lalalla

Allt går så jävla fort och nu e klockan halv 7. Var uppe 8 i morse och simmade. Fett ovärt. Kunde lika gärna gått upp 10. Fuckar ur på fucking arbetsgivarN. 1. Hej kom 11. 2. JAg e där 11. Ingen e där. Fuck. 3. Åker hem. Kollar hemsidan. Där står det 12. 4. Jag e där 12. Ingen e fortfarande där. 5. Halv 1 ringer horan och säger att han trodde att jag skullle åka imorgon så det inte skulle va nån som jobbade. Fuck him. Jag sa 130340 gånger att jag skulle komma på tisdagen. 6. Jag får vara SJÄLV med personalen (som e fett läskig) och 10 gamlingar på skansen. Lol på min äckeldag. Sen sov jag. Nu ska vi ha fest fasdt min mamma hitta spriten. Fett ovärt.

.

FILOSOFISKT MISSNÖJD. EKONOMISKT BORTSKÄMD.

tagga XD

Imorgon bär det av. Jag räknar det som imorgon eftersom klockan e över 12.

there's changes in the ocean there's changes in the sea there's changes in my true love ain't no change in me.

BRITTA BRITTA BRITTA!!!!!!!!!!!!!!! Nu är alla brittor på fest och jag sitter här med mitt äckliga spotify. Klockan är tjugo i ett arton i ett jag bränner fett. Asså venne. Tänkte på nåt fashionabelt filosofiskt idag men jag minns inte vad det var. Synd. FAN jag vill också vara på p&l. Är trött på min säng. Lisa kommer hem om några dagar. Kvinnan har varit borta nu i ett fucking år. Satan. Fett knas.

fest !! fest !! fest !! :P


tjohoho

Idag var det fest. Simmade, konsumerade på Body shop (VÄRT!!!), bio, spårad fekke i haga. Imorgon åker Aaron.  Alla ba åker. Snart åker jag. Fick ett mail från värdfamiljen idag - ÄR FETT TAGGAD. omg de är så jääävlajävla söta. Orkar inte. Petter och Aaron e också ganska söta. He he he he jag börjar låta som en riktig bloggare. Fett stelt. Nu ska jag sova för imorgon - fet fest på e-dal. Ska simma lite till. Bli lite fit.

saknar klara


heallå

Hej. Midsommar va fest. Sanna va på mitt land och vi tittade på alla gamlingar som spårade till Lady Gaga. Det var stelt. Imorgon åker hela Sverige till p&l. Jag åker på fucking onsdag. Fett ovärt. Jag har saknat min dator så jävla mycket. Känns bra att ha den igen. Alla jag känner är i Spanien och spårar jag vill också spåra. lol.

.

På vänster fot har jag 15 myggbett. Värt.

fäkkä

Fest jag har Safari. Det är ett fett spårat internet. ÅH GUD NU FÖRSÖKER SPOTIFY SYNKRONISERA MIN IPOD ÅH GUD JAG VILL DÖ. Jag trodde jag åt ett salladsblad - det var blommor. Fyfan vad äckligt. Jag tycker att det känns festligt att jag seriöst inte kan en enda låt av kings of leon. Allt det där som är så jävla strukturerat, fattar ej hur man pallar. Nu är det fest hos mig och hela världen är min. Jag är svart och svår och lägger upp en jävla massa bilder på mig själv. Okej jag har en till blogg. Den ska jag uppdatera nu. HA HA tänker inte säga vad den heter.

natti

Hej. Jag fryser och det snurrar lite i mitt huvud. Eh jag är inte full men aa. Jag har inte ätit nån riktig mat idag. Värt. Daim tårta godis. Vad säger det om en om man föredrar att titta på stället där det droppar framför pölen? NEj jag vet ntte. Nuska jag sova för så här snygg e jag.

studiebidrag??????

