brittboda

Emmaboda. Regn och lera men ja. Daniel var asvärd. HEla festivalen var asvärd. Eller nej den var lol. Sjukt lol. Asiatbritta var så jävla värd. Venne vad jag ska skriva. Träffade jättefina trubadurer jättemysig kramare kram kram har träningsvärk nu. Vask 14 fukc off. Okej det bästa är att prata i sömnen och att sova full. Ska nog börja göra det oftare. Asså det var för kallt men så mysigt och värt att vaska. Älskar att vaska. Vaskbritta.

EMMABODAAAAAAAAA

Imorgon. Emmaboda. Tagga!!!! Josefine fyller år i en timme till. Värt. Love ya gmn

fest fest fest ;P

Igår var det Popagandafest. Tråkigt. Stelt. Tråkiga människor. Dött. Nä skoja bara. Det var rätt mysigt fast mysígast och värdast berg i tanto kyrkoprogram hos mannen.

.

NU HÄNGA SIG VARDAGSMÄNNISKORNA PATRIOTISMENS BJÄLLRA KRING HALSEN, SOM VORE DEN DERAS. Edith Södergran.

glatt i tuben

Mina fyllebrittor sover aldrig leker med adeln och ligger på parkbänkar. Jag älskar dem. Älskar mina fyllebrittor. Fiskivalen var det sämsta nånsin så vi gick aldrig dit. Pratade med spanjorer iställret. Nätverk internetåtkomst. Ok. Pigga folks

brorsan jobbar inte på söndagar.

Min bror är så jävla söt. Han ska bli kock. Han har redan bestämt att han inte ska jobba på söndagar. Då kan han plugga traditionella maträtter. Lära sig svåra franska uttal eller recept utantill. Jag har 34 minuter kvar att lyssna på Spotify den här månaden. KUUUL. Spenderar 11 av dessa minuter på sad-eyed lady of the lowlands. Fast om man har låten på datan dras inga minuter. Ifall ni inte visste det. Det är värt.

big black beautys

Haha läser världens roligaste blogg. Skrattar högt. Orkar inte mer. Den är för rolig. Lyssnar på Jens Lekman och mår bra. Jag är verkligen ful idag. Det känns bra. Mitt rum är iallafall rent och fint nu så jag vet inte, nu kan jag titta på det istället för på mig själv. Mina föräldrar kommer dö av häpnad när de ser det RENA rummet. Jag tror seriöst att det är första gången i år jag städar det så här noggrant. Sjukt. Jaja vill åka till England nu NU nu nu nu NU nuNU fast först vill jag till Emmaboda och alkoholen. Okej det sista var tyvärr sant. Pallante nykterbritta längre. Britta är en hora och ska hora sig hela helgen. Hatar honom. Fuck Britta. Stefan Sundström har lite problem med svensk grammatik och sjunger om sin parasoll. SIN parasoll. Japp så kan det vara ibland. På väg hem från simbassängen köpte jag en naturdiet för jag orkade inte köpa nån seriös mat. Höll på att skämmas ihjäl vid kassorna. Men ok. Sånt är livet. Den var äcklig och dyr och jag blev inte ens mätt. Ovärt. På min cykel finns ingen skön sadel. Det är rätt synd. Jag har seriös smärta nu, både fysiskt och psykiskt. Jag kommer aldrig vilja sätta mig på den där äckliga rosa cykeln igen. Fuck bici. Det är ingen cowboy i mitt hår. Ne det var väl tur det. När jag var och simmade idag tänkte jag på en sak. Eller när jag satt i ångbastun. 5 big black mamas satt med mig och ALLA skrubbade sig. ALLA. Och det var inte en vanlig skrubb, det var fan den mest intensiva skrubben jag sett i hela mitt liv. Man kunde nästan se huden rivas bort. Sen var vi i duschen. Cirkus 10 pers duschade. 5 big black mamas. Big black mamas skrubbar. Ingen annan gör. Är det pga den intensiva skrubbningen de har så smooth skin? Asvärt i så fall. Big black beautys. Vill också. AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH nu ska jag dricka te.

Freedom is just another word for nothing left to lose.

