dsgoksfah

Lilla lilla bloggen. Nu tror jag att du var upp där på blogg.se igen. Varför är du alltid där? Det här är ingenting för utomstående. Jag packad. Jag packaR. Vill ni veta LITE mer om hur jag känner inför Siesta? Tycker ej att jag har skrivit det tillräckligt många gånger. What goes on in your mind? I think that I am upside down. Jag tror det men a okej. Nu ska jag nog äta för jag börjar bli hungrig. Och trött. Lol. He he he. HEhehehwhejodfgkoasdaokfhiadsijgfijarheojdbvkmsjhgaifoksdlmjdgiokfslvmbjgikfmj illuminati rules. Min tvål luktar cancer. Eller sjukhus.

Yellow shirt

I'm walking down the street. I love you. Kaotisk dag men nu ska jag köpa fäshionsaker till Siesta. Känns bättre så. Min klänning luktar ekel men äsch. Nu lyssnar jag för sista gången på Jorge Regula. Sen kan jag ej lyssna mer på den. Ska vi sova nu

-en dag ska anden vandra ut och lägga ner sin dräkt. -hoppas att detta sker snarasy

Måste nånting va dåligt bara för att det kostar pengar?

Ofta får vi höra att i Kanada fungerar minsann invandringen och integrationen så väldigt bra och inte sällan hyllas landet som ett exempel på en lyckad mångkultur – bland annat av vår egen integrationsminister Erik Ullenhag (Fp). Färska siffror visar dock att det inte riktigt är så rosenskimrande som många vill låta påskina – trots det omfattande urvalet av vilka som får invandra eller inte. Faktum är att kostnaderna för invandringen till Kanada årligen uppgår till hundratals miljarder

Hej.

I helgen träffade jag hippiehipsters. Coolt va. Lol på färgbilderna. GE MIG ARSENIK BABABABABABABABBABABA asså jag lyssnar på livealbumet från way out west. FY SATAN vad jag e taggad på Siesta. Känn ingen sorg för mig. MEn känn gärna sorg för dig. Ska vi gå nu? Ska vi GÅ NU? Kan vi gå nu? Eller sitta. Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort. Jag snöar framför pippi pelikan.SOLSYSTEM TILL NERVSYSTEEEEEEEEM

SÖDRA LATIN SÖDRA LATIN SÖDRA LATIN. Så sjunger dom i låten jag lyssnar på. Jag vet inte vad den heter men så sjunger de. Den här helgen. Min arbetsgivare vill inte svara heller. Tror han hatar mig. Känns inte så bra. Wopz. Sovande uggla. Nu ska jag sova. E freakin trött men jaja snart e det siestA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


mälpå

En snabbtitt på internet explorer varade i 5 timmar. Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Nu är klockan nästan 7. Ska duscha eller bada eller sova. Har inte riktigt bestämt mig än. Jag har två fucking plays kvar på din låt. Sen kommer love att tear us apart. Det här var sderiöst den bästa helgen jag har ju inte gjort nåt förutom min och Klaras date igår. OMFG PRINCE KOMMER TILL WAY OUT WEST ÄR INTE DET HUR COOLT SOM HELST??? Jag har gjort en fashionspellista. Den e här. Där där det e vitt. Mmmm.


SUNDIS

Som en odödlig kändis

onsdag, mars 23, 2011 - 23:40

Vem bland den panikslagna personalen på Ågesta kärnkraftverk 1969 kunde ana att jag en dag skulle fylla 50.Det kunde dom knappast tro då. Nån kilometer från Farsta höll detta hemliga kärnkraftverk på att få en härdsmälta.

Många människor brukar ta en vit vecka då och då. Jag tänkte ta ett vitt år. Början av detta år sammanföll, olyckligtvis, med ännu en kärnkraftskatastrof.

Jag får så svårt att skita i saker och ting när jag är nykter.

Världen blir återigen så där skrämmande och overklig som den var när jag var 13 år och upptäckte att det bara kunde säja PANG så skulle alla människor dö. Om nån tryckte på en knapp.

När man upptäcker sånt blir man motståndare till kärnvapen. Och tänker man ett varv till också motståndare till kärnkraft.

Men åren gick, avbrutna av några tillbud och en och annan härdsmälta.

Man vande sig vid att inte kunna plock svamp i nedre Norrlands vackra skogar.

Vid att världen långsamt blev giftigare och giftigare.

Men nu satt jag här, 50 år gammal, nykter och darrande, framför radion.

Jag hade för länge sen gett upp tanken om en ren värld. Eller om en ren lever. Klart man blir full av skit efter 50 år. Det går inte att undvika.

– Vad är egentligen farligast, de radioaktiva utsläppen eller en osund livsstil? Kan det verkligen vara så att man i lugn och ro kan stanna kvar i Tokyo och ägna sig åt raska promenader, äta nyttig mat och på så vis till och med minska sin risk att få cancer, trots radioaktiviteten? Frågar programledaren.

– Ja, så är det, säger Mats Harms-Ringdahl, professor i strålningsbiologi och föreståndare vid Centrum för strålskyddsforskning vid Stockholms universitet.

Så sa dom på radio.

Vad fint då.

Överhuvudtaget var media full av experter som lugnade oss. Men jag trodde dom inte.

För jag är 50 bast och har vart med förr.

Jag började twittra, lägga ut länkar till Greenpeace och Wikileaks som inte alls var så lugnande.

Jag blev en soldat i The Mediawar.

