Download space

ASSÅ BRE BÄSTA DAGEN. 1. min bildlärare <3 mig = sant 4ever. Hon älskar mig. Jag tror seriöst att hon gör det. Idag: "ÅH LOUISE, DIN BILD ÄR HELT FANTASTISK! HUR DU GJORT DEN HÄR DELEN ALLDELES BÖLJANDE... DET ÄR HELT FANTASTISKT!" Åh gud, jag älskar bild. 2. Slutade tidigt för vi hade ingen kemi! 3. SIMMADE för första gången på typ 2 veckor. Fett med fett skönt. 4. Vi får massage på yogan. 5. När jag kommer hem har Jenni bakat bullar. Asså? Så bäst. och 6. Jag äter grönsakssoppa nu. Den är så himla himla god. Orkar ej.

Fast! Min yogalärare ska sluta!!!!!!!!!!! Asså depri tjej. Ej kul. Asså blev fett ledsen på riktigt. MEN tröstar mig själv med Heartfield och soppa. Fett trött tjej. Känner att min blogg är tråkig, att jag inte har några bilder, att jag vill sova.




Sommaren dör nu

Nu vill jag bli kysst, sa Cecilia Lind. LYssnar på nays musik. Fy farao vilken jobbig dag. Vill bara sova. MEN DEN HELVETES JÄVLA BILDEN MÅSTE BLI KLAR! Jag orkar inte den är jätteful. Släng ner nyckeln min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina min fina. Värmer fingrarna över elden. Den är fin och blixtrar. Men och så kollar jag på Herr Bosch. Rätt coolt. Rätt fint lite bibliskt.







I LOVE YOUR FUNNY FACE, YOUR SUNNY FUNNY FACE

I fredags kom 3 m8Z och bakade. Sen kom 2 m8Z och åt. Sen kom 1 m8 och sov. Mysig kvkvkvkväll. SEN igår lördag värsta cutdagen. Vaknar och ba nej orkar inte är så himla äcklig. Slänger ut Johanna och Axel och träffar Barreeee. Det är cpkallt ute och han hittar inte någon jacka. Sen flyr jag barret och irrar omkring i jakt på Berns. Hittar Berns och en vilsen Louisa som jag dumpar vid las chicas de mi clase. Står med Frida och Amanda samt Amandas alla fräna vänner från Franska och fryser ihjäl I VÄNTAN PÅ OSKAR LINNROS. JAG OFFRAR MIN KROPP FÖR OSKAR LINNROS. Kan inte förstå det. Jaja han är helt ok iallafall och spelar 17 år och det är jättefint och efteråt hittar vi en jätterolig automat. Woho. Sen missar vi bussen och går särlångt och det är skitkallt. Johanna kommer till mitt casa och velar mellan fashion outfit och en lite mer allmän outfit och kommer fram till att det är nog bäst att inte vara så fashion. Sen åker vi till Alby till Julia och möter Maya, Albin, Frank med vänner och Albin är redan så jävla mysig. Det är fett med kul, fast när vi kommer fram till Julia är det bara en massa b-rudar och asiater där. MEn mene menemenne det är rätt kul ändå för vi hittar normala människor bland alla andra. Så det är fett med kul, sen ska Albin hämta Petter och han kommer tillbaka gråtandes med en nedslagen Petter. Äeheheheeeeeeeeeeh vet ej vad jag ska säga det var bara så hemskt.








Kattstyrka

Engelsmän gillar särskrivning. Jag gillar inte särskrivning. I morse vaknade jag 07.45 och började 08.30. Det var itne så kul. Håkan-biljetterna är slut. Woho.

JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS! JAG FICK MVG PÅ MIN ANALYS!

Så jävla bra tjej. Mamma gå och lägg dig nu. Imorgon är det fredag FETT skönt. Orkar inte. Är så jäkla sjuk. Fast fan vi har gympa. Jag vågar ej inte vara med. UHHHHHHHh. MEN MEN ska träffa min kära vän Guvef imorgon. Woho!!!!!!!!!!!!!!!!

