NANANANA

HEJ DET ÄR FORTFARANDE SOMMAR I MIN VÄRLD. För en ork som aldrig fanns. MEN jag vill inte gå i skolan.


Eleanor put those boots back on

Kan vi bara observera suddigheten i bilden? Hur som helst är det är masken jag gjorde igår som ska bäras på lördag. Fashion man kommer vara. Satan vad jobbig dag idag. Trött som döden, vinterns korta dar är långa i år. JA så fick man in en liten Krunis där också!


Men om du springer kan du inte springa. Sanna var inte i skolan idag och det var ej kul.

Sommar snart eller?

Kul att det inte ens är februari än.
Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig.DU SA ATT LIVET VAR NÅT ENKELT MEN JAG KUNDE INTE HÅLLA MED OM DET

Hej. Är trött. Ska köpa biljett till Siesta. Ska plugga spanska. Ska äta mat. Ska måla. Ska ska ska ska ska ska. Äsch chillade med T-rex & vänner på nåt random partaj i Bromma. Lagom mysig stämning men en trevlig kille med tändare. Tändaren fick han heta.

Ja här är mitt rum. Det var fint ljus igår fast det ser man knappt. Synd.

Grafis <3

Hej det här är min klass i grafräknaren. Älskar Klas. Fatta naturaRkids.
Bikram ikväll. Fy satan vad jobbigt det var. Ville dö.

All those little promises, they don't mean much

Lyssnar på sån där musik som jag egentligen inte lyssnar på. Känns coolt - nyskapande. SAJk. Har hört de här låtarna 60000 gånger fast ändå inte jag. Värd dag - börjar 12, tittar på film, visar film, sover. Ska nog gå och träna omg. Åh gud behöver miljöombyte.

I hope you're holding hands by new year's eve. Liten bokstav och grejer. Känner för en egobild-session. Det var ett tag sen nu. Torra läppar man har insåg jag nu. Första bilden är en spellista ENDAST innehållande låtar av band som liknar Arctic Monkeys. Stela bilder.
Och jag såg min ungdom trampa gasen i botten och sen köra rakt in i en bergvägg

Det är okej att inte vara konstant glad längre. Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont. ÅHHHHHHHHHHHHHH orkar inte citerar Håkan. Seriös tjej just nu va. Skulle vilja skriva något fast vet inte riktigt vad. Jag vet inte riktigt hur liksom.

Studiedag idag. Har betat av mina m8z en efter en. Börjar min dag med scones hos Mickis och fnissar lite åt sånt där ni vet. Sen irrar jag omkring i Bromma med Klas och letar efter Alberts hem där vi sen spelar in vårt otroliga blogginlägg. Alltså skrattade som aldrig förr. SEN bild&form ba målar lite tråkiga grejer och sen fnissar jag med Miranda för första gånger i år typ. Avslutar dagen med ett fnissigt samtal med min guzz. Eller nu har vi ju gjort slut....

HEJ DET HÄR ÄR MIN ANONYMA SLÄKT.

Låt oss fly precis som Gil

Åh gud fy satan vad jag nyser. Hela kroppen ba rycker till. Fryser så jäkla mycket. SSSSsssssskakar. Dricker mjölk fast det är iknte så gott för det är mellanmjölk så det smakar grädde. Usch. Ont i höften har jag också. Så fort jag ej har min vikt på höger ben strålar smärtan som en jäkla laserstråle ut i hela kroppen. Här kommer vågorna. Sköljer våra ögon tills den är borta. Jag älskar att Håkan har cuttat ut sista delen på Vaggvisan (ni vet den som kommer efter typ 16 minuter???????) så man kan lyssna på den som en egen låt. I måndags hade jag någon slags nostalgitripp till åk. 7 då jag hittade min gamla Håkan-kalender. Plockade ut en bild därifrån som jag ba ritade av. Ful blev den i dataN men jaja. Äsch är väl rätt nöjd ändå, trots att man knappt kan urskilja hans humör. Skivomslaget till nya skivan är så fint. SÅ fint.


Hade varit full för kärleks skull

Fan vad alla pokar! Orkar ej. Fiercade hårt på gympan idag. Ibland blir människor trötta på sig, på att vara sig själv. Stefan är så jäkla vis. Vis vissångare - ha ha. Skymtade ett visst fashionansikte på tuben igår. En gång i nian målade jag den här. Vill ni veta lite mer om det hela? Ful är den. Men fnizzZzzzzZZZZZZZZz. Älska den ändå.Oj läste en tanke som tänktes för tre år sedan. Det var ju lite jobbigt. På tjockt papper är den utprintad.

