Natti

Asså mothafakin crazy dayz hoes. Bara önskar sömn fast får ingen. Varför? För jag bara jobbar hela tiden känns det som. Idag är det valborg. Wo to the ho. Nääe. Chillade med gamlingar de är helt underbara. Nuuuuuu skaaaaaaa jaaaaaaaag trääääääääääääffa Johaaaaaaaaaanna. När jag cyklade hem lyssnade jag på Bob Dylan läser poesi asså det var helt fantastiskt - FANTASTISKT. Jajaja jag vet jag är vaken.

spårad kväll

Igår var ni asmånga här. Var Nisses död verkligen så kul? Jag är skitttrött. E vaken av en oförklarlig anledning. Den nya tjejen är inte död än ingen fattar att det inte är nån jävla Isabella jag har. Jag har vaktat barn till 9. Det var inte kul. De somnade halv 8. Jag visste fan inte vad jag skulle göra sen. Satt och stirrade i väggen sen ringde Josefine. Tur det. Hade dött av tristess annars. När jag kommer hem. Mamma utbrister "VAR HAR DU VARIT?!?!?!" Jag svarar "men du visste ju att jag skulle vakta barn till 9". Hennes svar "men klockan är ju inte elva!"
Nej... hon var kvart i 10. Tydligen hade pappa bättrat på historien lite och sagt att klockan var elva och att jag fortfarande inte hade kommit hem. Helt mothafucking crazy. Crazy skåne btw svarade på friend requesten idag. Chill. Värt att nämnas. Hade ett seriöst prat med mor om alkohol. Chill. Tydligen har Odenplan övervakats under x antal månader och ändlöst många bilder har tagits på knarksäljande ungdomar. Mamma var lite orolig att jag alt. mina vänner skulle vara junkies. Skrattade lite åt detta.

NISSE ÄR DÖD

HEJ. Det här är så jävla roligt. Killergame. Fast det är helt sjukt störande. Nån äcklig människa från Norra tog våra poäng och gav segern till Södra. Freakin Norrahoror. Aja. JAG DÖDADE NISSE IDAG! NISSE ÄR FREAKIN DÖD. Nu, nästa offer, random tjej i tvåan. Askul... nej. Ärligt talat så hoppas jag på döden imorgon. Det här är alldeles för läskigt. Jag blir alldeles för paranoid. Ska nog anställa någon som min torped. Sagt och gjort. Eller inte gjort men aja. Har dödat iallfall. Södra fucking Latin tar ut nån jävla seger sominte är deras äckliga hipsters.

HEJ N1KÄR

Det är min mongolida klass. Jag gillar dem. Jag gillar inte mig själv för jag pluggar inte spanska. Men jag kanske gör det nu om jag orkar. Har iallafall planerat ett mord med Klas på en viss liten Nisse. Han är redan så gott som död. Soft.
eidsgKPHÅLOK,GMHSDPLADOKFIOTPÅwelödfzgmkho4tpwaåelöfrkmgthdopewlfo,mkgdhorpsdtaglkmndhpåkralemdho4wrlöfd

It's about punks skins straights. You're the punk that I've been waiting for - you're i t. Then he kissed me. Nu bytte Jamie till Honey. Sjunger fåglarna med dig? Sitter på golvet och har ont i rumpan. Tänker på något fast tappar tanken hela tiden sssssssatan. Jag saknar Arvika och jag vill åka till skogen. Kommer det några fler eller? Nej. Jag har fastnat på Justin Bieber och jag bara hör baby baby baby oooh i mitt huvud hela tiden. Nu måste jag lyssna på låten för annars kommer jag never (never say never) kunna sova. ÄSch skojade jag lyssnade aldrig. Människan kanske är som en lök, det kanske bara är lager och lager av yta. Sabina tycker annorlunda. Jag hade inte tappat nycklarna så imorgon blir det cykelskola. Eller cykel till skolan. Det får du välja själv glömma en hundring gömma ett minne. Eller tvärt om. Det är svårt när det inte är lätt. Det är en ny unge i stan och jag vet inte vem hon eller han är. Jag vet inte vem någon är. OH MOMMA I WANNA GO SURFING. Nej det vill jag inte ens men ag vill hitta min mobil. DEn ligger säkert bredvid mig men jag vet aldrgi sånt. Om man var blind skulle man inte heller veta sånt. Sydsvenska stjärnor somnar sällan samtidigt som solen. Strålkastare skiner så starkt som salt så skynda, se upp!
där förstördes det med ett u. Jag vet inte men det stör mig. Det stör mig sånna där saker ochdet stör mig att det stör mig. Jag är så jävla trött vet inte vad jag gör uppe. Jag har inte ätit normal mat på alldeles för länge. Bara ute alternativt frukt alternativt flingor alternativt marshmallows. Det var i och för sig rätt gott.