Jag upptäckte att det fanns en jävla massa soldater där. Och många försvarade kärnkraften. Frenetiskt. Mest gick det ut på: Kärnkraftsmotståndare är löjliga. Eller: Det Kan Inte Hända Här.

När dom skrev Det Kan Inte Hända Här svarade jag: ”Va ere som hindrar Bin Laden att flyga in en jumbojet fullastad med trotyl i Forsmark?” Då hade jag 53 bokstäver kvar att fylla i, man får ha 140 bokstäver i ett twitter.

Skulle jag skriva vasarunurå?

Nä, det var inget att skämta om.

Men känslan av meningslös lek och klotter på en av skolan sanktionerad klottervägg växte.

Medan folk panikhamstrade mat i Tokyo.

Man skulle kunna hårddra det och säja att på ena sidan av Twitters infowar, ja-sidan, finns en massa unga förhoppningsfulla wannabepolitiker som vill utmärka sig inför kommande riksdagsdebatter där dom ska försvara Folkpartiets förbud av nåt, mössa på inomhus eller slöjförbud kanske. Dom är väldigt ettriga. Ofta välformulerade. Förhoppningsfulla inför sin framtida karriär. På andra sidan, nej-sidan, finns såna som jag. Sömnlösa, rädda. En och annan skitfull också.

Och så käftar vi med varandra i mörkret. I laptopens bleka sken.

Fast ja-sidan har väl oftast en Ipad, kantänka.

Klyschor.

Vete fan om man ändrar på nåt med detta.

Jag lämnade min laptop och åkte in till stan, Folkkampanjen mot kärnkraft hade samlat till demo, snabbsamlat under dagens lopp. Vi blev 200 pers på Sergels Torg.

Tv och radio var där och eftersom jag var enda kändisen fick jag prata i bägge två.

Försökte säja nåt vettigt, jag sa det där jag hade twittrat om, om det japanska kärnkraftsföretaget Tepcos donationer till det regerande högerpartiet, som gjort att man fick tillstånd att bygga sina tre kärnkraftsanläggningar med totalt 17 reaktorer rakt över de mest dödsbringande sprickorna i underjorden.

Om hur Japans regering tigit om varningar. Och den givna följdfrågan: Hur är det i Sverige, är det inte läge för Moderaterna att visa var dom fått sina donationer ifrån, så att dom inte kan misstänkas för samma sak?

Det kom inte med såklart.

Det kommer aldrig riktigt bli som man tänkt sej. Hur man än planerar och säkrar upp så trillar man till slut omkull. Det gäller både mej och dej. Och kärnkraften.

Skillnaden mellan oss och kärnkraften är att när vi trillar omkull kanske vi slår oss och får en fläck, sen kan vi gå vidare, blåslagna och skitiga. När vi trillar omkull för sista gången är det inte så farligt, vi multnar och blir till nåt annat.

Men när kärnkraften brakar omkull ligger den där och strålar i tusentals år. Som en odödlig kändis.

Som Tutankhamon, ni vet han dom murade in för slutförvar i 100 000 år. Det höll väl i några veckor, sen bröt sej nån in och började tafsa. Eller som en balsamerad Lenin.

Alla barn måste lära sej om det, vare sej dom vill eller inte.

Jag sitter här och är 50 bast, försöker i möjligaste mån hålla mitt inre rent. Det kommer givetvis inte lyckas helt. Ingen nykterhet eller detoxkur i världen kommer att göra mej till en hel och ren människa. Men det är ju dumt att bara ge upp och börja supa igen.

Det finns ingenstans att fly


why you havent taken my life

Jag ville också falla omkull men jag blev trött på mig själv. Det var ju lagom sorgligt att meddela. Häll i mera vin då. Gör det med eller gör det då. Det var vad jag menade. Men nu är det morgon snart och jag e fortfarande vaken. SOv ju på dagen. Fuck sömn. Nu blir det inga timmar igen. Jag räknade på 10 timmar när jag först planerade min dag men nu blir det kanske 8. MAX. Jag älskar att vara vaken fast bara på låtsas. Stelt på tunnelbanan när man träffar gamla fyllon. Gamla fyllon gamla papper inga pappor. Jag ett troll och du en älva. Eller tvärt om. Va iallafall hos Klara och åt ost och lyssnade på Stefan. Det var fett gott. Sen fick jag en iPod av henne. Skoja bara över helgem men den dog. varför e det inte så


ingen kände sorg för göteborg

skala av mig mitt jag och min pina
först va jag bara trött

sen dog jag


teg där i natten

VAR TOG ALLA VÄGEN ÄR DOM MED I AA? VAR ÄR ALLA? VAR FAN ÄR MIN MOTIVATION? VAR ÄR DEN? VAR ÄR VI? JAG SITTER I SKVALET PÅ ETT STARBUCKSFIK MEN JAG GÖR JU INTE DET MEN JAG UNDRAR VARFÖR FORTSÄTTER GÖRA MUSIK VAD GÖR JAG MUSIK AV? INGENTING JAG GÖR INTE ENS MUSIK MEN VAR ÄR ALLA? VAR ÄR NI? VAR ÄR ER KÄRLEK JAG UNDRAR DET PÅ FULLT ALLVAR MEN DET VERKAR INTE SÅ SERIÖST VAR VAR VAR VAR VAR GÖMMER DEN SIG? VAR ÄR KÄRLEKEN KÄRLEKENS BLOMMA OCH N I? DU? HALLÅ? Jag dör.

