Come away

Sista dagen av månad två 2011. Vad skönt att vi hann till vårt hallonfall. Dom där äckliga guzzarna var hemma hos mig och bakade bullar i lördags. Chillade också med Mannen på skivmässan occcccccch köpte sånt där som man inte behöver egentligen. Fast jo. IMORGON ÄR DET VÅR½!!!! Wanna bet? Nej. Det kommer säkert snöa imorgon. Sommarn är numera en illusion för nordbor.Bang bang I shot you down bang bang you hit the ground

MEn satan då jag hade skrivit ett inlägg som ba nej inte vill visas. Hatar blogg.se. Äsch skoja bara. Skulle inte ha nåt att göra om jag inte kunde blogga. Äsch skoja igen. SKämtsam dag idag.

Två år sen strosar i en nu avlägsen sommarvärme, spanar efter kattiga gouzzar fast ser bara en blank skinande sportbil. Inser vilka b-rika kids som bor här. B-rika kids som har ett ultraskydd på bilen vilket piper bara man är i närheten, som ens köper en sportbil. Skulle säga 0,5 meters radie. Alltså, bilen är ultraskyddad. Under två år har någon kastat smuts på den på oss alla nyrika b-kids. Nu är den ful som satan. På gatan står den och skäms över sin patetiska lort. Jag skäms också över dig. Ändrade pronomen betyder en degradering.

You will never be my fool nej nej nej. You will never be my dear, dear friend. Nänänänä 16 lov suger. Äsch skoja. Fy satan vad jag skojar till det.

ELler? Eller? ELller? ELLLER? Försöker få fram en tanke i ord, försöker koppla in ordlistan i huvudet fast den verkar rätt död. Det går inte ens att hitta ordet till dig. Undantag: en liten fågel simmar förbi fast fåglar simmar ju inte. En liten koala gör som du fast vad gör du nu? Störtar som Libyen. Störtar fast inte som Libyen.

Om en kvart gör jag också det. NEj det gör jag inte fast imorgon kommer det kännas likadant här som där. Fast en till substansmängd som skickar nervimpulser till en annan som jag inte riktigt tycker om. Den är likadan som det där pipet ni vet. Det som bara sticker till när man har ont. När man inte har ont men får ont. När man letar i huvudet efter ord som kan falla ner i fingrarna att skrivas att läsas varför vill jag ens att nån ska läsa det här? Vill jag det? Nej. Egentligen inte.

Nu ska jag inte störa er längre så hej då käraste vänner. Fniss XDXDXD

OM TOKIO

The lights are on in the factory. Sommarn tittar aldrig mer in här. Jag är övertygad om det. iPhone-termometern sa dock att det skulle bli -1 på söndag. Nääääääästan 0. Alltså nästan plusgrader. Nästan så man svettas. Okej ska inte dra det för långt. Har bantat min plånbok på Tully's idag. Ska banta den lite mer och omvandla riktiga pengar till cyberpengar så jag kan bli HC på habbo. Skoja så jag kan svara på sms. Imorgon är det fääääst. Ska chilla på Jennis klassfest. Jenni är min lillasyster. Hon är 10.

En liten dröm som jag drömmer när jag är vaken. Hallucinationer i obeskrivliga rymden. Ohhhhhhhhhh yeah.

En gång en dude med svart hår som Josefine finner vara ett väldigt underhållande samtalsämne. Jag har tänkt på om det finns en möjlighet att det kanske var hon ssom gillade honom från början. OKej skoja jag älskar honom mer än mig själv. Han är min själsfrände och ledsagare. Vissa kallar honom Tokio, jag kallade honom Oskar eller Viktor. Vad han heter egentligen tänker jag inte säga. För en sekund där glömde jag faktiskt bort hans riktiga namn. Svårt sådär när man är packad. Tokio... tänker på honom dag och natt, och ibland på helgerna. Han var riktigt kattig.

Hatar idag fast jag fick jordgubbar det var godtt

Hela mitt liv har jag levt som en havets spillra. Artikulation på högsta nivå. Jag vill bara komma in till land OH YEAH. ASså vad gör jag egentligen? Stirrat på Musan i flera timmar eller med på haff. Haff överallt. Fjällrävenklädda småguzzar spenderar sin kärlek på bazzsugna b-rorsor. ÅH gud särskrev först fjällrävenklädda. Fluffbollar söker sig till övergivna tonårsbröl. Övergivna tonårsbröl söker sig till fluffbollar. Alla söker sig till bekräftelse. Skönt att man inte är där. Skönt att mina vänner inte heller är där.

