Jag ser stjärnorna ramla ner, det verkar bara vara jag som ler

Idag badades det för fullt och igår var det balanstävling mot iranier som gällde. Nu har jag ju helt glömt bort satsläran...



HOLA VERANO

5 dagar till Mando Diao! 10 dagar kvar i Matteus! 23 dagar till PARIIIIS!!!!!! 33 dagar till man får veta på vilket gymnasium man ska spendera de tre kommande åren! 56 dagar till Jersey!!!!! Måndag blir kul. Livet är kul. Igår var det galen mellanstadiefekke och galen cykelfekke. Hahahaaa så jävla kul. Jag har säkert räknat fel nu men whatevah


Sandra, Soz, Aydee


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Älskar Soz för att hon ritade bilden!!!! Precis som de är asså. Jag kan inte sluta skratta. Kommer sakna dem så jävla mycket.

Vila vid denna källa

Det blev ingen kärleksspridning runt det heliga tempel jag inte har. Fast jag hade bara en lektion, det var skönt. Fysikprovet gick nog inte så bra. Jävla akustik. Jaja. Det är fredag och jag ska nog  bara pluggalicious ikväll. Om fyra och en halv timme ska teknikuppsatsen vara inlämnad. Jag är nästan klar. Fast den här äckliga datorn har inte word... inget annat skrivprogram heller.                 Kul! Dramaten med klassen igår, FETT dramatiskt. Pjäsen fick mig att må dåligt, alla var så elaka. Det gjorde ont i magen. Sen blev det dramatiskt på riktigt och vi sprang runt på stan i jakt på en gömd synagoga. FUck nu spillde jag te

Borde sova, eller plugga...,..........................

Känslosam dag idag. 9a spelade Moulin Rouge och var läskigt bra. I övermorgon ska vi lämna in en äcklig teknikuppsats och ha fysikprov. Det kommer gå BAJSdåligt. Jag hatar fysik. Jaja, dagen ska inte förstöras med äckliga tankar om äckliga prov. Jag känner mig otroligt känslosam... vet inte om jag kan komma till skolan imorgon. Kommer sitta hemma och vara lite bohemisk och sprida kärlek runt mitt heliga tempel. Blir typ lite gråtig nu.

Om Amanda

Saker som Amanda skulle skriva om hon hade en blogg:
Heej bloggen! Har inget att skriva men skriver ändå.

Heej bloggen! Idag åt jag väärldens längsta pommes frites med mina favoritgumms på donken, langar bild!

Heej bloggen! Så här posar ett indiekid:

Heej bloggen! Louise hittar aldrig mobylettbilderna! Jag vill döda henne!!!!!!!!

Puss bloggen.


you know you twist so fine, come on and twist a little closer now

Spännande dag. Har simmat fett mycket och pluggat fett mycket. Jävla bilar. Det finns typ inget bra med bilar, speciellt inte när man ska skriva uppsatser om dem. Jävlar. Har skrivit typ 3 sidor om bilens historia. Det kommer bli en äckligt lång uppsats. Jag lyssnar på Lars Winnerbäck... Trodde aldrig jag skulle göra det igen efter en plågsam bilresa till Falun med Winnerbäck i högtalarna. Jaja, det regnar. Sadface. Det som ser ut som smuts/cutsår/nåt annat på fingrish är egentligen en text. Det står heyy mama, men det syns inte. Typ 5 pers ändrade sin relationsstatus idag till in a relationship. Ville bara påpeka det.

 

SNYYYYGGG

HAHA. Totally det snyggaste jag sett på länge!!!! Ahhhh. Kolla håret liksom. Shit man.

mitt middagsvin

Fredag: Operation festival. Galet. Återförenades med den förlorade Reinfeldtsmedlemmen! Det var fint. Drack en massa Pago och lyssnade på fina band som träningsvärk. Totally bästa bandet jag någonsin hört! De sjöng om mens i en kopp och sånna fina saker. Det var fina skinheads som dansade. Sen slutade det och vi förflyttade oss till indieravet. Inte så party.
Lördag: AHHHHHHHHH så kul. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Therese och jag åkte till vitan och grillade. Adam, Niklas och Axel (???) åt upp våra marshmallowz. De hade ölhävartävling, spydde och filmade det. Sen kom Amanda och Adam presenterades som "han som ligger med alla". Sen indiefekke på Götgatsbacken! Vi posade som äkta popare och pratade med roliga turister som hade varit på Stureplan. De kom från London TYP. Sen spanska/arabiska turister som ville dansa. Och whacko män på donkewwn som trodde att vi skulle sluta som golddiggerz. Det tror jag också. Amanda såg en kille som hon kallade Anton. Det visade sig att han faktiskt hette Anton. Det var lite creepy. Han hade väntat i en timme på en John som aldrig kom. Sen sov vi hos Amanda och Teddy och Freddy parade sig och en bebis skrek.
 