Johannananana hälsade på i mitt hem idag










Lever i en pillerthriller



FASHIONBREV ELLER VAD?

Go away from my window

Men hej. Har varit hemma idag också. Försökt plugga till provet. Har dock ej gått så bra. Fast jag har lärt mig hur man använder förändringsfaktor och sånt!!!! Har typ 20 tal kvar nu. TJOHO. Längtar ej till provet. Kommer nog inte gå så bra men jaja. Lyssnar på Joan Baez. SÅ bra. Orkar inte. Lalalalala längtar till helgen

Allt som är du och jag blir till luft bara

Orkar ej min estetiska skönhet. ÄR KLAR MED BILDEN!!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!! Wohooo nästa vecka vänner, då är den här för fan. Försöker bli klar med godishelvetet men det går som det går. Orkar inte. Fyfan vad tråkigt det är. Hatar att man inte kan liksom expressa sina feelings. Ska göra en Satellite of love till mitt fönster. Tänkte att jag skulle gå och träna idag, men det orkar jag ju inte.



Jag längtar till Skogsnäs

Hade tråkigt igår. Den är dock ej klar

En av världens bästa låtar


Never weak, but always strong

FICK BREV FRÅN BARDIA IDAG!!!!!!!!! Fett awesome. Har skrivit ett fett långt svar? Abo. Facebook är cut. Gick ej till skolan idag. Mådde bajs. Ska stanna hemma imorgon också och hosta samt plugga matte. Woho. Har skrivit en halv sida med bara ord på A om socialism vs. borgliga. Hoppas BARRREEEEEEe fattar. Kan ej gå ut. Då cuttas min kropp av smärtor av olika slag. Ej skönt.

Vi blir en maskin


Tryck på bilderna för där finns låtar gömda!!! Fett ooriginella men jaja.


AMEN LISUW FÖRFAN!!!!!

LENA

Min fierce fucking awesome lillasyster kände för att fekka loss i MINA NYA DR. MARTENS!!!!!!!!!1 Omg bästa presenten! Lycka asså. LENA! Vad gör vi med vårt liv? Albert igår asså, så jävla söt.


FASHION GIRLZ


JAG ÄR OSKYLDIGT BLÅ

TACK ALLA SOM KOM HIT PÅ BULLKALAS DET VAR FETT FINT AIIIIGHT!?!?!?!!!!!! KING LOUIE IS BACK ON TRACK EFTER VÄRLDENS KONSTIGASTE KVÄLL EJ KUL MEN EJ TRÅKIGT HELLER. KNUGEN ÄR TILLBAKA PÅ BANAN FÖRFAN!!!!!!! Min fierce fucking awesome vän ELlzOPOROrOOEOOR gav mig FINASTE presenten jag fått!!!! Så jäääävla awesoooooooomeeeeeee. Är rätt trött va. DET ÄR EN VACKER DAG PÅ STIGBERSLIDEN? Eller är det ens det han sägeR? HEHE ska sova nu. puss

It ain't me you're looking for

Var på teater min morfar + Kerstin idag. Mycket konstig pjäs, fast bra. De diskuterade morgondagens känslor som illusioner av gårdagens. Så nu leker jag med illusionen av gårdagens känsla/or. Det är inte så kul. Det går nog inte att se illusioner av en känsla. Inte som en konkret bild. Kan man skapa en konkret illusion en känsla? Tror ej det. Men det går att skapa en känsla av en konkret illusion. Det är iskallt ute. I denna värld som jagar amorösa mål. Andra sjunger Sundström. Tror ej på den skivan. Försökte diskutera med min morfar om konstnärer. Han fattade ingenting, sa bara att klart jag inte skulle bli konstnär. Varför inte? Eller jo, klart det finns 5000 därför men stäng inte dörrar (K VÄNSTERN KOM DÅ KOM DÅ OCH KONSTATERA FATTAR VARFÖR NI VILL!). Han vet bara ett liv. Vill inte leva någon annans liv, det är redan levt en gång och behöver inte levas igen. Finns för många möjligheter. Fast gör det? Nej. Är så himla optimistisk till allt. SKa sova nu. Sen fundera vidare på... livets gåtor.







