Gobbledigook kortfattad

En Manne var sjukt snäll igår och lagade mat till mig. Det var gott. När jag åkte hem var den en man som började dansa på tåget. Först trodde jag att han skulle strippa. Det hade varit sjukt kul. Imorgon är det valborg. Jag längtar. Fick nyss det mest ointressanta smset jag någonsin fått. GALET! Jag är hungrig. Jag älskar Magda.


lovin' tha life

Det är awesome. Lycka på hög nivå. No more doubts ya know. Har sovit typ hela dagen. Tänkte gitt4 till Karlberg med tha boys men somnade to the sound of Friends. Ska äta kexchoklad. Halvnaken man across the street. Chill. Längtar till valborg. TACK.

Hon kommer aldrig tillbaka. Det är mitt eget fel vad som än hände med mitt hjärta. För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna. Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.


Vill ha sommarkvällar och saknar världens finaste människa. Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er. Hon kommer aldrig hit igen. Jag längtar till gymnasiet. Pallante Matteus va. Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu. Vill se Håkan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill åka till Hultsfred, Arvika, Skinnarvik, 3 månader framåt. Vill en massa saker.

snygg idaagh

OKEJ. Jag är sjuk. Jävla skit. Hatar att vara sjuk!!! Min hals gör ont som fawn och moder säger att jag har feber. Näee det säger inte jag, jag känner ingen feber. FACEBOOK FUNKAR INTE!!!!!!!! OMG. VARFÖR? VARFÖR? Livet går under!
Ser ganska sliten ut idag.

Eh vän?

Ska fira helgens återkomst med världens bästa. Sjukt onödig dag. GÅR (!) till Dramaten 9 och chillar där en timme, åker och simmar, träffar Caroline II och dricker en massa kaffe, går till skolan för gympalektion som jag inte är med på eftersom mitt huvud fortfarande är konstigt, har alltså 0 lektioner, Johanna och jag går till Vanadislunden på gympan och blickar ut över Vasastan och pratar depp, är på kören i typ 10 minuter, går hem, tittar på That 70's show och nu ska jag ut och RÖJA!!!! Nä skoja. Funderade på vad en vän är. Kom inte fram till nåt. Varför inte? För att jag är så sjukt känslolös numera. PLATT. Det är bäst.
Onödig bild till onödig dag.

Allur heimurinn óskýr

 orkar inte ens bry sig om att svara. Wow, denna känsla är obeskrivlig. Vilken tomhet. Lyssnar på isländsk musik. Känns bra. Känns dåligt. Känns bra. Känns dåligt. Känns dåligt ändå. Man ser den nästan. Jag känner den ganska starkt. Sigúr Ros världens finaste band. När jag lutar huvudet bakåt känns det som att någon drar hjärnhalvorna isär och slår med en hammare i mellanrummet. När jag sväljer känns det som att någon river på undersidan av hjärnan. Jag har ätit 3 alvedon idag och det gör fortfarande ont. Ska äta en till nu. Ingenting verkar hjälpa. Inte vatten, inte sömn, inte alvedon, ingenting. När jag inte tagit alvedon på ett tag känns det som att någon slår mig det hårdaste den kan på mina armar när jag försöker röra mig.


lolzor goes fatzor


Haha så här ser jag ut nu typ. LAWL LAWL LAWL. Hahaha! Älskar ögonen på tjejen (mannen???) till höger! Och älskar att... den gör fjortisposen! Vi bakade (bakade kanske är fel ord) glace au four på hemkunskapen. Alltså där kan man snacka mättnad. Hanna Knapp hade bakat kakor och jag & Frodo åt upp kanterna, för de skulle tydligen inte säljas. Sjukt gott, fast jag trodde typ att jag skulle kräkas efteråt. Och det var inte lite kanter utan en massa jävla kanter. När alla andra har bantat sig ner till anorektisk storlek inför sommaren kommer jag komma och se ut som ett freakin berg. Haha lolzor goes fatzor. Chill! Älskar mig själv.