VI TÄNKTE NU E VI I HIMMELRIKET.

Jag har också varit full för kärleks skull. De säger att människan är som en lök, att det är lager på lager av yta. Sabina sa människan är mer som en banan, om man bara skalar är hon god som fan. Ja hon är god som fan. Hon är det. Nån är det. Hon eller han eller båda två. Jag väljer hellre att vara med dig. Men asså jag e trött på att välja. Fan tänk om man var sosse. Fan va skönt. Tänk om hela Sverige var sossar. Skönt att tillförlita sig på andras framgång. Ibland så blir människor trötta på sig, på att vara sig själv som man säger. JAg e fan inte trött på mig själv. Är inte trött på att välja heller. JAg vill fan inte va sosse heller. Men jag gillar att hyckla min tanke. Det är så ensamt att vara individuell fast det är satans skönt. Nu måste jag fara. JAg måste fara. Jag måste nog göra det fast jag har ju inget mål så en färd är nog omöjlig eller inte. Om jag mediterar så funkar det nog. Den här dagen har varit bra. Bra på riktigt fastän allt cuttades. HÄLL I MERA VIN!!!!!!!!!! Låt mig bli så full för kärleks skull och för att jag så gärna vill falla omkull med dig. Om en vecka och inga dagar åker jag till Hässleholm och festar med Skåne och skåningar. Idag var jag estet. Gick omkring med mitt skissblock hela dagen. Estet som fan. Trasiga strumpbyxor second hand-jacka skissblock. JAg är sån fucking estet. Fast jag hade inga trasiga strumpbyxor. För en gångs skull var de faktiskt hela. Tro det eller ej men jag lovar de var. Badar du i medelshavets vatten så visst är havsytan oändligt blå. I Sverige har inte människorna kalsonger nej nakna går vi runt och röker prince light. RYKTET OM DEN SVENSKA SYNDEN.


JAG VA SÅ FULL FÖR KÄRLEKS SKULL OCH FÖR ATT JAG VILLE FALLA OMKULL MED DIG

ASSÅ DEN HÄR MÄNNISKAN E FUCKING UNDERBAR. BÄTTRE ÄN PATTI. BÄTTRE ÄN ALLA. JAG ÄLSKAR HONOM. JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET.


L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Varför är ni så satans många som läser? Nu är det fest i mitt rum. Den här veckan är fuktup men jag har Niggah Kelvin hemma så det känns lite bra. Det här är fuktup. Alltihopa. Ett p. Plz remembah. White light/white heat. Jag vill ba åka till Lou Reed. Jag tror att det är bacon i allt jag rör. Venne det bara känns så. Eller det gör ínte det egentligen men det ligger en smula på tagnentbordet som liknar bacon. ASså venne tror jag e full. 

Det är fyra på morgonen fast det är inte det just nu. Nån gång kanske. Jag är fyra på morgonen. Jag är fyra hela dagen. Känner mig seriöst som fyra år. Jag borde plugga men jag e för trött. Men om jag också kommer med en lock av ditt hår. Fyfan vad äckligt.

Örebro SDK. Örebro sportdykning. Ett alternativ är Open Source Developer's Kit. "It's not that I'm so smart , it's just that I stay with problems longer ." -- Albert Einstein. Det kommer upp om man söker på osdk. Jag har så jävla tråkigt fastän jag har fullt upp. Sitter alla och pluggar? Jag har sett på moln från båda sidor nu. Fast på engelska fast med Joni Mitchell hon som är så jävla cool. Varför var man coolare förr? Eller finns det ens nån att se upp till nu? FINNS DET NÅGRA REBELLER? VAR ÄR REBELLERNA? FUCK THE SYSTEM? FUCK THE FUCKING SYSTEM? PLZ? NÅN? Alla rebeller är så jävla gamla. Jag är trött på att se livet vittra sönder. Jag är trött på ålderdomlighet. Det är så jävla onödigt. Kan vi inte bara alltid vara som vi är nu? Jag vill seriöst leva i landet ingenstans. 


Tävla om subs för ett helt år. KVÄLLEN E VÅR LENA KOM DRÖM I MIN FAMN DRÖM OM NYA TIDER DÄR ALLA JOBBAR FÖR VARANN! Jag undrar om jag inte är kommunist egentligen. Jag vill så gärna bara tro på sossarna. ASså jag e inte dum i huvudet jag VET att sossarna inte är kommunister men precis som alla buntar ihop moderaterna och folkisarna i en hög så buntar jag ihop er. Jag vill så jävla gärna vara kommunist och göra revolution! VARFAN ÄR TONÅRSREVOLUTIONEN? TONÅRSREBELLER? VAR ÄR NI? Vad är det jag sitter och säger? JAG - kommunist? Det skulle aldrig falla mig in att vara 1. beroende av andras framgång och 2. se att alla bara hycklar med systemet. Synd att jag sitter och förkastar kapitalismen och sen säger det här. Jag e sån jävla hycklare. Värre än Maria Wetterstrand. Nej det är jag inte. Men jag seriöst gillar inte att folk fakkar med systemet. Satan va liberal jag är. Det är nog därför jag inte e sosse. Venne riktigt vart jag vill komma med det här. Vilken riktning det här ska ta. Helst bort från sossarna. E så jävla trött på fuktup system fuktup skolgång. Love is my religion. Det värsta med livet är slumpen. Det bästa med livet är slumpen. Nu ska jag återgå till min blå himmel.