Hallå. Hej. Nu har jag kollat på Morden i Midsomer för första gången på typ 2 år. Asså älskare. Älskar Barnaby. Kenza skriver om klamydiapoolen. Det var typ det roligaste jag läst. Josefine är jättevaskad och äter knark. LYssnar på den längsta mannen på jorden. Coolt. Har inget mer att säga om det. I övermorgon är det fiskivalen!!!!!!!!! Jag är tAgGaWD_tJeJ_94!!!!!! Snart ska jag nog sova lite. Är lite trött. Är rätt snygg. Länge sen jag la upp bilder på mig själv. Det är nog nåt jag borde börja med. Dontcha agree mateys? Jag e katt. Belle & Sebbe säger att man kan koncentrera sig på de man älskar. Värt. Älskar bara dig bloggen. Du och jag. You're worth the trouble you're worth the pain you're worth the worry I would do the same if we all went back to another time I will love you oveeeeeeer. Japp. Belle du är mitt enda hopp. Din röst har förstört mitt välmående så många gånger men gör inte det nu. Nej, gör inte det. Feeling good was good enough for me.

Syster yster

Syster yster spelar lite sover lite är lite söt. Okej nu borde jag egentligen vara på väg härifrån men istället lägger jag upp lite stela fula bilder. SErri. Inte fina men ok. Snart är det fiskival. Är astaggad. Ni är asmånga. Varför? Orkar inte. Gå ba härifrån. HEhehe ja ja nee stanna en stund

Fröken fransk och herr Tiersen.

Världens bästa bror spelar världens finaste låtar för mig. Chill. Här har ni typ 50 bilder på honom. Sötisen. Lol. Nu e det fest! Ja ja jag var så full för kärleks skull och för att jag ville falla omkull med dig. Lilla söta Stefan. Daniel och jag spelar och klättrar ut genom fönstret. Daniel spelar och jag lyssnar. Standard. Fint. Jag minns en gång.

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

NU VILL JAG BARA HÖRA LITE NY MUSIK. Ska sätta på Daniel eller Oskar. Pallante allt som är svårt. Daniel - min räddare i nöden. Ne. Lyssnar på Josefines favoritlåt och mår bra. Maskinen. Pure easy listening. Om 10 minuter ska jag gå ut på gatan och vara svår. Pallante va inne. E aspigg och jättetaggad på nåt. Oklart vad. Date HOT russian girls!! Russian girls looking for YOU! Den där kvinnan på bilden gjorde mig seriöst ledsen. Allt som är fint. Allt som är svårt. Allt som är prostituerat. Har precis slösat två timmar på Johan Falk och horor från Polen. Jätteseg film. Ok nu vaskar jag datan och mig själv. Vaskvaskvasker.

ja det var kul

Åh estet. Estet lilla fula estet. Var gömmer du dig nu? Du är fyrverkerier. Kan. Inte. Orkar inte. Facebook. Ne tyst där med. Sanna ska köpa urbanöron till mig. Så värt. Tyst överallt. Svett i nacken jag jag vill bara höra lite ljud så jag sätter på musik som inte kan stimulera hörseln. Tyvärr. Lyssnar på Noah och valen, det tar kål på min hjärtmuskulatur. Nä det gör det inte men lite känns det - lite. If there's any love in me, don't let it grow. Nene visst visst. Noah  lilla Noah. När ska du lära dig? Lära dig vad? Oklart. DET ÄR SÅ JÄVLA TYST KAN NÅGON BARA PRATA MED MIG PRATA TILL MIG RUNTOM MIG? Är astrött. Tänkte ju att jag skulle simma imorgon. Fuck legitimation. Pallante det här.  Estetbild.

kleptdag.

Idag har jag hängt med den här fashionabla flickan och varit svåra och coola som vi alltid är. Vi har kleptat tröjor. Asvärt. Tröjan e seriöst asfin, jag <3 den. Känner mig fnissig. Älskare. Nu ska jag se Harry! Saknar den där killen asså.

halvpackad i en trevlig våning

Okej. Nu ska jag simma. Det är dags att bli fit. Lol skoja men aa. Aaron va full igår. Det var kul. Jag kommer få simma med 50000 andra människor - kul. Kommer typ somna i badet. Fest. Fest fest fest. Du fick grabben du för jag var man. Steffe steffe steffe. Är det någon som har sett Sabina? Kom tillbaka nån gång då. Sabiiiiina. Sabbis. Sabis. Lol. JA man glömmer all snö som föll. Borde redan vara på badet för tänk om det kommer en massa äckliga seriösa simmare som ska tävla och hålla på. pallante mer. Herrå nu e det fest.