HEY YA


Lolzor med mord i blicken... creepy. Bakade muffins i uppis idag. LAWL. Det var skitkul, fast jag hann inte äta några för sen skulle jag simma. Jag målade en savann igår, fast den blev inte riktigt klar. För var gång jag tittar på den blir den fulare och fulare. Jag gillar min spellista med tre versioner av samma låt. Ska måla klart nu tror jag.


;PPpPpP

Apachill dag, spenderade ungefär hela dagen i uppis och tittade i gamla skolkataloger. Älskar Rödabergs! Känner mig sjukt kärleksfull. MMM det gillar vi. Jag har kommit på bästa idén till min målning som jag ska måla nu. Hej då soet.


Igår va

SJUKT nays helg. Jag älskar livet! Det ba leker man. Älskar er! Har noll bilder men det funkar kanske ändå. sKa nog lägga ut en gammalicious bild. Coolt. Det är ungefär så nyttigt jag har ätit idag. NAYS. Älskar fortfarande livet, trots fetmaattack.


Lördag har tråkigt och får damp på Victor som loggar ut!!!!

YEAH! I rock. Jag kom in på allt jag sökt. Sorgligt nog hade hälften av alla andra som sökt till Kungsholmen mer än 305 poäng FÖRRA terminen. Inte nays om de höjer intagningspoängen galet mycket. Det är grått ute. Fuck Island! Island är värsta faillandet. Först finanskrisen som får typ alla islänningar att emigrera och sen vulkanutbrottet. Stackars Islandia. Stackars mig. Vi som skulle vara ute ikväll. Det är ju molnigt ute!
Men jaja. Hit åker jag i sommar. Hej då snö, kyla, moln och Sverige.


I have nothing, I have no one


Celebrerar den otroligt sorgliga och roliga dagen med en gammal bild där mitt hår fortfarande var långt! Det var ganska länge sedan. Sämsta och bästa dagen någonsin. Eller inte bästa, men nays! Gungade med Sofia, Frida och Therese och hade det nays. Var i skolan och såg ledsna människor. Jag trodde att jag skulle börja gråta när jag såg dem. Satt på spanskan och fick ett jobbigt sms. Vill bara påpeka att vi faktiskt går i nian nu och inte sexan längre. Var på teater med TezZZz och såg världens mest oseriösa pjäs. Det var en typ best of Shakespeare-pjäs, som i början skulle vara seriös och då satt vi bara och skrattade åt dem. Vi var fett elaka, men det var galet kul. Någon jävel säger att jag säger en massa saker. Återigen: NIAN! Snälla, lägg ba aaav! Sjukt unchill.
MEN! Så här har mitt humör varit sedan januari. Ursäkta min handstil. Kan ej skriva på paint. Hahaha man ser ju ännu mindre här. LAWL L00L L4WL LOL. Laughar out loud åt den. Så jävla ful. OVANLIGT ful faktiskt. Hur som helst. Nu är det ganska tomt, ganska tom känsla liksom. Varken glad eller ledsen, bryr mig inte längre. INTE ALLS! Så jävla skumt. Hej då guapos, ska plugga till NP imorgon. Ser fram emot det! Det kommer gå dåligt... 

It's a you and me-house


JAG VILL SÅ ÅKA DIT!!!!

Jag kommer inte höra av mig igen

Idag har jag vaknat och inte orkat gå till skolan, stannat hemam första lektionen och vaknat 25 minuter innan nästa börjar, ritat, bytt mobil med Elias (jävla damptelefon. Hatar den sjukt mycket), varit hos tandläkarn som blev sur på mig, cyklat till haga och suttit med Sofia och stirrat på vattnet och änderna som samlat sitt crew till en attack mot oss, hahahahahahahahaha, LOLat, gått till Stadsbiblioteket och lånat Faust, sjukt djup, 2007dag, blivit dampad på @ fbchatten, hatat vad fbchatten gör med min dator, försökt komma på nåt bra att säga, typ fått feber????, hittat mina nycklar som varit borta i typ en vecka!!!!! så jävla nice, de låg i nyckelskåpet... HEJ DÅ!!! Helgen blir asnays. Älskar allt. SKOJA! Skämt!