YOU'D BE COMIN BACK AFTER A LITTLE WHILE

VAD E GREJEN MED VÅRDEPP? Inte ens wikipedia har ett svar. Fuckar ur. Gafflan-gafflan.blogspot.com säger nåt men jag minns inte ens vad. Asså jag hatar det här. Still I wish there was something you would do or say to make me change my mind and stay. Men det är ju redan gjort så vet inte vad jag ska begära. Måste sluta vara så oseriös för livet är fan seriöst. Alldeles för seriöst. Varför gör jag inget vettigt? Det är fan ingen kärlek här. Jag undrar om Bardia är på väg hit. Vore kul om han va det men asså tror ej det. Look out your window and I'll be gone. Sanna är så fucking vis. I thought that it was well understood
That you’d be comin back in a little while
I didn’t know that you were sayin goodbye for good. Bob Dylan e så vis han med. hejjåd


LOLJag saknar Matteuseleverna så mycket.

Klara

Hello everybody. You look really lovely today. As you all know, i wont be here the next semester. I will miss you terribly, but I am also looking forward to this. Because I am not going to some random place. I am going to the united kingdom.
The united kingdom is a beautiful place. It is place full of peace, love and understanding. And I am certain that I will have the time of my life!

I have already been to London. Once. When I was there, I was totally amazed with the politeness every single person seemed to have. The kindness. I could not enter a store without being greeted by the words “how do you do miss?” or “welcome miss, you look lovely today”. When I was walking the streets by myself, and suddenly realized that I had no idea of where I was, the people noticed my look of confusion, and came to my rescue as soon as they could. Helping me with maps and directions. The warmth you feel walking the streets of London is something special. Something worth living for.

Some people wonder if I am afraid of going away for a whole year all by myself. Do you know what I answer those who ask me that very question?
I say to them, I am not afraid. I do not fear, because I know where I am going. I know, that I will be well treated in the country that will be my home for a whole year. The food might not be that good. And the boys might not be that good looking. But the English people is a people that knows how to treat guests, be friendly and be polite.
Because what is the United Kingdom for me, if it is not my future?

aaa landet så där mysigt härligt
eajgodHPFAHOKSGADIdsgokSGOK

FUCK YOU SVERIGEDEMOKRATERNA FUCK YOU POLITISKT INKORREKT. Nu ska jag åka till landet. chill

poesi för alla djur

Jag vill inte tro att en identitetshandling är ett plastkort, utan det är en kyss. Älskar Mesaros. Varför har jag inget liv? Nu e klockan 3. Vad gör jag? Tittar på poetry slam. Men lol igår mailade jag ju mina kurser. Kul att kvinnan jag mailat till inte jobbar kvar. Fuck the system jag e sosse. Tågstation kanske. I livet. Skillnad. Antiklimax skulle jag kalla den scenen. Alltihopa e ett antiklimax. I torsdagsonsdags onsdags var det sa nån livet är en  konstpaus. Jag vet inte inte det. Nu blev det för många inte. Gör inte du det? Gör inte du det som jag gör, gör inte som jag jag gör ingenting. Jag tror jag förstår nu fastän jag  är inte barfota. nu ska hajag sovA

patti patti pattiitititititit paninni

Jag har separationsångest och ont i huvudet. Idag var ett stort steg för mig. Jag satte hälsan i första hand. Lol dvs jag gick inte och simmade. Skönt att sova istället. Nu ska jag åka runt hela stan på jakt efter coola människor och saker. Härligt!!!!!!!! Asså den här kvinnan e så fakkin underbar.

inte bara dress up in you i didn't see it coming också

Klockan är halv 2. Imorgon ska jag upp 7. Jag kommer dö men jag kan seriöst inte sova. Dress up in you. JAG E FUCKING TRÖTT PÅ SVERIGE PÅ STOCKHOLM DET FINNS INGA NYA PLATSER ATT GÅ TILL. Ikväll gick jag ut. Hade ångest så jag gick ut. Satte mig ensam i Vanadislunden. Sen kom Elias. Det var kul. En kväll gick jag ut och gick. Lol tänkte på kärlek. Det var nog det fjantigaste nånsin. Hela min tankegång är så fjantig jag orkar inte. Imorgon ska jag lyssna i 2 timmar på naturkunskapen. 2 timmar utan paus. Jo en liten lögn där för att överdriva lite. 5 min paus e det faktiskt. Då ska vi byta klassrum. Nu ska jag byta plats. Byta plats 3 meter till sängen. Inte ens 3, 1 kanske. Nu börjar mina ögon också domna.

LEMON I FUCKING ÖGAT

HENRIK BERGGREN SÄGER THERE IS NO TIME FOR US OCH BABY BABY YOU ARE LEMON IN MY EYE MEN DU E FAN LEMON I BÅDA MINA ÖGON OCH DET ÄR NO FUCKING TIME FOR US. JAG E SÅ JJÄVLA TÖNTIG MEN OK. HEJ DÅ.Lalalalalalalalalalalaaalalala

Hej. Det är 13 alt. 16 dagar kvar i skolan. Nyss valde jag kurser till nästa år. Vill ni veta vilka? Det får ni oavsett.