från i freeedaaags.

http://open.spotify.com/track/7pfLViHvhKexW9u9KiopGj

Vila vid denna källa 


OPERATION FESTIVAL

OPERATION FESTIVAL. Det läskigaste hände i morse. Trodde jag glömt min mobil och var heeeeeelt säker på att jag inte hittade den igår när jag åkte hem och letade i väskan. När jag vaknade låg den på köksbordet.


I'm lying on the ground, I'm aware of that I let the poor girl down. Now I'm dying as a message to the town, this is what happens if you fuck around

Manne är så subscribad. Den sista trekantslistan är fett bra.
Har köpt nya dojjor!!!!!1 Är såå glad. Älsk. Och hippieglajjor. Ännu mer lycka! Ahhh.




Kom på nåt ultrafint att skriva här. Men sen kom jag på att det spelar ingen roll. Finns inget att säga. Du gör ont att tänka på men äcklar mig att se på. Jag tror inte du behövs mer. Inte Ni heller. Independent woman (not). Naken man across the street har en senapsflaska i sitt fönster.

I'm so over being blue crying over you

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SEXAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖR!!!!!!! Okeeejjj flashbackz


Sväljer kravmärkt och tuggar grishals



Håller mamma och pappa lugna genom att vara överdrivet glad. Det är bra, de ska inte behöva oroa sig. Jaja, IDAG!!! En stor dag! Badade för första gången i år i sjön. Så jäääävla nays. Visserligen kallt, men ändå. Helt galet. Har sjukt mycket träningsvärk i mitt ass. Skyller allt på cykeln och powerwalk. Ouuuch, jag har blivit en powerwalkare... Hmm...
Bilderna är från favoritstället.

I turned seventeen and swore to never speak a word again, but then someone came along and ruined everything

Är lite förvirrad. Skrattar åt mig själv. Imorgon är det friidrottsdag, gissa om jag ska stanna hemma? HAHA. Jaaa såklart. Så jävla nays dag. Så jävla varmt. För en gångs skulle uppskattar jag faktiskt värmen. Jag längtar till 22 juni, då åker jag till PARIIIIIIS!!!!!!! Hej då äckliga Sverige, hej då alla äckliga människor. 

Nyss satte jag på Julie (okej misstolk<3) och det känns ungefär som att någon lindar in mitt hjärta i sidentyg och låter sommarvindar flyga genom min kropp och kramar dig som du var då. Funderar starkt på att bli nya, fast en lite snällare version av Marianne. Nu värkar mitt hjärta och jag har en stark känsla av att den här natten kommer spenderas med El libro. Jag ska skriva det på utsidan så alla som kommer hit vet var den ligger. I den boken står det om dig. Eller om hur jag kände. Ska ge den till dig någon dag. Jag har inga bilder att dela med mig av, eller jo, men jag orkar inte lägga upp dem.

(EUW, Teliareklamen på Spotify. Typ det äckligaste jag har hört någonsin.)

It's my heart you're taking

Kom hem igår efter ett långt anfall till en far som skriker på en för att man glömt nyckeln och att de missar båten för det. Ett till anfall. Hyperventilerar typ och kan inte kontrollera andningen. Mamma ringer och förbjuder mig att sova borta och skäller ut mig för att jag ändå gör det. Orkar inte ens höra. Sen. Ut. Skinnarvik. Så jävla kul och så jävla äcklig. Går hem. Försöker övertala pappa att det var tacosen och inte nåt annat som fick mig att må så illa. Ehhh lyckas nog inte så bra. Vilken jävla helg asså. Ska nog inte gå till skolan imorgon. Jävla so-redovisning. JävlaRRRRRRR.

allt är så jävla bra

... förutom att mitt öga kliar. Manne färgade sitt hår igår. Coolt. Miranda fotade ass. Har typ inte haft så kul på länge. Igår <3 mig. Det var en trevlig dag. Ska gå till Johannas casa nu och göra nåt busigt thihihihihihi.

