saknar långa håret len


hej. jag vill ha mitt hår tillbaka. nu.nu.nu hejdå

Måste du vara rädd?

Miss Li ikväll. Nu är det sol. natti


MEN HEJ JAG GILLAR ATT UPPDATERA
Asså världens äckligaste kväll i Haga. Maria ungdom ftw.

Världens finaste låt


I feel so sad, I've lost the best friend I've ever had. She was my woman, I love her so. But it's to late now, I've let her go.

Avslutningsfest igår. Fett kul. Skolavslutning imorgon. Fett sorgligt. Peace & love-biljetterna är beställda! Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva, men jag kan inte sätta ord på det som har hänt. Det är fred. Det är nog det finaste på länge. Jag ser inte fram emot morgondagen och dess tårar. Uuuusch, jag kommer gråta som en ko. Nu ska jag nog ladda upp lite med självmordslåtar. Kommer sakna en så jävla mycket. Trots allt är hon den jag har haft mest kul med, när jag tänker på det nu. Fett odiskret men jaja, så känner jag nu. Har typ redan börjat gråta. 
Mongoklassen genom alla fina år. aahhh sexan:sjuan:

håret!!!!!!!!!!!!!

har typ bara bilder från skolavslutningen i åttan men JAJA:
och fina fula nian med bilder typ bara från alkisonsdagen:KOMMER SAKNA HERMAN SÅ MYCKET!!!!!!!!!


I will always be the one that holds you in the end

Mando diao!!!!!!!!!!! Gr8! Sofia SCHämdes och fekkade med fossingen i popcornburken. Nu kollar jag efter vandrarhem i Borlänge FÖR JAG, LISA OCH AMANDA SKA PÅ P&L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hoppas att det inte finns något, då blir det camping och fett med fekke.


En jätte

Yo bitches. Köpte ett par skor idag. De är galeeeeeeeeeeeeeeeet fiiiiiiinaaaa och höga. Jag känner mig typ som en jätte när jag har dem på men jaja, de är fett fina abo. Kommer fett vara längst imorgon på el avslurreferre.


FETT PEPP PÅ MANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Från förra helgen. Ser fett  fånig ut men jajajajajaaa. IMORGON ÄR DET MANDO DIAO!!! Är fett pepp!!!!!! Hej då.


Discovery of India

HEEJ BLOGGEEN! Nä, jag vet inte varför jag skrev så där. Jag har gjort en ny spellista för första gången på år typ. Choockt tufft len. Imorgon sätts betygen och jag har MVG I FYSIK!!!!!!!! Alltså, det är helt otroligt. Gaaaleeet man. Imorgon ska bilfan vara klar. Jag tror inte att jag kommer bli klar. Jag vill vara hinduuuuuuuu.


RSS 2.0