1. bild
2. engelsk litteratur
3. musik
4. filosofi och etik
5. histora
6. spanska

Tveksamt på det där med spanska men jaja. Det kan bli kul ändå. Spanska på engelska. Spanglish. Jesus Daily har bytt profilbild. Jag kommer vara estet i ett år. Fattar ni jag ska läsa bild OCH musik. Det kan ej bli mer estetiskt. Och filosofi. Och litteratur. Jag kommer serri inte fatta nånting av biologikemifysiklivet sen när jag kommer hem. Det blir spännande. Mitt liv är en äventyr. Skoja. There is something I never told you about that night. When you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was to be your last, I was falling deep, deeply in love with you. Dom bästa festerna är dom man inte minns på morgonen. Anna Gavalda är vis. Jag vill också vara det men jag är inte det så lol. Asså jag är så konstig orkar seriöst inte med mig själv. Nu vill jag seriöst dö. Orkar ej leva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOl skoja men asså dö

Fäst fäst fäst !!

Hej. I denna minut e alla i min klass i Rålis och springer. Jag e hemma i min säng och dör. E sjuk och har ont i öronen. DEt är nog inte så bra... Jaja nu ska jag simma. Jag och att vara sjuk går tyvärr inte hand i hand. Sen ska jag shoppa loss på fashionbutiken AA. Anonyma alkoholister. Jag älskar Bob Dylan. Ok det var bara det jag ville säga.

Jo just det. Idag är Dagen D. Det är Billyfäst. Billyfäst i skrapan. Hipsterfolksen ska ställa ut och BJUDA på fika. Amazin. Ibland e man sosse och utnyttjar systemet. Nu ska jag fo real gå. Men först en minut.


JAg drömmer ju då att jag ska träffa en poet

HEJ HELA MIN KROPP ÄR FYLLD AV ENDORFINER. EVERYTHING IS POETRY BABY. Klara ska bli en bättre människa fast vet ni, hon e redan bra. Nu är jag gay men det är ok. Nu har jag gjort en spellista på youtube nu kommer Olivia. Världens finaste Olivia.
WE'RE LOST AT SEA

Ja jag vet jag har skor på mig ja. Jag vet inte skillnad bara. Poetry slam på Thorildsplan. Extraordinärt. Borde verkligen gå på yogan men asså tror ej jag orkar göra det. Samhällskunskap - JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJJJJJJJJ love it. going going gone. Kom kom atombomb om vi nån gång blir som dom. Hur e dom då? Idag när jag cyklade trodde jag att jag skulle dö. Min rygg gjorde så fucking ont för jag hostade som en som en jag venne. Vet ej vad som hostar men ont gjorde det iallafall. Tror ej jag ska va med på konditionstestet imorgon. Det berättar jag för alla som vill veta. Helvete jag har ju sång idag. Det glömde jag helt bort. Fett knas. Patrick Wolf brukade säga follow your heart men hans drömmar har alltid lett honom i cirklar. Det är svårt det där. PEOPLE TRY TO PUT US DOWN - TALKING ABOUT MY GENERATION - JUST BECAUSE WE GET AROUND I DON'T NEED THEIR FUCKING SHIT. John Cale. Jag e astaggad på peace på kärlek på hippies på helgen. 700 DAYS WITH YOUR HEART IN MY HAND. Jag lyssnar på indie. Jag e så jävla indie. Ska läggaupp lite indiebilder på flickr också. Lol skoja. Ska dock ta en indiebild på mej själv.. eller? Eller ska jag verkligen? Tror inte det. Igår läste jag min mentors reseblogg. Lolade fett mkt. Vrröfr är jag så jävla dålig på att plugga? Det är helt otroligt. Aja sånt här e roligare.
http://www.youtube.com/user/crazypicturesab#p/u/24/BE0BY9tORhQ

Lol att jag inte kan lägga in den.

lol

omg jagkan ver kligen inte stava.

DU SKA FÅ VAD DU FÖRTJÄNAR NÄR JAG DÖR

Undrar om alla sitter och pluggar ekonomi. Jag hatar det där provet. Jag hatar skolan - e ju rebell. Ska titta på smash och äta jordgubbar. Nu missade jag yogan också. Jag suger häst. Lyssnar på Kung Henry istället för att ta tag i mitt liv. Det är k. Det är chill jag gillar Kungen. Nu e jag också jkung igen. Vingklippt är seriöst det finaste jag hört i hela mitt liv. Älskar honom. HÄMTAR VATTEN TILL SITT EGET NÄR DET BRINNER I GRANNHUSET. Har ni kul? Det tänkte jag därför tänkte jag prata om döden. Asså han e så jväla cool. Venne vad jag ska göra. Jag ska ge mina ge dig mina jurister när jag dör för nere i helvetets krater finns nog gott om advokater. HAn låter som Dumbledore. Smoke another one. Snart e det Siesta. Blue mascara running all over your eyes. E taggad på landet.