Lär dig kärleken i min piska

Det är måndag och jag har bild&form om en timme, men jag tror inte att jag ska gå. Jag är så jävla trött och vill bara sova. Sen är det bikramtime. Känner att det här är sjukt intressant.
Imorgon ska man lämna in gymnasieansökan för sitt slutgiltliga val liksom. Det blev 1. Kungsholmen, 2. Södra (OJ INDIE INDIE INDIE), 3. Globala. Spännande. Alltså kommer jag inte in på Kungsholmen skär jag av strupen på mig.

Ett utbrott efter Mannes aka indiescens uppdatering @ fb:
HÅKAN SKA SPELA I HÖST! FYFAN VAD JAG LÄNGTAR!!!! DET ÄR DET BÄSTA EVAHH EVAHH. ÅH SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JENS MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MITT LIV ÄR PÅ TOPP!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HELT SJUKT JÄVLA NAYS. ASSÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!


Runklåten

Hej. Jag har köpt lite playsuits som jag springer omkring i. De är så jävla sköna. Jag vill bo i dem. Jag springer, simmar, yogar, pluggar och försöker hitta en tid att sova. När man vaknade i veckan var det ljust och då vaknade jag typ 6 varje morgon och var pigg. Mirakel. Snart ska Lisa komma hit och vi ska springa igen. Det är så skönt. Det här känns ju ganska stelt. Jag har nya Spotify, FYFAN vad bra det är! Älskar deT!!!!!!!!!!!!!!! Nu kan man lyssna på Beatles. Idag konfirmerades mina konfirmander. De var galet söta. Så här ser en av playsuitzen ut.

Livet går isär och man har så fullt upp med sin egen värld och jag vet, jag borde ringt dig mycket mer än vad jag gjort. Ouch Thåström gör ont.

USCH

AH DAMP. låtarna funkar inte. unchill. iMORGON ÄR DET NATIONELLA I FYSIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USCH

Sånt man saknar när man är ensam2

Sorglig dag. Blev sjukt känslosam på svenskan av alla avslutningstal. Då ville jag inte sluta, inte alls. Nära gråten ya know. Nu med. Sitter med den i halsen. Inte nays. FYI är mina shorts ganska mycket tightare nu än vad de var då. Haha tjooockiiis. Ska ut och springa med Lisuw nu. Känns bra. GOSH kommer typ börja gråta på riktigt nu. Det här var riktigt sorgligt. Det är meningen att man ska lyssna på låten samtidigt som man tittar på bilderna. EH hoppas att det är rätt låt.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


 







Sånt man saknar när man är ensam

Nu var ju den där rutan lite större än vad som först var tänkt... aja det får gå ändå.


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com










HAHA på skivan till Lejonkungen soundtrack ser nosen på lejonet (tror att det är Mufasa) ut som en kvinna i string.

Idag:
fight i skolan, en av deltagarna berättar inför en förväntansfull skara elever om slagsmålet, mycket spännande.
utställning @ bild&form. Jag var inte klar med nazitrollet men men.
blev erbjuden att designa ett skivomslag till ett punkband! (!!!!!!!!!!!) ascoolt om jag får säga det själv. Jag vet inte än om jag ska göra det eller inte. Tre självdestruktiva föremål mot en vit bakgrund... Hmm... vi får se.
land & stad all day long typ.
SO-prov
Lejonkungen soundtrack. Så JÄVLA nays.
och var süperschnügg
Gosh, spännande inlägg. Har börjat återuppbygga min facebook nu. Chill. Ska nog lägga upp bilder.


Candy says I've come to hate my body

Jaa. Aggressivt utbrott igår. Valborg var sjukt ovärt. Vi åkte bara omkring en massa och sen ville alla hem. Not nice. Men igår var pretty nice ya know. Gick runt typ hela Stockholm med Miranda. Vi hamnade i Hagaparken. Det var så jävla kul. Har inget mer att säga. Facebook känns så jävla sorgligt nu. Inga bilder, ingenting. Så jävla mobbad. Jag hittar inte min usb-sladd till mobilen. Livet suger hårt. Ikväll ska jag och Lisa spriiiiinga. Känns bra.
Men nu hittade jag den. Jag känner att min mobilkamera inte ger rättvisa åt hur fint det var igår. Det såg ut som en tavla.

Valborg under Västerbron efter ganska många turer fram och tillbaka.


DAMP

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP. Raderad facebook. Orkar inte. aidgfjsahgkoasdgksdgkopasdgjoasgrkopsgrkosdgkoasdgkosdgakoasoksdgakoasgokasgok så arg är jag nu

RSS 2.0