jag inga svarpå mina egna frågor? Varför kan jag inte rota längst in i huvudet och hitta ett svar likt 42. Ni fattar väl vad jag menar? Bra. Shut me up plz. Jag blir nu jätteirriterad på kött. Ibland hatar jag allt som har med kött att göra. Jag borde inte lägga mig i andra men jag hatar verkligen kött. Vill bara säga det några fler gånger så det verkligen går in i era hjärnor. JAG HATAR KÖTT! Jag vill bara att hela köttindustrin ska förintas, gå upp i rök, aldrig existerat. Jag är seriöst förundrad över köttätandet. Vad ska jag säga egentligen? Jag har också varit i den situationen där jag försvarar köttätare (OCH ÄTIT KÖTT) men nu... serri idag skulle jag inte kunna göra det. Äh andra dagar är andras val deras egna men idag känns deras val som mina och jag vill bara.......... vet inte. Sluta servera kött. Varför gör ingen nånting? Varför gör inte jag nånting? VARFÖR STÅR ALLTING STILLA? Okej jag vet att det inte gör det. Hej då.

Just smiling sweetheart

My heart won't sing. Jag har ingen inspiration till nånting. Ska......... nog.......... säga........ hej då till den här..... ventilen. Euw råkade nyss äta en bit apelsinskal. Poor single mother. Allt talar för att det är så jävla synd om alla ensamstående morsor. Det är baske mig bara synd om dem som tycker det själva. Alltså allihopa. Hela satans bunten människor. Jag känner mig bara lite trött på människor! Fast jag vet inte varför. Egentligen bara min familj för de är så satans oförstående och kommer med sina äckliga frågor som om de inte redan visste att jag skulle svara nej jag har inte pluggat för jag somnade för jag är så jävla trött idag. Som om de vill få mig att erkänna för mig själv att jag faktiskt är dålig! Är ej bakis för er som vill veta. Men man blir trött när man kollat på film till 6!

Nej jag vet att min familj int evill det. ÅH JAG VILL BARA...... SLUTA SKOLAN!!!!!!!!! Jag har, för er som vill veta, knåpat ihop en ny spellista. Här är den. Subscribea eller dö (skämt). Det är en utveckling av en tidigare playlist med sån där musik.... Ni vet. Imorgon kommer Johanna hem. Bara ett statement lix.






Visst kan jag låta ****************(minns ej ordet) men vad spelar nu det för roll?

HEj jag är taggad på livet .LOL har käkat en massa glass och hemgjord chokladsås, brottats med brorshan och vunnit en skedfight. OCH PLUGGAT PÅ EN LÖRDAG! Satan trore e första gången. E E E E jag använde nyss bokstaven E istället för är. Vilken fjortis jag e (!)!. Det är jättekvavt här för jag har inte vädrat på 16 år och nyss har jag besprutat mig med parfym. Chill. Aktivister på tvn skriker om jordens räddning, fast jag tror inte på den. Tror på vår undergång. Nee hoppaspå aktivisterna fast venne. Läser Mannes hipsterblogg fast han uppdaterar så himla sällan och så himla........ fint formulerat så jag får ångest. Läser mitt eget blaj och ifrågasätter det kirrade högsta betyget i svenska. Borde gå. Ska träffa Miranda och Calle. LONG TIME NO SEE som man säger. LONG TIME NO SEEN som man inte säger. Hehe. MAmma vill inte att jag ska gå men herrå.

Kul tjej

Kan storbloggare, så kan jag.

1. Är du singel? Nej jag har en pojkvän i Yemen.
2. Är du lycklig? Allt är relativt.
3. Är du uttråkad? Nej jag har tusen saker på gång och jag gör det här testet.
4. Är du ledsen? Nej, gud nej!
5. Är du italienare? Nja... vem vet vem min mamma egentligen bazzade?
6. Är du gravid? Osäkert
7. Är du full? Om jag är
8. Är du en cooling? Nej inte direkt.
9. Är du från Irland? TYVÄRR inte!
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jajajajajamensan! Firar 25 år om 1,5 år.

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det.............. beror väl på vad man klassar som kärlek
2. Har du nånsin blivit sårad? Men gud, bara en som inte kan känna känslor skulle väl svara nej på detta!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Nej jag tänker bara på guzzar.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? Men vilken dum fråga. Ja okej. Ja.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja, min kudde.
6. Har du haft en hemlig beundrare? kanske det kanske
7. Är du kär? Men kär, serri... Vem skulle jag vara kär i?
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja ett riktigt ståhej vill jag ha på min bröllopsdag!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Käääääääääärleeeeeeeeeeek
2. Hår eller ögon? Tough one! Hår tror jag.
3. Katt eller hund? Doggy