I've got those worried blues

Jag äter konst och litteratur.


SHAKIN' ALL OVER

HEJ NU ÄR BILDEN HÄR. I MITT CASA. LOVE IT. Åh matten idag. Fnizz azzå. Åh gud särskrivning. Mår seriöst dåligt. Fashion man var en gång i tiden, prislapp och allt. pris lapp.Känn frihet

Holding Bobby's body next to mine. Imorgon börjar vårterminen, NP, naturkunskap. Otaggad. Drömde seriöst mardrömmar om det som inträffade i fredags. FNIZZZZZ längtar till imorgon.

Just a gigolo I ain't got nobody

Läser bloggar om människor som följer sina hjärtan. ÄSch sånt gör man inte. Var skulle man hamna då? I ett virrvarr. Hur ska det se ut i mitt hem? Ett virrvarr av onödiga saker. Jag vill veta vad jag vill bli. Ska nog ta en promenad nu. Fast innan dess ska jag lägga upp 400 bilder på min bror.

BLÄ

LOVE WILL TEAR US APART AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej det kommer det baske mig inte göra, vatten will tear us apart. LOVE ÄR EN PÅHITTAD KÄNSLA. FINNS INGEN JÄVLA KÄRLEK HÄR.


GISSA VEM?!?!?!? Hehehehehehe men är klar nu. SKÖNT. Fredagskväll = kemi. Älskar naturlinjen. Älskar KG. Mitt hem luktar Sanna nu.
Okej det läskigaste hände idag. FniZZar på vägen till Vurma och säger att hihi fashionface kommer säkert vara där. Vore ju lite kul. Vi anländer. Han är ej där. Lalalala tiden går och vi är mitt inne i värsta serious talk NÄR FASHIONFACE's SEXY FACE VISAR SIG I DÖRREN. Höll på att dö. SEriöst. Sanna dyker ner i sin väska och fniZZar. Det var det bästa med det hela. Åh gud. Vi lyssnade på en låt idag på gympan som ba kändes. Asså känsla.

MORE THAN ANGEL. JA FÖRFAN DET ÄR DU

Chillade på bion med Manne idag. Coolt va. Bra film!!!!!!!! Den här var inte så himla fin men vad är det? Det är jag. Tryck på bilden för nya spellistan VA.


They belong to me, ME

Hey man. Tryck på bilden. Den är ful och sadfkosafofas. Ritar svala svalan. Det här är inte vad jag vill göra längre. Jag äger inte längre mitt samtycke.


När älskar vi varann? När blir vinter vår? Jag bara undrar. Så snurrar du min värld.

SÅ LÄNGE VI ÄLSKAR

Tja tja bloggen. Seriös dag idag. Ska alldeles strax börja med min fräsiga uppsats. sajk. Hatar den. Typ ångestprat hela dagen fett omysigt. Tycker synd om min klass. Tycker synd om mig själv. Hade en himla seriös stund här med webbizen. Tur att man är snygg. LOL men kolla håret. Långt?!?!?!?! Kolla grodan i bakgrunden. Älskar Daniels rum. Är lite ledsen för det var något men nu minns jag inte. Jo just det. Jag har bara första skivan av två med Ted. Den andra är spårlöst försvunnen = jag kan ej höra fräschaste låtarna jao. Ser ut som en tacky latino. omgHow many ears must one man have before he can hear people cry?

Pandasoppa ligger bra till på blogg.se, med på framsidan och allt! Lever ett liv fast jag tror inte att jag är ämnad att vara så här seriös. Ytligheten som svävar runt omkring oss är ingenting jag vill bo i. Varför är alla så seriösa?
Läser Aniara fast bara på skämt. Seriöst Harry Martinson. Jag är imponerad. På riktigt.

I Minneshallen hålls det ångermässor
och de som sjunkit djupast i sin ånger
ha samlats där med askbeströdda hjässor,
torterande sig själv i ångersånger.

Är nu inne på mitt tredje äpple sedan startskottet för texten gick. Det finns ett kvar, Daniel kommer bli arg. Play a song for me. Daniel Adams-Ray? Nej tack. Det är lugnt. Spring iväg på flykten. Vore skönt. Vill ha sommar. Fick ett mail idag: New Yoga Year. Låter awesome.