Katt trappa asagud dynga alv vår räkna abort tinning gata aska anti import transa attans salva armar rakhyvel lutfisk kossa asp pengar ränder rost tar raket tack katt.

jambo mambo

HEJ JAG ÄTER FLINGOR OCH HAR CYKLAT I REGNET. JAG DÖR SERRI DET VAR DET KALLASTE JAG GJORT. JEEEEEEESUUUUUUUUUSSSSSS HELP ME FIND MY PROPER PLACE JEEEEEEEESUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP ME IN MY WEAKNESS CUZ I'M FALLING OUT OF GRACE JESUS JESUS. Nu låter det som att jag lyssnar på gospel. Det gör jag inte. Jag försöker hitta inbäddnignskoden men asså jag e ju sämst. Asså jag dör. Orkar inte leva. Hatar youtube. DEn här filmen e ascool. Nu hittade jag den. Kuoil. Jambo mambo? Nej nu ska jag sova. Eller? Eller plugga. Egentligen skule jag hcilla på teatern idag men asså ne pallante. Nu ska jag berätta lite mer om mitt liv. LÄNGE LÄNGE LÄNGE LÄNGE SEN DU KOOOOOOOOOM!!!!! inget sexuellt. Bara bob. och hundar. Eller en hund egentligen men aja. Hunden och hans vänner ska chilla i Hässleholm samtidigt som jag. wo to the ho. lr to the hoe. to the whore. somna om om din dag känns lång. imorgon kommer den kännas lång. ska sova till poetry slam. då ere fäst. hörlurar jag lyssnar i hörlurar det låter så bra bara bandet och jag. poppopopopopopoppopopopopopopopopopoppop tror de dog i regnet. Det gjorde min klänning och jag. och nu vill ni se hur jag ser ut? Ja plz svara ja. jag e så kattig. Tror jag e full. Jag posar som en b-rud. MEn det är för att jag är en. Vill visa hur kattig jag var när jag kom hem. Kolla håret. Seri tdet såg ut som att jag duschat. Nu har jag skrivit en bibel puss.

klara o ja e vänner nu ;D

Hej. Jag och Klara har peace nu. Det e skönt. Momme e ute ur våra liv.. e trött på hans jävla gnäll. Kent man blir så trött på ditt jävla gnäll. deT är coolt i sängen där ligger alla mina tillhörigheter utspridda. OK Momme forever i mitt hjärta.Ja l-skar momme. Trots allt han gjort mot meej .. ja kan förlåta o gå vidare .. gla att ja kan ^^ nu ja o klara e vänner o d känns bra.. saknat henne. Asså jag freakar ur på mitt hår. Livet e hårt men momme finns här för mej

lol

Om imorgon inte kändes så oändlig e ensamhet ett ord som inte finns. MEnnnnnnn oooooooohhhhhhhh mattenationella imorgon. Vene e rätt taggad på att lägga ner det här.


fuck klara

Assoo .. ja ska berätta va som hände mej ida .. ett slyna vid namn klara har gjorde den grovaste nån sin. ja skiter i ja säger namnen men va ska hon göra ?? vem e hon det där slynat tror hon kan ta momme från mej men hon vet nada . hon vet nada om va ja kmr göra me henne o hennes liven .  ja tänker nt beretta d för er men ja kan ba sejja att lägga en rykten e nt lika hemskt som d hon gjorde .. ja sitter på tuben me momme <33 love ya momme <33 sen slynat klara kmr o setter sejj i hans knän ?? ja ba okeeej va hon göra nu ?? sen hon sejjer tack för igår l-skling o hon gör d bara för o göra mejj irri . ja vet d . va ju me momme igår .. ja svär ja ska sejja till alla på skola att hon e den billia hora hon e irl . alla vet d men nu ja ska sejja den på rikti .. e trött på ingen vågar ta stegen o sejja hon e en bitch . ja gör d för er alla . för ni e mitt allt <33 klara e en no body .

ur goin down biatch

Hej. Fanskenssol säger hej. Fanskenssol e död. Klara e död.


HOME IS WHEREVER WITH YOU

Jag fuckar ur ska köpa Spotify unlimited snart tror jag. Orkar inte gratis. Omg lyssnar på alla Mannes spellistor. Seriöst jag orkar inte de är så jäkla bra. Ska duscha nu. Hade iallafall riktigt jäkla kul igår. Hela helgen har varit riktigt kul. Detkännsbra. Vilken jävla lunga jag har. Den svider. Hur känns det? Bra. Igår var det fäszt. Johanna och Alexandra fyllde år. OMG vilka b-rudsbilder. Aja, älskar er ändå. Alla kan inte ha lika många produkter som jag men asså plz apoteket finns.hehe bakis dag xP

hej mina jätte fina läsare ;D hoppas ni har saknat mej . ja har nt haft tiden o skriva för ja har varit på ett fest me mina jätte söta vänner :P vi drack alcohol o spårade f1 mkt . d va ett rätt härligt fylla men ja haffade nt så kvällen va lite o värt. ett del var lite för fulla o spårade men ja tog d lite lugnt .. pallant va så bakis ida . e så trött på å va d :s
ja undrar nu om er helg har varit lika spårat ?? nja kan nt tro d.

fnizzzzz

Igår var den stördaste kvällen i hela mitt 16-åriga liv. Utan booz meditation på kyrkogården. Har seriöst aldrig fnissat så mycket. Ska  sova en stund sen - utgång. Fniss. Sen duschen hej hej hallåååååå. Har tittat på KTH-paraden. ENSAM. Kul. Spontant efter jobbet sådär. Helt ok. Nån som ringer också, pallante. Det var mamma. Jag vet varför mona smileade fa vinci. VFast nej funderingar kring skriften varför den egentligen skrivs varför vi inte bara låter oss själva vara istället för att läsa och påminna oss om varför vi skrev. E så jäkla trött på mat. SErisöt finns det inget nytt att äta? Nu har jag levt på samma mat sen 1994. Somehow we forgot to pray for the angels. Du vet att jag inte är till uthyrning men du kan trade me för in cigarettändare. Det är ok. Jag vill bara inte se bra kärlek hamna i dåliga händer. Alltför lätt bara händer allting och alltför lätt bara slipper det ut ur munnen att man e tråkig. Jag har fortfarande på mig de här jeansen fast de är inga jeans men jag har fortfarande på mig dem. Helknasigt att man ser i dem en liten burk av minnen. fett knaz ipod e borta också