4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Va men jag hatar att kalla folk bästa vänner. Kan man säga en mix?
5. TV eller Internet? Gud, TV kan man ju kolla på Internet så svaret är väl rätt obvious.
6. Coca-cola eller Pepsi? Fanta
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? I LIKE IT WILD

8. Pengar eller lycka? LYCKA!!!!!!!1
9. Dag eller natt? Beror på!
10. MSN eller mobil? Oj..... mobil, självfallet!

9 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej för jag har aldrig provat.
2. Brutit ett ben? Nej faktiskti inte
3. Gjort nåt du ångrar? Nej jag ångrar inte nåt. Sajk, klart jag gör.
4. Hoppat Bungee Jump? Räknas den i Kungsan?
5. Ljugit för någon du tycker om? Lol klart jag har.
6. Ätit en hel tårta? Nej.....
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, förra veckan ex ramlade jag i trappan på Skanstull.
8. Gråtit när ett husdjur dog? Ja </333333333333333333 mina marsvin. Satan vad sorgligt det var.
9. Velat försvinna? Lol ja.

Skit
Vad såg du på tv sist? Cougar Town
Vems blogg läste du sist? Fanny, fast ingen uppdatering.
Vad åt du sist? Jordgubbar faktiskt!
Vem pratade du med sist? Mama.
Vad sa du? "Kom ska vi tycka om varandra, kom så får du kärligt kyssa mig, så som man plägar med dom andra, när dom brukar hälsar på hos dig. För det är rent på tok vad människan är snål med att dela med sig utav sympati, i denna värld som jagar amorösa mål medans kärlekslösa skaror drar förbi"
Vem ringde du sist? Josefine, fast bitchen svarade inte.
Vem messade du sist? Guzzen
Vad läste du sist? Vita bergens barn
Vem pussade du sist? Min pojkvän i Yemen
Vem kramde du sist? Min pojkvän i Yemen
Vem bjöd du sist på något? Eh........ Oj venne. Brorshan på juice.
Vad köpte du sist? Eh venne heller. Gud jag har ingen koll. Jo vänta! Kanske en semla på Tully's


dull as them

Snart får du vila för eviga tider. Idag gillade jag Satan, Jesus, guzzar och bazza. Hänger på Rådmansgatan 70, pratar om mina erfarenheter inom äldrevården. Nja, har inte så många. Är m8 med morfar? Räknas det? Vet inte. Hoppas på det bästa och lite mer cash. Satan vad härligt det vore! MEN HUR DET ÄN GICK SÅ HAR JAG ALLTID MINA BEBISAR EBBA OCH EDWARD. Herrå

lol

JÄVLAR VAD BRA JAG ÄR PÅ STÖKIOMETRI!!!

Det var då fan en sån envis näktergal

hej jag har lekt med min bror och kameran idag. Alltså inte en satans egobild. Fast jag vet att ni gillar det. Lol ville bara visa hur kattig jag är. Flickan i Havanna, hon har inga pengar kvar. Idag har jag fikat för 70  satans kronor. Jävlar vad fattig jag kommer bli.




Utkast: Mars 7, 2011

Men en rensad blogg nu. Livet är en sand som i ett timglas rinner.  Imorgon är det kvinnodagen så jag hoppas att alla ni hänger med feminister och chillar. Jag är vacker du är ung, sjung av hjärtat sjung. Ja okej jag lyssnar inte på samma musik som du. Svart som natten är en trolös vän. Nu är kärlekens ljuva stund. NU är kärlekens ljuva stund. Tror vi behöver mer kärlek.

People never learn from their mistakes

Hej? HEj? HEJ? Ja, hej. So I'm drinking breathing writing singing. Every day I'm on the clock. Nä jag är inte on the clock. Men jag vill att Bright Eyes ska komma till P&L, eller Siesta. Easy was it ever I don't know. Nej jag vet seriöst inte. Har min mind splittad i fem hoppar hit och hoppas det. Baby jag älskar när ni driver med fashions.

Apropå hej, motsats: hej då.
Hej då:




Saknar min klass. Saknar skogen, jag är seriös. Jag saknar skogen. I lördags var jag i Haga men det var ingen jävla skog där nu. Fucking snö överallt hatar snön. I CAN WATCH OVER THE WORLD. Nej men jag önskar att jag kunde. Jaja none of mina egna ord. Jag lyssnar på det som kallas pop. Herregud har aldrig känt mig så här töntig. Eler jag  vet inte, kan inte säga varför men det känns inte så bra. Så jag lyssnar pådet gamla vanliga lilla Patti lilla bob. Jag har ingen fantasi när det gäller musik längre. Jag har många gånger frågat mig varför folk ens läser det här för det är bara blaj betyder 0 = 0 och aaa venne ba tråkig text. Nu frågar jag mig igen. Det här var det tråkigaste inlägget ever tror jag.