Det är alltid bråttom alltid på väg. Jag vill bara stanna här. I min säng. Eller just nu på golvet det är rätt bekvämt det med men det hade varit mer bekvämt i armarna på sömnen. Nu lyssnarjag på min cut-spellista så jag vill göra nånting annat än att sitta här. Helst inte vara med alls. Inte gå till skolan inte vara med i freakin killergame inte göra nånting. Jag tänker inte döda någon. Om någon vill döda mig kan den göra det. Annars får det vara. Jag orkar inte inte inte intei nte inte intien inetine itnintei neinetineinetine. Jag borde verkligen sova. Det är alltid så jävla mycket man borde göra. Har jag någonting nytt att komma med? Nej det är ALLTID mycket att göra och det är så jobbigt att göra mycket när man vill göra ingenting. Jag vill bara venne. Åka härifrån. Längtar till England fast ändå inte fast ändå lite. Kommer sakna det här så jäkla mycket fast jag vet att jag kommer tillbaka men ändå. Det känns som att v i har så lite tid men jag vetinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Tidningsskämt att det är sdaokgaopshrkoajäiajiagäwwepqwpråwrlödsaglabmnbureitorasldmnbjhgiourwe9qpåöaäS.,XZCVM NJK. gOD FUCKING NATT.


FORZA BARCA

HEJ. Det här var det första vi möttes av i Barcelona. Helt underbart.


Sen var Daniel lika kattig som vanligt. Jag gillar att skriva bildtexter idag.


Sen tog jag estetiska men fula bilder på en jävla duva. Det var ALLT som hände i Barcelona... Eller? HEHEHEHE.

Vit och ren är kärleken

Flaxar inte för det är onödigt. Kommer ändå inte kunna flyga.

Jag är trött och varm och ännu mer trött. Jag har varit på picknick med min kära kärare käraste klass. Chill. Chillar på min stol och vill sova. Chillar i mitt huvud fast flyger inte. Chillar på mitt golv fast inte riktigt än. Vill bara bara bara sova och inte alls vara glad. Jag är så satans duktig för i morse var jag på Eriksdalsbadet. Som dagg och honung är din ljuva mun. Som rosor doftar du i junilund och likt en duva så vit och ren är kärleken.

Kall som is är saknaden. Jag tror att jag ska se S U N D S T R Ö M  i sommar.

I AM TELLING THE BORGARBRAX TO SHUT THE FUKUP AND LISTEN TO MOTHER NATURE! Stefan är så jävla vis. Vis vissångare - ha ha.


Vakum

Hej jag är inte död. Alla verkar tro det . Jag har varit i Barcelona. NU ERE FÄÄST. Nja, ska cykla till Fanny. Hon bor femhundra mil härifrån ungefär. Chill. Barcelona varfett med najs. Jag vägrar lägga upp bilder. Jag e rebell.

Halv åtta hos Rini

Hej. Jag kom nyss hem från Rini. Har ätit den godaste indiska maten någonsin och bara haft en allmänt awesome kväll. Tittat på kanske världens bästa film med världens bästa soundtrack. Khabi khushi kabhie gham. Say shava!

Oh my love my darling

Alla djuren dör bara. Alla människor dör bara. Fast de dör inte på riktigt de dör av brist på annat att göra. Drömmande hotell låter lockande och ännu mer när det bara är bitterheten kvar. Isen har inte riktigt hunnit smälta för utstrålningen håller den kyld. Alla utstrålar bara ilska alternativt rädsla och allt annat dåligt. Det bara hänger i luften och det måste vara den sämsta veckan innan lovet någonsin. Kommer inte direkt sakna någon nu. Fast jo skoja! Fast den här dagen har varit helt ok bra. Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig, men det gör jag, tror jag. Varför tror ni på det här egentligen? FILIPPA FUCKING BARK KOMMER TILL PEACE & LOVE JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA! Det var nog det bästa på hela veckan. Satan! Det är dags att sova men äsch. NAtti

I'll run and hide

Nu är det bättre. Dagen känns bättre. Satan vad jobbigt det har varit. SEriöst. När vi växte upp likte livet vi var evighetens hopp. JAg är så nedrans trött. Ska sova en stund sen tror jag irl att jag ska ut och springa. MEn det gjorde jag inte. Tiden är två timmar framåt men aja. She acts like we never met. Bob bob bob bob bob bob. Venne hade fett kul idag så det kändes bra men nu så bara blev det lika jobbigt igen! Jag hatar verkligen den här temaveckan. DEN ÄR SÅ JÄKLA STEL!!!!!!!!! JAg är inte mindre stel än någon annan men ändå. Jag sjunger långsamt men lyssnar ändå. Jag mår illa så jag ska dricka vatten. Imorgon ska jag simma. Hej då.