Trött_tjej_94

Hej. Jag är trött på 1. sd 2. PI 3. rasism 4. skolan 5. sd. Min nk-grupp ska komma hit på fäst men det går inte så snabbt. Hey remember that time? Öppnar spotify och får nostalgikänslor. Helt otroligt. Har lyssnat en gång sen första maj. Det är reklam efter VARENDA låt. ASså seriöst jag dör. Jag mår seriöst dåligt över det här. Jag blir psykiskt instabil av att vara inne på PI. Den här dagen var kanske den värsta på riktigt länge. Nej. Men jag serri orkar inte vara i skolan mer. JAAGGGGGGG FCKAR UR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej hatar det uttrycket. Är så jävla hungrig fast har ingen aptit. Idag har jag ätit kladdkaka och äpplen. Tycker ni att det är hälsosamt? Jag tycker det. Maten smakar helvete. Alla bara gråter och saknar och längtar och önskar och jag är inte bättre än någon annan. Det är så svårt att älska någon annan om man inte älskar sig själv. So cheap and juicy. Jag vill bara ha sommarlov och aldrig mer plugga. E astaggad på hej då till klarren. Hur känns det? Inte så jäkla bra. Det är svårt att vara oseriös när man är seriös. Har ont i ryggen men tror att jag ska gå ut och springa. Fast först ska jag äta gröten som min mamam har lagat för att jag klagade på brist på aptit. Har t.o.m lyckats ragga till mig fisksoppa imorgon. Det ska bli gott.

Nej jag minns inte och det är så jävla synd.

jag hatar sd

Det här är mitt tredje inlägg idag. Blogg.se verkar dock inte fatta ddet. Aja fett tråkigt. Lyssnar på poetry slam iallafall. Har sprungit e svettig. JAG BER IGEN LIV? Hör inte vad som sägs men jag skriver det ändå. Säg mig, är det mitt fel att allt jag ser på är så tråkigt? Kom så får du hårt godis. SD är arg för jag drar slutsatser av deras statements.

Niklas Mesaros

Jag vill allra helst tro att hjärtklappning är någnting väldigt intimt.

SAMVETET HAR FÅTT ETT NYTT ANLETE

Under mig dånar jazz. Bredvid mig spelas Bob. Tyvärr kan han inte överrösta partyt i ateljén. Känns jobbig känns stelt. Jag ska nog sova nu alternativt springa. Daniel har köpt världens finaste jacka och jag vill bara ha den själv. Ett hat har gått över till en känsla som inte borde få finnas alls alls alls alls. AHHHHHHH JAG HATAR ALLT!!!!!!!!! Skoja. E trött bara. Och jag läser ju sånna här grejer ibland. Lyssnar på Kung Henry som bara klipper dikter av insikt ställer in siktet och hans blick på målet målar sen av det med språket. Satan e den ene. Du är den ene. Hej då.


Utkast: Maj 6, 2011

HEJ VARFÖR VILL INTE BLOGG.SE POSTA DET JAG SKRIVER?


Gör jag tror jag

Den här veckan har varit magisk. Jag skojar inte. Den är magisk. Vi har haft sovmorgon typ varenda morgon förutom idag. KEMIPROV!!!!!!!!!!!! AMAAAAAAZIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN jag dog. Tänker inte berätta hur det gick - haha. Apelsinen e slut men vad gör det? Otippad dag otippade händelser. Yoga med otippat inre lugn och galen andning. Alltså det var det läskigaste jag varit med om. Hela kroppen bara fylldes av en helt oväntad känsla och aa helt mothafuckin crazy mannen. Marken byter färg med höstlöven fast det händer inte än. Den sura vintern förlorar mot sommaren det hoppas jag verkligen på men asså tveksamt med tanke på det underbara vädret vi har. Jag pratar seriösa saker med Sanna om nåt jobbigt. Ett mongo skriver om saker jag inte bryr mig det minsta om. Vill ni veta lite mer om vad som sker i mitt liv? Ja. Plz svara ja. Musik för folk som inte kan bete sig som folk. Det är för er för mig för dig för oss för OSS. Undrar när det händer eller inte händer. Eller både och.

Solsken i solljus vet inte skillnaden men asså lyser det eller skiner det. Ingetdera det lever på mörker jag lever under det. Nej eller över eller jag vet inte. Det skulle vara lätt för mig att säga en massa saker men asså hur tolkar man en sån där? Var slutar livet innan eller efter solens död. Punkt inget frågetecken kvällen börjar här. Här på marken kryper dom och smyger. Ibland undrar jag om det är solen eller livet. ALLT BARA GÖMMER SIG OCH JAG ORKAR INTE LETA HEJ DÅ NU E JAG ASTRÖTT SOV GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!


HÖR AV ER TILL EN SOM E VILD OCH SKILD

Okej. Jag är seriöst asrädd. 98 besökare? Ärligt? Vad hände? Sanna har cuttat sitt knä jag har cuttat min fot. Eller mitt huvud eller min själ. HAN ÄR EN SOM SOL OCH VÅRAR TAR ALLT DU HAR! Jag venne. Är trött. Ska nog sova lite granna va va va. Kom kom kom vi drar hem till mig. Tack och hej, nästa tjej! NU är jag på riktigt trött och irriterad på folk som inte kan säga han och honom korrekt. Dö alla plz. Hej då.