Okej men för alla er som är intresserade har jag gjort en ny spellista. Asså här snackar vi visor. Här är länken. Ensamheten är arm och grå att vänta

årets kvinna

Tittar på vårhimlen det är fortfarande dag trots tidpunkten. Alla som är inne ut och titta på himlen jag ska gå ut nu. Eller ska dushca seeeeeeen herrå orkar inte skriva mer. värda inlägg puzz

Årets kvinna: Karin Dreijer. Satans cool tjej

It just struck me kinda funny

ÅH gud hatar hipstermatic, hipstermania, hipsterfån. Shit mannen jättetrött på hipsterlivet. Life by a hipster. Tickle me pink oh yeah. Låt oss dö i en flygande hipstermani. HErrå

hej louise kan stava

Hej jag vet att det heter alter ego och inte alterego. HErrå.
Nä har precis sprungit runt i Haga halkat på is och tittat på längdskidåkare. Asså singular. EN åkare. Chill ska duscha nu. Måste ba blogga lite!!!!!! lol

Från ritzan till rubblan

Jag har aldrig några egna ord hej hej. Alla mina vänner är packade och river ner sina liv i otålighetens avund. 

NEJ FAN JAG HAR ALDRIG HATAT ATT VARA MINDERFUCKINGÅRIG SÅ MYCKET SOM IDAG. KAN INTE 18-ÅRSGRÄNSEN BARA BRINNA I SATANS JÄVLA HELVETE?!?!?! Okej så här ligger det till: jag och mitt alterego King Louie hänger på Facebook i väntan på att Daniel har duschat klart, klickar mig runt på alla mina vänners sidor, hamnar på en fashionprinsessas sida och ser att hon har attendat "Poesikväll", tänker "satan, undrar vilken poet" och klickar på länken och skådar Detta "--- Kl 19.30-20.00 MATS SÖDERLUND ---". Asså jag kan inga ord som kan beskriva hur fucking bra han är. Alla jävla känslor som finns kan han fånga i ord. SATAN han är verkligen en inspirationskälla. Ja, hur som helst snurrar alla känslor i en själslig orkan och jag får nästan svindel av tanken på MATS SÖDERLUND! Nja, rätt långt ifrån nästan men men. Mitt i strömmen av känslor ser jag detta "18 år
Fri entré" och hjärtat sjunker till botten av ett milsdjupt hav. Scandic Malmen Lilla hotellbaren kan skjuta sig själv.

Imorgon ska jag vakta barn 17.30 - 22.00. Värd lördag.

back in the game

Tänker arga tankar om hela jävla etablissemanget. Eller så var det aldrgi jag som gjorde det. Abra däremot, hon gör det. TRBNGR CHAPMASTER 666 - turbonegro. Turboneger. Muhammad Ali. Kanske inte turbo. Kanske inte neger heller. Ingetdera. Alltså bara meningsutfyllnad - skulle inte säga att det är ett ord. Ska borsta tänderna och raka benen så är jag inte längre lika äcklig. Always did a favour but never took an order. Nej fy fan. Såg en bild saknar en plats (Jersey) saknarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ere fäst lr? Taggad på å supa. Sajk är taggad på en dusch och en tandborste. Jag tänker klämma in att jag vill borsta tänderna åtminstone 2 gånger till. Ni får stå ut med mej. E kanske jobbi nu, men i slutändan kommer ni tacka mej för allt ja gjort. Aaaaaaah shit. Orkar inte slynrösten.

Om jag borstade tänderna kanske jag skulle bli lite fräsch. Kanske skulle få lite fler vänner. Kanske. Kanske. Kanske.                               dfllllllllleeeeeeeekgiotookdkdekdkkdoeoeoejkgjtgjriejwnjfkforoeoeoekdkkdkdoeigjgäa¨vfldw,oekgoaewqpl. Looking at you looking at you. JAg göre serri. Purple heart my ass.

I was young when I left home

Hororna jag beställde igår kom i dag och såg ut så här. Venne om jag ska  behålla eller sälja vidare, det var liksom inte mitt bästa köp hittills men men... Kanske duger ändå.






Festen är över vilka är vi?

Känner mig som en lusfisk sprattlar omkring och försöker undslippa. MEN NEJ. Känneeer mig elak venne varför. Trevlig kväll igår med två gamla vänner, gör gamla saker som flaggspelet pratar om livet. Riksgrupp fin familj. SKulle inte direkt kalla detta fint. Ett luddigt hål med sträva väggar. Ludd kan vara strävt. Sånt där gammalt äckligt ludd som bildas på gosedjur. Sådant är mitt djupets väggar klädda (grammatik). Inte så bekvämt. Du vill att allt som händer dem ska hända oss det händer ingenting. Tiden den står still i ett land där allt ska hända. Skulle vilja påstå motsatsen men jag vill ju inte ljuga. Satans människor ställer en massa krav. Överväger en tro på att vi inte är skapade av Gud eller att Gud är Satan.