Ryska horan och jag hade sex med mobilkameran. Borde sova fast är jättepigg. Gjorde en ny spellista idag. Har dålig fantasi, därav namnet. Tjoho

Detaljerad beskrivning av gårdagens händelser

OMG VILKEN KONSTIG KVÄLL. Johanna och jag träffar El Che som är världens sötaste, träffar Bardia och Markus och sätter oss på Burger king och inväntar Sanna som är segare än segast. Tomten hade inviterat henne på kalas. Verkade rätt random. Markus vill träffa sina kompisar som visar sig vara världens mest trångsynta inskränkta perspektivlösa vänsterpartister. Moderater är jävla svin. Är jag ett svin? Jag äter inte ens svin. De säger vad hände med människosynen hos moderaterna? Fan var är deras människosyn när de inte kan acceptera att andra tycker annorlunda undrar jag. VAR ÄR DEMOKRATIN UNDRAR JAG? Ska ej säga att moderaterna är änglar för jag vet att det är många av dem som också har den inställningen. Men ändå. Hatar när folk inte har perspektiv. HATAR när folk inte har perspektiv. Hur som helst börjar klockan närma sig åkdags så vi flyr vänstern och åker till Islandstorget för att möta Sanna och Emma. Markus åker hem och Bardia och Johanna dansar vilt på stationen. Tomten och hans vänner står där och går med oss till han som håller i kalaset. När vi är framme är ingen där. Kul. Vi väntar i kylan i fyra år och lyssnar på Tomtens skämt. Han är så kul! Till slut kommer det någon och öppnar. När alla går in i huset hälsar han inte på Johanna och Bardia. Han säger att han inte vill ha några jävla negrer, blattar eller judar där. Man ba k. Men det var tydligen ändå okej att Barreh var där för "han var ju fransk". Fast sajk. Ej fransk. Han som håller i kalaset spiller ut Johannas glas och säger att det var någon jävla neger som gjorde det. Alltså varför bara????? Varför SVERIGE? Trodde ej att det fanns sånna. Jag är sjukt besviken på Sverige. Frihet för fan. Ja så vi packar ihop efter 5 min och går tillbaka till tunnelbanan, åker till nån Morgan. Det var galet kul. Johanna och Bardia dansar igen. Alla är typ jättesnälla, det gör mig glad. Sen åker vi hem till Johanna och sover. Johanna vaknar jättetidigt och jag tänker att jag kanske också borde vakna fast jag kan liksom inte. Går hem och sover. Vaknar av att Amanda ringer mig och jag fattar typ inte att det är någon som ringer så jag säger inget. Sen ringer Johanna också och av det samtalet minns jag ej nåt. Typ var i koma. Orkar inte. Fett kul tjej. Tack och hej det var vad som hände.

Unga kroppar mötas hetsigt blod som rinner

SUNDSTRÖM TILLBAKA PÅ BANAN!!!! FÖRFAN HAN FINNS PÅ SPOTIFY IGEN!!!!!!!!!! ÄLSKAR ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

All of my friends will soon be a part of our home

Hej. Tänkte på nåt som jag ville skriva ville fråga, fast det försvann. Synd. Johanna och Axel sov här. Jaa det var fekke. Vid 5 var herr Stigell hungrig och lagade pasta. Lyssnar på Velvet Underground. Det var länge sen. Har inget kul att dela med mig av. Ska träffa Magda om 3 timmar. Fett länge sen? Galet. Åh åh åh gud gud gud den här skivan ÄR SÅ JÄVLA BRA. Älskar Honey is cool. Älskar Karin Dreijer. AHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! Har så jävla mycket träningsvärk båda armarna liksom armvecken axlarna och hela jävla ryggen. Asså vill dö FML TPL sajk. Johanna lärde mig nya förkortningar igår. ÄTer solrosskott. Finns det nåt godare? Tveksamt. Så jävla gott. Vill ha te. Ska nog koka deeee nuuu. Sov i broderns tröja. Den luktar så jävla gott.