I SEE YOUR TRUE COLOURS

Boy. Girl. Just friends. Both unsatisfied.
- Krystina Long

Sanna länkade. Awesome hemsida. Tänker inte säga vad den heter. ha ha. Hej då. 

Alcohol worked. Condom didn’t. Awkward situation.


I'm gonna watch the blue birds fly over my shoulder

Jag vill helst inte alls gå i skolan. Det var skithemskt där idag. Alla är så jävla stela. Hatar temaveckan. Hoppas att det blir bättre imorgon annars hänger jag mig. JAg gillar inte att lära känna nya människor. Den här dagen har varit så jävla stel. Först stelt i skolan sen stelt på bild&form för jag var så jäkla trött och otaggad på att socialisera mig. Aja ritade niggah Kelvin. Han är katt. Seriöst den blev rätt fin. Han har en pride-flagga och älskling hur ska jag kunna måla väggarna rosa i ditt rum i lådan. Spotify hackar och alla bara är jobbiga. I'm gonna get ya Sally gal. Ja men jag vet inte. HAr bara filosoferat hela dagen med Klara om livets misärer. Oh how sad and why do we call? Jag vet inte. Looking for another place, someone else to be.
Kan alla sluta hyckla? Nu ska jag sova för jag känner mig deprimerad.

En evig liten kort minut du och jag med lampan släckt

Så fort jag sänkte min gard och började äta fisk höjdes mina betyg. Kan vi dra en slutsats? Ja, döda djur ger bättre resultat. Eller nåt sånt. Jag talar om min generation. Jag hatar min generation. Vill du bli mitt hjärtas kung? I veckan ska jag baske mig ta med mig kameran någonstans. Den är död och jag är död. Vi är alla döda. Mår skit, största finnen. Hahahahahaha tyvärr gäller det inte mig, men micahs.blogg.se. Härlig tjej det. Funderar på att gå och lägga mig. Är på humör för att filosofera. Det var jag igår också. Då blev det vackra filosofiska ord. Hej då. Nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på livets liv.


Chabam pao blop wihz

Den här helgen. O m g den har varit så jäkla rolig. Jag har fått jobb också. Jag har pratat skånska. Det är för att jag är Urin-Malin, för att en gång när jag skrattade så kom det kiss. Det sa jag själv, så det är inget ökennamn. Rabies-Johan sov här och det var helt ok roligt. Igår drog jag fina resonemang om dialekter på fyllan. Och läste poesi. Högt. Med Rabies-Johán. Vill berätta lite mer om det här för det var jäkligt roligt. O M G alltså. Idag ska jag sälja mig på russianwhores.com så därför tar jag askattiga bilder på mig själv. Plz köp mig.

Utkast: April 7, 2011

L’amour sans philosopher. Jag kan franska. Nej jag copy pastear från couleur café. Jag har tre utkast nu, inte bra. Ligger efter i livet. FAST DEN HÄR VECKAN. Okej jag har varit så jävla jävla bra. 1. MVG på naturkunskapsprovet. 2. MVG på kemiprovet. 3. 2/3 MVG-kriterier på novellen. Fast G på den tredje..... Äsch. 4. JAG FICK RÄTT SVAR PÅ MVG-FRÅGAN PÅ MATTEPROVET! DET ÄR HELT OTROLIGT. Fast jag har ju räknat ut helt åt helvete, men aja. Skitsamma! Coolt tycker jag. Det finns alltså en chans för V-FUCKING-G på ett prov i matte b. OCH THE STROKES KOMMER TILL P&L!!!!!!!!!!! Den här veckan blir bara bätttre och bättre! Visste ni förresten att jag är hipster? Nej. JAg är det iallafall. HEj då. NU ERE FÄST. skoja

Telia mobil max 25

Beep beep Richie. Gissa film? Leker med kemin och tänker på talet. Det går mindre bra och jag är så jävla trött. Har inte tagit piller idag heller. Har inga bilder att lägga upp för jag hatar mitt photoshop. Jag vet jag är bortskämd men det är väl okej om man bor i Sverige? Skoja, vi i Sverige är diskriminerade överallt, framför allt på arbetsmarknaden. Vi borde demonstrera mot svenskfientligheten! Som SDU! SDU är så jävla bra. 