I WISH I WAS THE LAST THING ON YOUR MIND BEFORE YOU WENT TO SLEEP

ASSÅ WAZZUP MED ALLAS KÄRLEK TILL MIN BROR? VARFÖR ÄLSKAR INGEN MEEJ???? Skoja. När jag trampar in i hallen hittar jag ett brev från STS "så här kommer din känslokurva se ut under ditt år". Det var kul. Does anybody like me??? :( Jag skrattade högt en stund. Sen kom min lillasyster och bitchade mig med ögat. You could have done better but I don't mind. Nej jag don't mind. Idag var jag på en av tre lektioner. Kändes bra. Tänker att jag kanske borde skriva nånting på NK men asså jag tror inte att det är vad jag vill göra. Världens bästa Frida har iallafall skjutit upp arbetet. Älskar henne. Jag kan få dig när du vill. Lyssnar på Kent. Känns bra. Allt känns bra. Venne varför jo jag vet varför. Det är skönt att sova. MEN HEJ JAG GILLAR ATT LÄGGA UPP BILDER PÅ MINA SYSKON. Lev med det.

AND THE WIND IT KINDA BLOWS ME AWAY

HEJ. Idag har jag haft seriöst djupa konversationer på bild&form. Soft. Om språket och hur det begränsar tanken fast egentligen är det tvärt om. Blev arg och irriterad för folk förstod ingenting och ingen fattar ju att språket kommer från ett behov av att uttrycka tanken. DET BLÅSER SÅ SATANS MYCKET UTE OCH DET ÄR KALLT PÅ CYKELN IKVÄLL. INTE SÅ JÄVLA KUL OM DU FRÅGAR MIG. Jag ville seriöst dö när jag satt där och mina lungor bara revs upp av stormvindarna. Kul kul kul. Jag lyssnar på Kate Nash och imorgon ska jag seriöst simma. Och Manne e så jävla cool. Han bara djar och e frän. Och så ska han ta studenten nu. SLUTA SKOLAN. Satan vad skönt. Kul jag har ju lika lång tid kvar som 95orna. Anniehassenplug88 skriver att hon is looking for her Prince. CAPITAL P! Jag vill göra nåt med LUF men jag har ingen ork. Skojigt va. På lördag ska jag både jobba och chilla med extramattisarna. Tror jag ska säga att jag är jättesjuk till åldringarna. Gud jag är så jävla dålig på att komma dit. Orkar ejejejej och så ska jag inte ens gå på deras träff. LOOOOOK ALL I KNOW IS THAT YOU'RE THE NICEST THING I'VE EVER SEEN. NEJ MEN JAG BARA LJUGER HEJ DÅ.

På tomtar och troll väntar ingen inte ens skogen. Har inte tid att vänta måste huggas ner av de riktiga trollen. Är man rädd för något för att man är rädd för sig själv ser sig själv i det? Svårt att hitta mänskligheten när den gömmer sig bakom rutan. Jag har ingen du är utan. Man hittar ju nästan aldrig trollet förrän det gömt sig. Ingen väntar på att de ska sola sig i mörkerstoft. Lägg din glädje på min krumma rygg, sorgen får vi bära själva. Dubbel lycka kanske utplånar nåt annat. Jag menar så jävla mycket men jag vet inte. Troll är vi alla gömmer sig bara

SERIÖS TJEJ IKV

All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

I wish you couldn't figure me out
But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something
Yeah I wish that we could see if we could be something

JAG HAR KRampi ryggen kjulk


VAR E REVOLUTIONEN?

ASSÅ valborg. Vilket jävla skämt. Helkaotisk kväll. Fast kul!!!! Riktigt jäkla kul. Guuuuuuuu alla människor bara känner en massa saker det är helt otroligt. Förstår seriöst inte hur man orkar. Syndikalistjakt hela dagen fast sitter ensam på hängmattan och äter soppa läser sossetidning. SAC - syndikalisterna är en fri kämpande fackförening. Jag undrar om de kämpar för frihet eller om de är fria. Båda verkar helt crazy eftersom de är sossar alt. kommunister. Finns ingen frihet i kommunism, bara en massa jävla ansvar för andra människor. Vem pallar? Varför ska jag bara ge och ge och vad ska jag få om jag inte blir av med jobbet, får cancer, blir våldtagen eller diskriminerad? Om jag bara är en helt vanlig människa utan en massa problem. Det är inte så jävla jobbigt att leva. Ja. Jag vill också ha någonting för besväret. Vad får jag? Självförsvarslektioner? Soft. Eller om jag blir av med jobbet, får cancer, blir våldtagen eller diskriminerad. Då vill jag inte heller att någon annan bara ska hålla på och ha en massa ansvar för mig. Jag vill inte vara nåt jävla välgörenhetsoffer för att jag slackar i skolan. Det är mitt eget fel om jag är alldeles för lat och inte orkar ta tag i mitt liv. Det är mitt eget fel ATT jag är alldeles för lat för att ta tag i mitt liv. My baby she has left me here to stay - ohhhhhhohohhhhoohhoh. Syndikalisterna skulle göra revolution idag. Det blev det väl ingenting av.
This weather has me wanting love more tangible, something I can hold 'cause it's getting cold. Nu blir det kallt igen. Skojigt. Här är en bild på Johanna. Hon sov här i natt. Det var najs och seriöst.

RSS 2.0