Nu är det fest. 14 % batteri på datan kvar. 14 minuter kvar innan jag ska sätta på mig mina skor och gå till tuben som tar mig till thaihoran. SEn ska jag till landet med mina fräsiga vänner. Tjitjoho fekke. Vi ska hälsa på Albert. Okej jag kommer vara FETT rik efter sommaren. Ålderdomshemmet ba chill kom och jobba varje dag så jag ska jobba 6 immar i veckan istället för 2. Fest. Nu blir det lite cash cash cash cash cash cash till England. Räknade ut att  NU jag har cirkus 15 000 kronor med mina outhämtade månadspengar. ASSÅ är inte det hur coolt som helst? Jo. Jag är stenrik. FEKKE FEKKE FEKKE. Det är ju 2 månader kvar. Ska väl chiklla lite på gården och plocka kottar i utbyte mot det vi kallar C A S H.

EGOBILDSSESSION!!!!!!!!


Här är jag och jag har tråkigt. När jag har tråkigt leker jag med bilder. Jag är snygg så jag vill lägga upp en massa bilder på mig själv. Asssssååååå aa kul.

alghahhhhh

Hej en snabblogg för att stilla alla mina 400000 läsares behov. Skämt åsido men jag springer bara runt runt runt gör ingenting vettigt. JOoooooooooo träffade löken idag för första gången på 50 år. Det var najs. Fekke fekke fekke nu ska jag till sannzor och sova. Bestämde date med skåne på p&l. T A  G G A

Johanna.


Det här är Johanna. Hon är svart och svår.

Hej.

Igår chillade jag med dom här slamporna. Det var fest. Sen var det ännu mer fest i Vanadis. Lol. Sen ännu mer fest på min gata fett länge. Sen sov jag. Mina solglasögon är lite cuttade fast det är ju inte ens mina. De är kleptade. Idag åkte Klara till Spanien till Frankrike till Korsika nånstans jag vet inte ens. Eller jo det gör jag. Men aa hon åkte bort och kommer aldrig tillbaka typ. Eller jo. Nu var det fel människa, det är ju JAG som åker och aldrig kommer tillbaka. Kul. Är taggad på midsommar nu ska jag gå på bio.
OK WAZZUP WITH DA SKY??

Bardia.

I torsdags träffade jag Bardia. Sen slutade jag skolan. Nu ska jag inte gå till KG på ett år och två månader. Soft. Fan vi är SEX som lämnar klassen SEX stycken. Helt galet. Den kommer spåra. Nu ska jag till Mannen hereå


ännu mer klassenSabina

Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Sabina Det är så ensamt att vara individuell. Idag är det söndag. Nu ska jag simma. Nu måste jag fara. FAN jag vill inte jag villl inte fara inte simma inte göra nånting. Jag vill seriöst bara ligga i min säng. Nu är jag iallaflall lite rikare lite finare lite bättre har LITE bättre förutsättningar för shopping nästa år. Kul. Samma flugor i fönstret nej TV HALLÅ HALLÅ I DIN BURK DU TALAR FAST INGEN DIG SVARAR OCH JAG TITTAR PÅ FÖR ATT SLIPPA HA MÖRKT LOVA MIG KÄRLEK OCH SOLSKEN OCH SÅNG I REALTID OCH FÄRG OCH I 3D.


kjihgfd

Jag har jobbat i NIO timmar idag. NIO. Fyfan vad mycket. Det var sista gången jag såg dom där barnen. vad hemskt. Jag blir seriöst väldigt sentimental kommer typ börja gråta nu va. Men gud sluta vara så jävla originella och vilja åka på hippieresor och festivaltåg och kärleksweekends i paris jagär så trött på skiten.

Sommaren dör nu

Fan nu har jag jobbat 2 timmar. Om 45 min ska jag jobba igen. I FEM timmar. Nu har jag ju nästan uppfyllt kvoten av 8 timmars arbetsdag. Sommaren dör inte alls.

don't think twice it's all right.