Can we bring yesterday back around?Haha ögat!!!! Gud jag gillar verkligen mina poser. Så himla coola och sexy asså!
Skolan gör mig sjukt deprimerad. Just för tillfället HATAR jag skolan. Jag vet inte riktigt varför, men så fort jag stiger in i de äckliga korridorerna känner jag typ dödslängtan. Det är en sjukt underbar känsla. Men om man bortser från dödslängtan och den fräna lukten i korridorerna var dagen ganska trevlig. Pucko på rasten och typ en vikingafilm på SOn. Haha och översättningsprogrammet på iPod touch, så jeffla nice. Tyska är ett väldigt roligt språk. Det var ett ord som lät som typ ett jätteskumt läte. Jag är inte säker, men jag tror att det var kök som var det roliga ordet. Det lät verkligen konstigt. Jag blir nog tvungen att undersöka saken närmare imorgon.
   En till trevlig upptäckt idag var vädret. När jag gick hem från bild&formen var det ljust (!) och klockan var kanske halv åtta! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Det är vår! Nu ska jag äta någonting för jag är utsvulten.

oKEJ, det bästa på hela dagen hände nyss! "skaru vara med i p-film?" haahhahahahahaha! Älskar Max.

I want you to stay next door foreverHaaaaa min lillebror. Det ser ut som att han har en missbildad läpp. Nays. Frida och jag åkte till Moderna igår. Det var nays. Sen kom Miranda och vi såg en läskig film (ingen porrfilm den här gången!). Den var läskig på riktigt. Ovanligt. Vi åt ananananananas och rulltårta. Calle och jag planerade hur vi bäst skulle mobba henne och min awesomeness vann över hans. MGMT ARE BACK!!! Det sa de nyss på reklamen, jag tycker att deras första album är bättre än det nya.

Men har kul!!!!!!

Bästa veckodagen: Typ söndag. Då kan man vara död och inte göra någonting. KULTURSÖNDAG! Eller lördag.
Humör: Uttråkad till max.
Favoritgodis: Choklad, gillar typ inget annat godis.
Är det nåt du absolut inte äter: Kött!!!!!!! Fyfaan!!!!!
Kläder just nu: Fattar inte varför det är en länk men anyway. Rosa/lila/röd sammetsklänning 
Musik just nu: Ännu en oförklarlig länk... Grease soundtrack!
Favoritsaft : Fläder FTW!
Dagens längtan: Eh morgondagen. Moderna muséet here I come! OCH JERSEY!!!!!! Sommaren, gymnasiet, att få träffa andra, slippa det här (!!!), London 1 år(!!!!!!!), bli 18, road trip.
Hur många kuddar sover du med: En eller två.
Spelar du nåt instrument: Nej inte längre. 
Dagens frisyr: Ingen speciell, bara väldigt ful.  
Kommer du ihåg din första kärlek: Ibland
Har du några homosexuella vänner: Si mama.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det vore ganska sorgligt annars.
Ser du på kärleken som ett misstag: Misstag? Whata? Nej. Typ en illusion
Bio eller promenad: Promenad om man har nåt att prata om.
Dagens borde: Förgöra alla känslor förutom lycka.
Dagens fundering: Huruvida det finns någon kvar eller inte.
Snarkar du? Det hoppas jag verkligen inte! Pratar i sömnen gör jag nog.
Rädd för insekter? Det beror på om skalbaggar och maskar räknas som insekter.
Det här är jag bra på: Att vara ensam, haha prata i telefon, tänka för mycket, sakna och typ rita.
Vad vill du jobba som? Helst inte alls. Haha men om jag är tvungen att välja ett yrke skulle det nog bli konstnär eller någon som skriver saker för sin egen skull. Inte journalist eller nåt sånt.
Chips eller godis? Euw inget alls. Och VARFÖR länkar????
Skriver du dagbok? Ja, ibland. Och diktdagbok
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Eh hål i öronen? 
Hur många syskon har du? Tengo dos hermanos. Una hermana menor y un hermano menor.
Är du rädd för blod? Nej, förstår mig faktiskt inte på blodrädsla.
Anser du att du är stark? Beror väl lite på vem man jämför med. Jag är fortfarande starkare än lillebror men jag tror knappast att jag är starkare än någon av pojkarna i min klass.
Röker du? Njaa. Om någon bjuder eller om det är en fin sommarkväll (vårkväll) på Skinnarvik
Snusar du? No man
Använder du knark? Varje dag, hela tiden. Jävla pundarlolzor.
Kaffe eller te? Men te!!! SJÄLVKLART te! Jag är tepundarN.
London eller Paris: London LÄTT! Älskar London! Skulle ändå inte fatta någonting av vad som sas i Paris.
Favoritfärg: Blå!
Född: Sverige man
Nationalitet: Eh svensk. Lite norsk, lite belgisk, lite allt möjligt.