Skoja.

Men låt mig bara vara omg. Åh herregud. Ett gruskorn blir till en planet. Big bang. Så hej då. Inga jävla bilder till er.

Vi kan få ihop det rätt nån gång

Jag har inget liv jag beter mig som om jag vore fyra år. MM nästan ett jävla mvg på uppsatsen. Fucking kvinna säger att den är på mvg-nivå fast du missade den här delen. Jaha okej? Så vg+ - mvg-, är ändå nöjd. Jag är dum i huvudet tror jag. Min morfar ringde idag, berättar om hur livet är i Sköndal berättar att det är kallt ute statar obvious saker jag säger ok nehe inte alls kallt? Tycker att det är rätt behagligt ute. SEN säger han att om man är bra på språk är man bra på matte och tvärtom. Det är nog inte riktigt sant. Eller så är det det och jag vet inte riktigt var jag ska placera mig själv i skalan bra-dålig.

BOB HUND SJUNGER BARA I METAFORER. Serri bara. Vill börja tala i metaforer. Satan vad cool jag skulle vara. Idag chillade vi på en pjäs där de typ bara hade detektivbyrån som soundtrack. Long time no see som man säger fast long time no listen så nu ska jag fanimig lyssna lite på råd om man möter varg. Det är som Orfeus (som han heter på Wikipedia men inte i vår historia) om man möter hemskheter ska man sjunga - musik. Kärlekens alla färjor. Satan vad man kan spela en melodi som ba känner utan ord.

GOD MORGON KATTIG GOUZZ

Får jag fråga en personlig sak? Vilka är vi?

Festen är över. Matteprovet är över. Haha ingen fest. Knackningar i väggen som inte går att tyda. Ungefär som Sheldon knackar morse. Nybyggare utan framtid. Du tycker att jag drömmer, jag som inte ens kan sova. Fyfan vad trött jag är. Hur kan man vara så jävla bra? Hur kan ma nvara som bob? Fascination!!!!

Godmorgon kattig guzz


I WILL LOVE YOU OVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt talar för pk men du är fan inte pk. det är.,.,... ingenting alls. Ett ljus är ingenting att röra vid. En ensam hipster fast inte hipster letar fast bara på skämt efter nån. Du letar inte. Mycket snyggare utan framtand. Men hon den där" hon letar. Tre av tre avklarade för att vara som dom men det är bara vad jag vet, inte dom. Allt jag gjort en erfarenhet letar sig in i ett ord flera ord tillsammans.

På politisktinkorrekt.se sa någon att Vi är inte i Sverige här. Men var är Sverige då? Sverige är ingenting. DEt finns inga jävla länder. Jag hatar länder. Jag vill vara en människa. Ingen jävla svensk. Jag hatar svenskar. Jag älskar människor. Det finns ingen jävla nationalitet för alla är samma. VI är samma. Du är inte mer svensk för att du bor här. Svensk är ingen nationalitet, det är ett adjektiv. Ett adjektiv som innefattar dig din tråkiga jävel. Du talar om en småsak som vilka är vi? Nej. Inte det. Om den där faktorn som gör att du redan har listat ut allt om en människa. Åh vad jag hatar generalisering vad jag hatar fördomar vad jag hatar dig. Vad jag generaliserar sånna som du vad jag har fördomar mot sånna som du vad jag hatar mig själv. Vad jag generaliserar alla människor för jag vet inte  bättre vad alla tror sig veta bättre än alla andra när vi skriver sånt här. Fuck bloggvärlden.

Jag vet inte riktigt jag har inte riktigt kollat vad jag skrivit men asså jag orkar inte. Jag orkar inte matte jag orkar inte skriva jag orkar inte måla jag orkar inte vara så där jag orkar inte jag är hungrig jag orkar inte göra mat. Vill ringa Sanna.