Utkast: Juli 13, 2011

Orkar ej det här. Väntar på min macka som aldrig blir klar. Livet blir aldrig bättre än så här. Försvann hon i mängden av alla som längtade hem? Ja jag vet inte. Jag vet inte var du tog vägen. Jaha. Så var man ensam igen. Det är inte lätt det där. Nån säger att man inte kan missa Bob Dylan. Det kan man inte. Han är dålig. Mjölk med passerat utgångsdatum, det är vad han är det är vad han är. Världens godaste - äcklig. Jag ser tre första bokstäverna tror det är någon annan jag ser inte så bra i mörker. När man är trött är det så jväla mörkt. Ensamheten är arm och grå att vänta på. Kan den väntas ut väntas bort så vi slipper det här. Är så jävla trött på att vara sjuk och trött. Livar upp mitt liv med godis. Kurt Vile har sin baby's hands. Fuck him. Jag har inte det. Ibland åker de iväg. Nu åker de iväg. Ja jag är lycklig ändå. She's got everything she needs she's an artist she don't look back. Tänk om man va sån.

.

SABINA ÄR MIN MAN.

.

SABINA KOM TILLBAKA OCH SÄG VAD SOM STOD PÅ VÅR INKÖPSLAPP.

peace is the way whoohohoho

Lite peace. Lite kärlek. Lite fred. Rätt snålt med fred nowadays. Någon hade en tröja "det finns många vägar till fred - vilken är din?" Min väg finns inte. Peace is the way. Kom tillbaks. Kom tillbaks. Kom tillbaks. Kärleken är mitt liv. Sabina kom tillbaka.

Om imorgon inte kändes så oändlig är ensamhet ett ord som inte finns

Svår tjej lyssnar på svår musik och ska kolla på svår film. Hipsterdag med farmor och farfar. Ascoolt. Pallante mer. Imorgon ska jag vara svår på stadsbiblioteket med Mats Söderlund och andra svåra bros. Jag vet inte vad det här är och jag hatar att vara förvirrad. Älskar Daniel, speciellt näär han spelar fin musik.
En gång är det fint med Fréhel och Tiersen samtidigt fast när man minns glömmer man också. Sad-eyed lady of the fucking lowlands. Ungefär så e man. Eller man och man fuck generalisering. Livet går vidare utan fortsatt lättsamhet. Nu får det vara nog. Åter till svårlolzor. Jag undrar när man ska sluta tvinga folk ut ur grupper och från normer och låta oss vara. Feministskit och borgarsvin. Vi är lika dåliga. Lika onödiga. Waiting in line for their geranium kiss. Geranium kiss. Sad-eyed lady should I wait? nä det är oklart. Mina arabiska trummor slår väl lika fort som trumslagaren känner för att slå. Det går för sakta. Jag är för otålig.

In my baby's arms.

Jag har tråkigt så jag bloggar. Det här är sjukt. Venne vad jag ska skriva. Är trött och cuttad i nyckelbenet. Chill vecka. Borde springa nu för snart ska jag ta bussen. Manne visade världens finaste låt. Japp pallante länka. Oklart om det är elelr inte. Nu dör datan och jag med.

Festivalbritta

Här e Siestabritta.

Matiss


fuck britta


brittabrittabritta

Hej.

mmmamaaaa


Count the days I'm gone.

Jag e jobbvasker och död. Vaskade cecilia fett hårt fett synd nu ska jag simma.

saknar daniel


she belongs to me

fashionsyskon

kgsdfxc

Vill dö. Har aldrig mått så här dåligt. Lyssnar på Evert Taube och myser under täcket. Saknar Peace fett mycket. Känner mig så ensam här. Vill du bli mitt hjärtas kung? E fett taggad på brittfest. E fett otaggad på Britta. Hon stör mina tankar så mycket. Lisa är fucking hemma det är helt sjukt. Asså vafan e det här. Uteblivna saker ba strömmar så onödigt nödvändigt. För att inte livet ska spinna för fort så vi utelämnar det viktigaste. Störst av allt är kärleken skriver någon i Korinthierbrevet. Är trött på att det är utom räckhåll men snurrande snurrande snurrande runt runt runt. Det är som att vara fucking lemlös helt onödigt. Caroline says. Jag vet inte vad hon säger. Det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort. Ja det gör det. Jag är trött trött trött nu sover jag nästan. Febertrött. Ovärd trötthet. Imorgon ska jag träffa Albert <3<3<3<<3<3<3

peace.

Peace&love var fan det finaste jag varit med om.

britta


peace.

Peace. Så jävla bra. Så jävla Britta. Britta e så jävla bra. Brittationen e så sjuk. Negerslavsbritta är så jävla värd. Peace.

RSS 2.0