Läser japansk diktbok. Älskareeen

Inte råd att fly vintern?

NEJ HAR FAN INTE RÅD. Idag: vaknar, läser i den bästa boken (...), njuter av studiedag, sajk, tittar på klockan, helvete ska träffa min grupp om 20 min, duschar, Mikaela säger: vi ses om 25 min!, Woho har lite tid, går till Alexandra, är där kanske halv 2, pluggar, pluggar, vid 5 går vi till ett kafé, pluggar pluggar pluggar, kl 8 stänger dem och vi skiljs åt, går tilll Johanna, bakar, går hem, ringer Manne i panik, han är kolugn, pluggar lite till, köper en rysk hora, sover. Puss

En bild från en tid då allt var bra :/ :/:/:/:/:/ skoja. hatar när folk skriver så. Har nog själv skrivit så någon gång. Älskar mig själv. Berättade om [email protected] för Lisa idag. Hon skrattade. Förstår det. Jättebra låt förresten.

Därför förstörde SL min dag

Kära vänner,

Jag hatar SL. Varför? Jo.
1. De åker långsamt för det är hala spår. Idioter snälla fatta, det snöar ju förfan varje år.
2. Under rusningstid kommer tågen aldrig
4. Det leder till att det samlas massor med människor på perrongen som ska på tåget.
5. Idag kände de för att ha korta tåg I RUSNINGSTID. Makes no fucking sense.
6. Snygga killen i trean stod på perrongen
7. Eftersom tåget var sent --> MYCKET folk samlades på perrongen --> det var kort --> ingen fick plats. SÅ FICK HAN INTE PLATS = Jag kunde inte åka samma tåg och typ slicka på världens snyggaste människa. Jävla SL.
Och så hann jag inte till yogan.

woho

Draftade tre drafts igår. Ett ska postas till Lisa när brevet kommer fram. Hon kan säkert gissa vad det är då. Woho, cry-baby. Asså vafan Bardia så jåävla seg. Vill verkligen verkligen ha brevet. Amanda den bitchen är på Johnossi. Vill också vara där. Fast nu ska jag träffa Johanna BFF (!!!!!!!!)(sajk) och hänga på fjortisstället. TAGGA INFÖR IMORGON HP-NATT!!!!!!!!!!!!!!!!

Pretty Peggy-O

HEJ är på väg till ännu en halloweenfest. Lolzor fekkar loss!!! Sajk.  SKOJA!!! Ej seriös tjej. Är hippie. Funderar på att lägga upp en dagens outfit-bild för asså är så himla himla snygg. Träffade BarreH igår. Mm vi åt gott.
I förrgår var det en massa äckliga människor här som pussades och vet inte riktigt. Gjorde konstiga saker. Det var kul. Har blivit besatt av Johnny Flynn. Kul att alla bilder är olika liksom ni fattar, inte samma stuk på redigeringen. Tickle me pink







Hej det är Nic, klick! Ville bara höra din röst



Fashionistan Karim var här och dissade min klass så hårt. Josefine var också här. Och två till, anonyma dock. Drack te varm choklad kollade skolkatalogen. Egentligen borde jag gå och duscha för snart ska jag åka till Fanny Fanny Fanny och baka bullar. Mmmm sen ska jag titta i skolkatalogen igen! Lol ska kolla på han i trean. Omg snygg. Orkar ej. Stalker_tjej@ Har skrivit världens finaste brev till Bardia, med hjälp av Fashionistan, Amanda och Klajja (!). Det är så himla fint. Jag skulle bli (<--------------------------->) SÅ glad om jag fick det.

Asså Halloween I Sigtuna Helt Galet. Det var så kul! Så himla random

RSS 2.0