TIDEN STÅR STILL I DET LAND DÄR ALLT SKA HÄNDA. MAN FÅR ALDRIG SOM MAN VILL MEN OJ VAD VI KAN HÅLLA PÅ JÄMT, FAST VI DARRAR IN I MÄRGEN. VÄLKOMMEN TILL SVERIGE.

Slänger bort varenda sida som pappersflygplan. Om vi bodde i ett pappersflygplan segla till ett slut  ett tvärt slut. Louise Larsson lyssnar på Oskar Linnros. Världen rasar samman eller lever ett annat liv. Nu Daniel Adams-Ray. Någon nämnde hans skivomslag undrade varför det är så jävla gay? Jag undrar detsamma. Det är verkligen fult. Ännu värre är omslaget till Gubben-singeln. Herre min skapare inte okej. JAg tog en freakin kula förej. Ser verkligen inte fram emot att se gubbarna på ALLA satans festivaler jag ska på. Nej tyck vad ni vill men jag gillar inte deras fakkin music. Nä!!!

I'm driving in my car fast jag har ju ingen bil så nej

Fylleinlägg #1. E så jävla packad XD venne borde nog ligga på Maria ^^. Heh xD


Oh oh oh ooooh. Stjärnglans i i stjärnstoftet fast man kan inte se det härifrån för det som är bortom ditt öga det är ingenting som vi vet nånting om. Vem är det ens jag pratar om? Jag brukade se in i höstens skugga och skrika ut i bokstäver hur många år som låg mellan dig och mig. Lika många som ett kvalstertäcke har veck. New York is cold but I like where I'm living. Jag gör det va. Nja, skulle inte banga på flytt till England redan nu. Saknar redan mina vänner fast de är här. Tänker ibland att jag är där och det är jag ju inte. Nej det är jag ju inte. Det är synd. Sist jag såg dig såg du så mycket äldre ut. Sist jag såg mig själv kände jag mig så mycket yngre. Nu då är samma ålder fast det är år år år. Så många år.

Lyssnar på en låt som betyder du som betyder ångestframkallande varför skriver jag som om jag vopre deprimerad eller kär? Venne. Venne ens vem det är jag skriver om. Person X har inget namn är oidentifierbar. Genomgår kanske en identitetskris fast vad vet jag? Jag vet ingenting förutom det jag vet. Tänk vad mycket det är som man inte vet. Jag vill veta allt som går att veta. Allt. Fast kommer jag nånsin göra det? Nej jag är för lat. Du och jag är inte samma. Jag fascineras av identitetskriser. Tror att jag själv är en enda stor identitetskris. Är jag idag imorgon jag fast inte samma. Bara om hon låg här tätt intill mig, kan jag bli den jag var igår. Ja så kan det vara om man har otur eller var packad igår. Har jag otur eller var jag packad igår? Skulle önska att jag kunde svara nej på båda men första är tveksam. Packad? Nej. Otur? Har vi inte alla otur? Jo. Har vi inte alla otur som föds? Har vi inte alla tur som föds? Eller så har vi varken eller och är stela platta raka räta plana som kommunisterna och deras lönefördelning. (Nej jag tycker inte om kommunism. Eller så är jag smygkommunist som du är smyghomo och skrattar så mycket ÅT kommunism för att jag inte vill vara så. Okej det var ett skämt.) Vilka har tur och vilka har otur? Skulle säga att svaret på alla världens frågor är beroende av X (X=individen) för vi väljer själva vårt öde. Buddha har viskat i mitt öra hela natten.

Borde sluta skriva om sådant jag inte vet någonting om. Imorgon ska jag simma, och DET mina kära vänner, det vet jag nånting om. Nu får ni fundera på livet själva. Hate ya but I need ya.

japp. så ere

Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig, men det gör jag, tror jag.

Fortsätt, när allt du levt för räknats ut som ett skämt






Tre räkor var här igår. Sen simmade en räka hem och vi sov. Bardia är spårad. Här har han däckat. Han var packad. Mina bebisar är alltid packade.

Feels strange to have you as a friend, nä. Jens tyckere. Okej nu lyssnar jag på nåt inte riktigt helt ok - Hästpojken. Fniss. JAG VILL VARA ALLT SOM JAG SAKNAR. Okej nu bytte jag. Jag vet att ni vill veta alla detaljer i mitt liv. En inandning - Håkan höjer tonen - håller takten med tårna - utandning - vem som går att lita på. DU BARA FÅR MIG ATT HÄNGA, HÄNGA KVAR.

Håkan du var bättre förr. Håkan allt var bättre förr.

RSS 2.0