Nattinlägg fylleinlägg sjukinlägg fan alla jävla inlägg tillsammans. Det snurrar i mitt huvud fast det var för att jag hostade. Jag är inte så full. Bara lite. Nu var det någon som smsade. Ointressant sms. Idag slutade vi skolan. Jag försökte räkna ut mitt snitt, fast sen glömde jag ett betyg. Då var snittet 17.7, innan det glömda betyget. Jag är nöjd. 2 år kvar. JÄVLA massa år kvar. Varför kan du inte bara svara? Jag vill dö.

Jag fick blommor. Så jag började gråta. Fan jag vill inte lämna det här. Jag borde verkligen inte göra det. Jag måste. Nu kommer jag börja gråta igen. E så fucking trött på att gråta. Jag håller på att kvävas. Nu hostar jag igen. FAN varför kan inte jag också älska? Skithål. Skitliv skitstad skitfolk. VAR ÄR DU?på tre dagar har jag fyllt hela bloggsidan med inlägg. Ovärda inlägg. Fuck bloggen. LOL nej jag älskar bloggen. I am a man of constant sorrow. Nja. Nu ska jag nog sova. Eller vill ni veta lite mer? Det får ni inte. 

.

STILL I WISH THERE WAS SOMETHING YOU WOULD DO OR SAY, TO TRY AND MAKE ME CHANGE MY MIND AND STAY.


.

HUR KAN MAN KÄNNA SIG HEMMA MED NÅGON SOM INTE ÄR SIG SJÄLV?

.

VERKLIGHETEN SPELAR SVÅRTOLKAD.

.

ORDEN RÄCKER INTE TILL OCH TALFELEN SKYLLER PÅ SPRÅKBRISTNINGEN ORDFÖRRÅDET VET SINA BEGRÄNSNINGAR.

lite mer klasssen
Det var fight idag.


lite klassen

.

LIVET ÄR LIKSOM EN FEST.

.

NÄR TVN TAR SLUT RINGER HON SIN PILLERKILLE.


.

DET VAR DÅ FAN EN SÅN ENVIS NÄKTERGAL.


.

DEN NYA TAMPONGEN ÄR SÅ REVOLUTIONERANDE I DESIGNEN ATT JAG FUNDERAR PÅ ATT SKAFFA DEN..

.

JAG SKULLE HELLRE VILJA HA LSD-TV FÖR FÄRGERNAS SKULL.

.

VI GER TJACK TILL ALLA BARNEN SOM INTE BETER SIG NORMALT.

Kul kväll

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Klassen. Och Johanna.

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Blev väckt av papa som sa nu går jag. Sen sov jag

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Var ute på jakt efter okänd människa som skickade "utanför".

Det sista du sa högt:
OMG säkert. Vet inte riktigt. Möjligtvis god natt.

Det senaste någon sa till dig:
Stefan sa låt mig bli så full för kärleks skull och för att jag så gärna vill falla omkull med dig.

Vad har du druckit idag:
Vatten kaffe mer kaffe mer vatten ännu mer vatten lite till vatten och vatten igen.

Vad var det senaste du åt:
Äpple eller banan, minns inte riktigt.

Vad var det senaste du köpte:
En glass.

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Vit med små inslag av guldplåtar

Vad är det för väder hos dig nu:
Varmt sådärrrrrr sommarkvällsvarmt lol

Godaste glassmaken:
ohfdshhohoohhhhhh svårt. hallonsorbet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Va ne. Eller jag tror inte inte på det men jag tror inte på så mycket förutom ord.

Sover du tungt:
OM JAG GÖR. VAR SOM HELST NÄR SOM HELST - ALLTID LIKA TUNGT.

Drömmer du mardrömmar:
Njaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee. Eller dum fråga, alla gör väl det nån gång.

Trivs du med ditt jobb:
Japp jag äslakr mina barn

Favoritklädsel
Wooow den va svår. Men helst inga, asså frihet ftw.