Fan jag vill bara skrika ut en en en en en en sak eller alla plus alla men nej. Jag vill ändå inte

FRÅN GENOMBROTT TILL SAMMANBROTTHej den här låten är så jäkla bra. Lyssna alla ni som slösar bort era liv här. Lyssna alla jag som slösar bort mitt liv på att skriva det här. Har suttit 2,5 timmar i kafeterian EFTER skolan och pluggat. Varöfr? Satans mattteprov imorogon. Jag kan inte skriva för jag är packad. Tur att festen är över. Nyktert ystan rullar framför ett fnissande gäng lökar. ALLTING ÄR ÖVER. FESTEN ÄR ÖVER OSS. Där - det är som tinnitus i hjärtat, ni känner känslan. Ba titeln ger en känsla. Tinnitus i hjärtat. Kan ni känna den? Kan ni känna pipet som en linje som en int elinje fast liksom känslan går så. I en linje. Uppåt.

You're worth the trouble, you're worth the pain, you're worth the worry, I would do the same if we all went back to another time, I will love you over. JA jag lyssnar på lite gay musik. På det bandet Amanda inte riktigt gillar. Jag gör inte RIKTIGT det heller. Det är en hårfin gräns där som de precis inte passerar. Det är rösten. Den är på fel plan.
Okej
nu
ska
jag
lämna
er
ifred
hej


Skoja. Jag är inte klar än. Har jättemånga ord på lager som jag vill skriva. Kan inte komma på vilka men det kanske är polymorfer i lådan. Det kanske inte är det. Det finns inga regler men du väljer att lyda. Gör vi inte alla det? Förutom ni som inte förstår. DN eller någon annan tidning skrev om hur viktigt det var med social kompetens. Du vill att det ska skära i oss som det skär i dem. Vi lägger den på någon som lägger den på inget. Den är borta. Vi vet inte vi vet att det finns ingen sorg egentligen. Dra en slutsats tack. Godnatt nu väntar polygon konjugat och fucking PQ. Och te. Vi behöver ettt jävla ljus i mörkret. Sluta upp med ert oförstående sett att se på er egna avlastning. Sluta gå förblindad som om du inte såg att det blir bättre. SLuta hoppa i svarta hål. Det finns inga jävla hål här om vi inte gräver dem själva - eller står på en vulkan. Men där är vi inte så hej då.

Du är ett genombrott till sammanbrott

mycket tryggare i närstrid

FESTEN ÄR FAKKIN ÖVER BOB HUND HAR GJORT EN NY FAKKIN LÅT. Syftar inte på festen är över för den har man ju hört. Satan vad bra den är. Årets  kvinna är en motståndsman, mycket snyggare utan framtand. Jag är seriöst så jävla imponerad av Thomas Öberg. Jag vet inte om det är han som skriver texterna men om det är det så...... Asså venne kan inte beskriva hur jag känner i ord. Det finns inga ord som hans. Det finns inga meningar som hans. DEt finns ingen skånska som hans. Okej nu är jag imponerad nog. Ska räkna lite. FESTEN ÄR ÖVER OSS. OMG vad jag älskar dne här låten.

Musan

Här är en guzz. Min guzz. Nä hon är en egen guzz. Skoja jag är hennes hallick.


Instead of jiggie with the sidewalk

Ämen fler bilder från daten. Varför är jag så satans dålig på att plugga? Ett söndagsleende. Sajk känner mig som en annan ändå ffffffffffffffffffffffffffff onödigt.I love y o u but you're green

Hej alla guzzar och dudes. Jättejättejättetrevligt hos Amanda igår woho. Jag har långt hår, ny parfym och smink där det inte ska vara. Alltså, jag är inte så snygg, varken i håret eller facet, men jag doftar gott. Babyshambles är bra. Make sure she goes - gör det. Jag ber inte men hoppas på peace. Hela Nordafrika i uppror. Hela Europa i stödposition. Hela Sveriges media i Nordafrika analyserar citerar protesterar diskuterar och kommer fram till nån slags lösning. Varför skulle vi veta vad som är bäst för någon annan? Sweet lady, idiot wind blowing every time you move your mouth. First Aid Kit hänger i Emmaboda i sommar. Chill


when the sun kiss the moon

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR MIN KLASS. SATAN!!!!!!!! Petter taggade hela jävla klassen på Greenpeace. Orkar inte så jäkla glad jag blev. Jag kan skriva grammatiskt rätt. http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com det där är den bästa hemsidan.

