Tjockt taggad på gymnasium

Därför skadar man sig själv. Idag träffade jag Johanna och hade värsta deeptalk. Det var sjukt nays. Människors mogenhet = 0,00001/10 det är lågt känner jag. Skalan talar för en dig du där. Moahahaha. Jag lyssnar på Black Sabbath och känner mig fett rockig. Fett med rock. She was my woman, I loved her so. But it's too late now, I've let her go. Jaa så känner Mr Osbourne. Han har let her go. Det har jag med. En våg av depression vällde över mig idag. Eller ja, en våg av jag-vill-inte-längre-veta-av-matteus-låt-mig-vara rättare sagt. Kära du, jag mår illa. Jag har ätit snickers. Det fick mig att tänka på Jersey igen. Oerhört deprimerande. Kära du, låt mig vara. Kära du, gå någon annanstans.
Imorgon är det bullbak! Taggad till tusen vänner. Imorgon är det nervositetens dag. Dagen för doppardan. Shit vad nervöst jag vet ej vad jag ska bära på kroppen?!?!?!?!?!?!?!?!?! Oj oj ojo jo joj oj ojojoj jag kommer prova hela garderoben. Fast jag kanske har valt, kanske kanske tältet på bilderna. Ni får koppla själva tack. Det känns lagom mysigt/äckligt/chill. Fast kanske för mysigt? Kan inte någon komma och skänka kläder till mig och ba ha på dig det här eller dö.
Shit det var fett awesome idag, det kom fram en man till mig och Magda och erbjöd oss jobb! Typ tjäna FETA pengar. Snabba cash. Asfränt. Nu låter det som att vi ska sälja oss/sälja koks men så är fallet ej. Vi ska sälja andra saker... Typ... El? Vet ej. Han kom från Fortum eller nåt sånt. Shit man, coolt asså. Varje morgon kollar jag att inte någonting har hänt. Gud vad jag skriver mycket skit. Totally ointressant men jag är fett in the mood för att skriva skit. Jag är fett in the mood för att gå på Cosmonova. Konstig känsla. Jag vill verkligen gå dit nu. Det är så coolt. Asså SÅÅ coolt. Men nu börjar jag tröttna lite på mina egna ord så jag ska nog avsluta denna fina text med ett adjö till alla vackra vänner som känner sig lite sugna på info om mitt intressanta liv. Prussiluskan puss
Hippietjejen hänger under Eiffeltornet och är cool

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0