Favoritlåt just nu:
Stefan Sundström - Sabinas morgonvals. Ooriginellt oförändrat

Vad ser du om du tittar till höger:
Sladdar och kläder. Det är stökigt.

Vad gör dig glad just nu:
Min Sabina

Vad ska du göra härnäst:
Jag venne. Dö. Äta nåt.

Höger eller vänsterhänt:
Höger eller båda. Äter knas men e högerhänt.

Humör just nu:
FAN efterrädd eller va man ska säga. Var seriöst skiträdd.

Favoritgodis:
ASssåååå jag gillante godis men choklad e gott i lagom mängd

Kläder just nu:
Sovkläder.

Sommarplaner:
P&L och Emmaboda. Landet. Fäshion.

Hur många kuddar sover du med:
2 och en banan.

Spelar du något instrument:
Näääääääääääääääääää inte längre.

Morgon eller nattmänniska:
Morgononononon egentligen.

Vad är viktigast för dig:
Människan är som en banan, om man bara skalar är hon god som fan.

Är du kittlig:
Tyvärr.

Snarkar du:
LOL ibland. 

Äckligaste insekten:
Stora feta skalbaggar

Längtar du mest efter just nu:
Längtar eller saknar. Syskonord men jag längtar till England och jag längtar till morgondagen. Är redan trött på att vara inomhus. Saknar Siesta. Trängtar


Frejgatan

Stefan säger så mycket och jag säger så lite. Ibland öppnar sommaren så många möjligheter och ord som glöms bort annars fast jag vet inte riktigt. Det är nog en myt. Två brev rullade in i min brevlåda. Verbet. Rätt ska det vara de r u l l a d e in. Ja kom änglar. Brev 1. från Sofia. Det var fint. Ska nog svara på det på dirr. Brev 2. från STS med mina framtida päron inlindade i bussbeskrivningar och biografer och kyrkor hit och dit. Är taggad på musikgymnasium. Jag lyssnar på Lasse Lindh. Seriöst det var det värsta nånsin. Jag väljer hellre att vara med Sabina. Det är inte så krångligt. Jaja ska nog gå ut på äventyr nu. Det är så jävla jobbigt att vara inne. Fan vem misstog steken för kyckling? Vi e inte dom som sitter på soffan. Nu - utgång. Lillördag. Fest. Sajjkekjekejkekeke.  Varför är det aldrig nån som går på eller av vid den stationen som kallas frejgatan?


apjhgapfhrdpoihetd

JAG DÖR NU HAR JAG EN FAMILJ NÄSTA ÅR JAG HAR EN SKOLA JAG HAR ETT HEM OMG JAG SKA HA SKOLUNIFORM OCH MIN SKOLA ÄR ETT MUSIC COLLEGE!!!!!!!!!!!!!! ÅH GUD VENNE VAD JAG SKA GÖRA!!!!!!!!!!

S-s-s-s-s-s-s-siesta

Hej. Det här var Siesta.

Britta

Packad Britta med Emmabodaman.

Tjej på rymmen och Brittabritta.


Britta utan röst

Bordellbritta - BB

Fashionbritta

Mustaschbritta

Lol Brittas fashionbilder.

Det var länge sen jag la upp så här mycket bilder, flera inlägg i rad. Chill. Är astrött och Stefan spelar vaggvisor för mig. Jämtländska vaggvisa. Du är lik en svala. Lilla bäcken mot älven rinner och älven rinner mot stora hav och aldrig någonsin mer du finner var lilla bäcken blev av - spm Allan sa och som Stefan sjunger nu.


Utkast: Juni 6, 2011

Sveriges nationaldag farsta strand stefan sundström sanna klara. Ja. Idag. Fest. Nu e det dags att sova. Imorgon ska jag skolka för jag e badazzz

STEFFE STEFFE STEFFE

Okej. Idag har jag träffat Stefan. Fan jag älskar honom.

britta

Nu har jag kommi hem från Siesta. Jävla Britta. Britta på burk.

RSS 2.0