A Sunday smile

Åt helvete med allt. Nu vill jag inte åka. Jag vill fan inte läsa tråkiga kurser när jag kommer tillbaka. Valde roliga kurser och inte helveteskurser. Synd bara att jag inte kommer få läsa dem. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Ett moment of truth och jag tycker inte om Alliansen idag. Fast satan vilken rolig dag. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH fnissade. Dricker juice gör oväsentliga säger att jag borde ta tag i livet. Det borde jag göra. Aja, kemin är avklarad iallafall! Engelska... hej på dig. Hehehe fnissade på tunnelbanan när det mest fashionabla ansiktet som finns också befann sig där. Höll på att blanda tempusen i meningen där men sånt skavi inte hålla på med.

Vill göra ett Ronjaskrik och hej då.


Prinsessan är här

Det är Alla hjärtans dag och hela bloggvärlden illustrerar tårar i ord och spellistor. Vi kan inte säga sorglösa ord. Ni kan inte säga sorglösa ord.

Sanna tror att hon är kommunist. Eller så är det jag som säger att hon är. Fniss. ÅH JAG VILL SLUTA SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så känner jag. Den stund som var nära var blott alvedon. Så går uinte texten men vad vet jag? Han liksom föll över kanten. Asså galnaste b-ruden på bild&form vet knappt vem Hitler är, fattade nada när vi pratar koncentrationsläger, utbrister "DU RITAR MED EN HAND!!!". Orkar inte dagens ungdom. Jaja, tur att jag är snygg. Tur att jag alltid är seriös. Det har aldrig tagits sexigare bilder av mig.
filmorgon


Äsch men ba fin. Jag är indie. Yes hoppas det är sån så slipper jag.

HONEY I LOVE YOU

DOWN IN ALBION THEY'RE BLACK AND BLUE BUT WE DON'T TALK ABOUT THAT. Refererar till ett inlägg längre ner. Åh gud den här dagen är den värsta nånsin. Det är lördag jag har sovit. Det är lördag jag har inte gjort nånting. Det är lördag klockan är halv 8 och jag dricker te och äter nybakat bröd. Det är lördag jag ska fan sova lite mer nu. Det är lördag jag fnissar så åt gårdagen. Honey I love you like the summer fall. Omg vill verkligen inte här längre. Vill ba därrrrrr sluta. Omg Mando Diao - MTV Unplugged bästa idag. Inte så svårt att ta hem den titeln, äh men fan.

Jag har en tröja med en katt på. Trodde det var valar.
okej det här är inte en seriös bild, den andra är. Kände mig dock tvungen att lägga ut den ändå- och den andra. Ba love it. Voldemort.
Vem vill leva här nu?
BARNMÖRDARE BARNMÖRDARE

MVG I MATTE A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Så glad är jag! NU fan bild&form! Hej då!

Det är är Myra Hindley. Hon mördade barn.


DOWN IN ALBION

....... . . . . . . . .--  -..-- ...---.--.--.--...-.-..-......-...-.-.-.-.-------------------- ---- -- - - -- - - - --  - -- - -  -- - -- - -- --- --VVVVV V  V  V  VV V GG H GG HH GG HH GG G HHYY YYYY GG HH H HGHHHHGG G G G H HHHH GGHHHHH HH HH HH  GGGHH Z Y H GG YY GYY GGYY HH YY HHGHHGHHHJJJJJJGHHGJJGHHJGHJGJHGJHGJG. We don't talk about that.

DEN HÄR SATANS LÅTEN ÄR SÅ BRA! Har inte gjort någonting de här dagarna - förutom matte. Satan vad bra jag är på matte (sajk). ORIGINELL BILD BRUDAR!!!!!!!!! Invigde våren idag med Converse.

I danced myself right out the womb

Ey här kommer två brutalt fula bilder, men jag hittade en ny knapp på kameran. WOHO! Kul dag idag - individuella val. Ångestframkallande. Jaja ska välja spanska 4 och sen...? Vad? Bild och form? Nja. Jo. Ja nej ja nej ja nej ja nej ja nej ja nej ja nej. Snacka om beslutsångest. EY DUDES WHERE ARE YA? Musan kikade förbi och hade ångest med mig, men skitungen verkar ha valt nu iallafall. K U L!


RSS 2.0