Love ya bitches.
Lalalallallalalalallalala Girl was washed up

OOOOOOOOOOOOH SHE LOOKS SO FINE. Skolan började idag. Huvudvärk ba awesome love it. Fast rätt kul ändå va. FNIZZZZZZZZ ungefär. Ey bild imorgon. Ska typ träna imorgon också! Funderar på en Louisa - simma på morgonen. CHill. Thick heart of stone
My sins my own
They belong to me, me

När man söker på I är det här den första bilden som kommer upp. Älskar Google.

Embryomaffian

Pratar med Sanna i telefon och kollar på porr. Försöker plugga. Lol vilket skämt.


And the nightmare is...................................... (YOU)

Ey yo fellas. Träffade Sofia igår. Fniss. KKKKKKKKul!!!!!!!!! Kändes bra. Sen typ hej Johannas vän Evelina. Blev glad att se Izabelle där. ÄSch åkte hem och pratade med min musa istället. LOL blev inspirerad till vattenfärg version 2.0, numera även med akryl! Jag hatar hatar hatar facebookchatten. Seriöst. ORKAR inte att folk ska skriva. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.  Ska sova. Nu. Klockan och 10 och det är lördagskväll. Jag är särtrött. God natt. Tycker ej om er.


Oh sweet nothing nada nada nada mada mada prada

Musikåret 2010. Det var ingen jävla musik någonstans. Sweet nothing. Tittar på röken som en förtrollad. Lou Reed gör poesi som ingen annan. Gör poesi. GÖR.  Vi Lever den.  Here she comes. Patti Smith gör så vi håller oss levande i andra världar än den där. Stockholm blir aldrig min stad. Pratade med Sana banana i natt och knarkade rökelser. I dream of Jeanie. Nej jag drömmer om den. Bauhaus (Bouhouse1!!!!!!!!!) har fina skivomslag. Sjunger om Andy Warhol står det fast jag tror att det är Bowie. Nu ser jag. Det var en cover... eller nåt? Nej samma röst. Jag tror Limewire har svikit mig. Sjunger om Ziggy gör de också. Alltså inte Limewire. 

TPL???? sajk TRÖTT PÅ STOCKHOLM

Borde träna. Ska nog chilla på bikram ikväll. Yes någon som inte fann det fantastiskt roligt. Överväger skolbyte efter Året. Känner mig lite trött på Oskar Linnros och liknande. Stockholm kväver vyerna. Stänger in oss i ett rum av samma mönster om och om och om igen. Oh sweet nothing. Dadaism ftw. Rotade fram en gammal vattenfärg inatt. ÅH gud "kolla den här bilden. festen spårade igår" ok. Jag har inget intresse för din spårade fest. Känner mig trött på människor som inte finns.

Jättebra låt Bob Dylan - When the ship comes in. Synd att man inte kan lyssna på Bob på Spotify.

She just makes it all too concise and too clear that Johanna is not here

En natt efter nyår sov det lite äckliga människor här och kikade på Harry Potter 4,5 och 6. Coolt.Aniara

De pressar oss in i samhällets sköte av kugghjul. Inga invändningar. Fyll din roll universum givit dig och låt dig inte inspireras. Behöver en stor duk. Kom hem till la casa och fann min mor i min säng. Orkar ej.

Men doktorn som bevakar våra ögon
och ser hur livets lust i dem förgår
han ryggar till vid lacus lacrimalis
där aldrig mera krokodilen går.
En sådan tårflod här i Mimas salar
är högt betyg åt Doris gröna dalar.

Och ändå är det som om dessa tårar
i all sin äkthet ändå vore kalla
från djupen komna känslolösa vatten.
De falla alltför genomskinligt klara
likt rena regn som ingen mull skall möra:
vår klarhets gråt i tankens Aniara

Lekte med fräsiga objektivet och min laddare nyss. Läste dagboken från vintern förra året. En upplevelse i sig. Obeskrivligt onödiga bilder men............ har inget att säga till mitt försvar. Lever lelös ledigheten lever inte. Melankolisk tjej

The times they are a-changin'

Jag vill också ha en Robert. Robert Mapplethorpe cool dude. Patti Smith cool brud va. Nyår fuck ya. Rätt trevligt ändå. Lyssnar på Bob, rubriken fast en annan version. Fränänänänän.

RSS 2.0