Hör av dig nån gång. Vet du inte? Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt

Jag dricker ur vad som helst nu. Alla har nåt att bekänna, alla vill att jag ska lyssna. Men inget här är heligt mer.

http://open.spotify.com/track/4hzLog5xd7QnOsy5Yu3S56

Nice dag igår. Jag träffade några flickor och åkte sightseeing. Ett karategäng från Skottland steg på. Haha! En kille stirrade extremt mycket och extremt odiskret och en annan tog Frida på axeln. Han var en riktig heting! Han såg ut ungefär som en dinosaurie och var sjukt biffig. Sen åkte vi till därmedpasta och chillade där ganska väldigt länge och Therese kom.
Vi åkte hem till Frida och tittade på Grease. Den är så niiiice! Jag gillar tjejernas röster i summer nights.

Idag har varit en skitdag.


This is bob hund!

y0! Galen dag, galen vecka, galet liv! Skoja. Men det är chill. Jag försöker lära Calle vad kameler äter och tittar på den här bilden. Nu vet jag faktiskt inte om länken fungerar eller ej men OM den gör det, snälla tryck på den! Alltså bilden som is about to visas är den vackraste någonsin!
   THIS IS BOB HUND! Jag lyssnar på bob hund live. Lykke ville förut dansa till bob och nu blev jag också ganska sugen. Igår var fett skoj. Idag var fett chill. Miranda var här och vi tittade på spännande filmer som Hannah Montana. Lycka!

svenska, engelska, jiddisch, spanska, ryska, filippinska och ungerska

Vaknade i morse, tittade ut och SKREK! Jag blev så jävla arg!!! Det snöade!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@:@:@ Nu snöar det visserligen inte, men jag är fortfarande sur och sårad. Varför? Varför SNÖ? Det var ju för i helvete vår! spring! פרילינג ! primavera! весна! tagsibol! tavasz! Alltså jag kan inte så här många språk, bara när jag har min bästa vän Goog Le Trans'Late bredvid mig.
Trotsade snöjäveln och träffade Mirandish och köpte denna vackra sak. Ser fett porrig ut. ÄR fett porrig. Måste kutta håret. Hej då kissekatter. MJAO
Soft porn

Mama, ska sååå klippa lugg igen! Och göra nåt åt att jag inte ser ut så där längre.

hej då

två människor döda,
eller lever?
andas?
ni är definitivt döda, utan sorg
bortglömda fast ändå
inte


I don't wanna feel like it's the end of our summer

Johanna, Caroline, Caroline II, Victor, Alex, Dante, Rohaid och David (och varför alla namn?) på Skinnarvik igår. Jag älskar Skinnarvik och Johanna, speciellt när hon håller på så här:


Caroline II sov här och vi lyssnade på Impossible långt in på natten. Jag saknar riktiga Skinnarvik, riktiga människorna, förra året. Impossible är så Skinnarvik då. Jag kommer typ börja gråta nu. Snälla försvinn? 2 människor döda.

Porrfilmerna kallar på oss

Träffade Mirandish och bara väldigt kul. Har inte skrattat så mycket på länge.Sen träffade vi Calle och det var

Hohoho. Miranda blev liiiiite hyper framåt kvällen och vi klättrade i berg och tittade på Antichrist och Home movies. Porrfilmerna kallar på oss. Calle saltade i Mirandas hår och hon märkte det inte förrän i morse. Awesome dag helt enkelt.

DANS DANS DANS

Danskväll i Blå hallen igår. AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH så jävla kul!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså maan helt galet.

RSS 2.0