SDU Med anledning av utbredningen av rasistiskt våld mot etniska svenskar, diskrimineringen av svenskar på arbetsmarknaden samt förnekandet av den svenska kulturen och det svenska folkets existens anordnar Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) en stor demonstration mot svenskfientlighet.

Under parollen ”Vi är också ett folk – stoppa svenskfientligheten!” går demonstrationen av stapeln 14.00 den 10 april i Göteborg. Sverigevänliga ungdomar från hela landet kommer att delta och detta blir ett av de största evenemang någonsin som SDU anordnar.

Jag skojade. Det där var det värsta jag läst. Osoft att söka vänner bland rasister.
Här är Josefine. Hon gashar. KOLLA KONTRASTEN. DEN SUGER HÄSTBALLE JAG HATAR DET HÄR. BLIR SÅ JÄVLA ARG.


Andy andy andyAndy Warhol silverscreen. Andy walking Andy tired Andy taking a little snooze. Jag vill också vara Andy Warhol. Eller som han. Det vore väl lite coolt. Jag gör så himla oviktiga saker fast nu ska jag nog sova. Fnissar jättemycket när jag försöker vara seriös. Helst inte men asså aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Det händer så konstiga saker hela tiden. Bild&form var skoj idag. Målade en låda. Kul. Spårat. E seriös i webben och vill ba cutta av luggen. I bakgrunden hänger fågelbröst och chillar. Mina fingrar e kattiga.

jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs

I figured I've lost you anyway, why go on? What's the use? Vet inte. Ingen jävla use. Det är så lite man vet om andra människor och det fascinerar mig hur lite min mind är exposed. Allt varar så jävla kort. Det är kul eller synd. Svårt att avgöra. Jag mår dåligt av att vara med sånna som människor. Tänk om man inte hade några vänner vilka betyg man skulle ha! Skulle springa efter men trampa snett. Tänk om man alltid trampar snett. Jag tror att jag är en snetrampare en snetändare en snevriden själ en sneskjuten hjärtesorg. Jaag vet inte vad det jag skriver betyder men det betyder det jag känner. Jag vet inte vad jag känner men jag önskar att du gjorde det. Jag önskar också att jag inte tappat mig själv i avgrundsmörkret och att jag vid det här laget samlat mig. JAg kommer aldrig samla mig. Jo. Kjolen jag köpte var för stor. FML. Ibland gör man ingenting men det blir fel ändå. Det blir alltid fel när det handlar om kärlek. Det finns ingen rätt kärlek. Hatar kärlek. Älskar kärlek. Det blir alltid fel när det handlar om dig. Jag ska sluta prata om mig själv eller om någon som inte existerar. Fast eller gör det. Jag vet inte vem någon är och det är synd. Hej då nu är jag deppig enough.

Spill my way

God morgon. Shit fräsch tjej fräshc bild. Lisa says on a night like this it'd be so nice if you gave me a great big kiss. Håller med. Alla mina vänner var fulla igår. Det var chill. Jag åt glass och lyssnade på Hassan. Är trött. Och snygg. Nu ska jag duscha för sen ska jag träffa Sofia. Who is on the other and talking? Venne. Nån annan. Everybody knows.


Bara om hon låg här tätt intill mig kan jag bli den jag var igår

Jag hatar allt på den här jorden. Jag är cynisk. Jag hatar KG jag hatar alla människor där jag hatar den här jävla bloggen jag hatar den här jävla staden. Jag vill verkligen byta till Globala - nu. Jag är så jävla hatisk. Jag tycker om det. Ni med. Speciellt stalkern. Chill jag har fått min första stalker. Du är säkert inte en riktig stalker men aja. Skitsamma. Nu ska jag åka till mannen och äta veganglass och hata mitt liv lite mer. Jag hatar tjejer jag hatar oförstående människor jag hatar SD jag hatar alliansen jag hatar nya gymnasiet jag hatar vänstern jag hatar pengar jag BARA HATAR och jag hatar att jag hatar. Nej jag är bara arg för människor är så jävla jävla jobbiga och så så så........ så äckliga. Falska horor är allihopa.


Nej jag skojar bara. Jag menar egentligen inte det jag skriver för jag älskar alla. Förutom en och en annan b-rud. Och en stämning.

RSS 2.0